אממממ...

rache2

New member
אממממ...

טוב לא יודעת אם הגעתי למקום הנכון אבל אני ינסה בכל זאת :) ומקווה שתעזרו.. חברה שלי ואני רוצות לצאת לנופש!! עכשיו יש כמה בעיות... אחד.. תקציב.. שהוא דל.. כאילו לא מדוברת באגורות..אבל בכל זאת.. ואי ניידות.. אנחנו תלויות באוטובוסים.. אנחנו רוצות לצאת לכמה ימים אין לנו רעיונות מיוחדים.. אז..כל רעיון אם יש יתקבל בברכה!!!! אני ישמח מאוד אם תעזרו לנו תודה...

אם בצפון אז...

תנסו בראש פינה, מושבה פסטורלית על אם הדרך קל מאד להגיע בתחבורה ציבורית ממנה ואליה. המושבה עצמה מאד יפה ויש מה לראות בה בעיקר באתר השחזור במעלה המושבה. יש בה היצע גדול של צימרים ברמות שונות ובמחירים שונים ממאתיים ש"ח/לילה לזוג ועד 600 ש"ח. באמצ"ש מחירים על הרצפה. במקום יש מסעדות, פאבים, מרכזי בילוי וקניות וקרבה מיידית לאתרי טבע, טיולים ואטרקציות. ולפי מה שקורה כאן בפורום, (שיטת החשוד המיידי) אני מצהיר בזה שאני לא מראש פינה ואין לי שום אינטרס או קשר כלכלי אל המקום, אני פשוט אוהב את המקום ואת סביבתו.

rache2

New member
חח

ההצהרה האחרונה שלך העלתה לי חיוך :) תודה רבה רבה רבה לך..אין לך מושג גם ההצעה שלך עוזרת לי ביותר!~!! אני ממש זקוקה לחופש.. וכך גם חברה שלי..ולא היה לנו מושג מה לעשות.. תמיד אשמח לעוד רעיונות.. תודה רבה רבה לך!!!!

כמו שהמלצתי בעבר

כמו שהמלצתי בעבר,כדאי מאד להגיע ברכבת לנהריה,משם תתקשרי לבעלי הצימרים שבישובים הנ"ל והם יבואו לקחת אותך. הישובים הם : צבן עמי,לימן,בצת,שלומי,מנות,עבדון,נתיב השיירה.כנסי לאתרי הצימרים הנפוצים כמו למשל,תפוז,וויקנד,צופית וכדומם,כנסי לאחד מהישובים הנ"ל ביחרי לך את מה שאת הכי אוהבת ותתקשרי,

drtrip

New member
תנסו את אכסניית מעיין ברוך, הם

מפרסמים אצלינו בלוחות תחת אכסניות ויש עוד כמה באנ"א. בהצלחה!

rache2

New member
תודה!@!!

רבה רבה רבה!!! איזה כיף שעניתם לי פתאום יש כיוון והכל נראה אפשרי ולא כל כך חסר תקווה..תודה.

אני כל כך מתגעגע לראש פינה

שנראה לי אני אחפש איזה צימר שם לחודש הבא יכול להיות. אבל הכי מתגעגע אני זה לחומוס אוסול האלוהי

drtrip

New member
או... שלום לך../images/Emo140.gif שמחה לראותך שוב

עמנו, אשמח לעזור לך בצימרים בראש פינה ובכלל... יום נעים!!!

למעלה