אממממ שירלי מותק!

MaddyD

New member
אממממ שירלי מותק!

קודם כל המון בהצלחה וכו'. תתכונני לבת בית בפורום, הנושא הכי קרוב לליבי. עכשיו המלצה, תארגני שורה למעלה שיהיה כתוב בענק, לא לקחת שום עצות טיפול ברצינות אפחד פה לא פירסר מקצועי\מקעקע. בשביל הוראות טיפול מקצועיות יש לפנות לפירסר המבצע או לפורום "המתחרה" בוואלה, אותו מנהלת נועס המדהימה שהיא סטודנטית לרפואה, ועוד פירסר מקצועי ששכחתי כרגע את שמו. קיצקצ מזלטובבבבבבבב!!! וני אצרף את הבודמודים שלי! בתמונה המצורפת יש את הטראגר והרוק שלי. ועוד לוב רגיל, שאני מתה להרחיב אבל מכיוון שזה פשוט יקר, אני אדחה את זה לאחר הפורייקט הבא שלי, ספטום!

D END

New member
יש לי גם טרגוס כמו שלך ...

אבל שלי יותר יפה ! חח.. סתם סתם ... יפה שלך ... איפה עשית ? אני באנדרגראונד בתחנה המרכזית בת"א

MaddyD

New member
אז אפשר?

אממ ז'ובינו דראגון טאטוס את הרוק עשיתי בפסיכו

yellow cheese

New member
היי מתוקה..

בקשר לעצתך, זה לא יהיה מאחר ובעוד שבוע-גג שבועיים יהיה פה מומחה! בינתיים, כולם פה יודעים שyellow cheese היא לא מומחית ולא אף 'חד מהחברים פה

MaddyD

New member
../images/Emo7.gif

זה מזכיר לי זמנים טובים בהם רונן ניהל את הפורום בנענע, והקהילה הייתה כזאת פיצפונת מחמדת. אבל יש לי המלצה לכולם! בחורה בשם לירון, מארגנת מפגשים בנושא בודמודים כל חודש, ופרטים וזה יש בפורום בוואלה מומלץ לבוא, אני אישית לא הגעתי עדיין לפגישה כזאת מטעמי אין לי זמן אבל בחופש אני אבוא.! מצפה לראות את כולכם!

MaddyD

New member
תראי

הכל זאת קהילה אחת גדולה ואוהבת. וברצינות אני אומרת לך, כל דרך להרחיב את הקהילה, ולתת לאנשים עוד מקורות מידע, עוד יכולות תקשור עם אנשים אחרים בתחום זאת מתנה משמיים. אה ואני לא ממליצה בשום אופן ללכת לפורום בנענע, מאז שרונן עזב המקום הפך לג'ונגל

למעלה