אמממ אני רוצה לשתף אתכם קצת- חלק א'

אמממ אני רוצה לשתף אתכם קצת- חלק א'

במה שעובר עלי בעיקר בגלל שאני חושבת שיש בדברי תועלת. כידוע לכם, אנחנו גרים אצל הורי כבר חדשים וחצי. הסיבה לכך זה המצב הכלכלי המזופט שהיינו בו ואנחנו עדין שקועים בו. אני לא עבדתי מאז שהגדול שלי נולד- לפני 6 וחצי שנים- פשוט לא הייתי מסוגלת לתת ילד שלי למטפלת שתשמור עליו במקומי וגם לא יכלתי להשתלט גם על עבודה בבית וגם מחוץ לבית . בעלי טיפוס עם המון רעיונות וחזון ולא מענין להיות שכיר. הוא בנ"א שמן מאד ולכן לדעתי הדבר שהוא לא מוכן לוותר עליו בשום מצב זה אוטו!!! גם כשעזבנו את הדירה שכ"כ אהבתי וגם כשעסק שלו היה על הקרשים וגם כשאני הפסקתי את לימודי הנהיגה שלי והצ'ק שנתתי בקניון לפני החגים חזר כמו עוד הרבה צ'קים אחרים, וגם כשהחשבון בנק שלנו הפך למוגבל, הוא לא החזיר את האוטו והמשיך בעקשנות להחזיק בו בעלות של 3000 ש"ח בחדש שאותם היה נותן במקום לקנות אוכל ובגדים למשפחה. והיה מלווה כסף מאנשים בשביל דלק. אני הגעתי למצב שלא הייתי מאמינה שאי פעם אגיע אליו והלכתי לגמ"ח בגדים לחפש בגדים לעצמי ולילדים!!! והכי קשה היה הקטע שהוא לא היה מוכן לשמוע עצות מאף אחד!!!! הוא הכי חכם ואף אחד לא יגיד לו מה לעשות!! אפילו האדמו"ר שלנו לא היה בשבילו סמכות או כתובת אמיתית לשאלות.לכאורה, אתם בטח תמהים- למה לא התגרשתי ממנו ודי?! - מה יש לי ממנו? אבל מדובר באיש חכם ואוהב ומפנק ומלא מעלות אחרות- יודע לבשל שגעון, וכשהיה לנו טוב- אז היה לנו טוב!!! ואני גם לא מושלמת. יש לי את הבעיות שלי: אני שתלטנית, עבנית, עצלנית מאד- לא עושה בכלל מה שאשה נורמלית עושה. הבית יכול להיות על גלגלים ואני אשב לי ליד המחשב, אני גרה אצל אמא שלי וכמעט לא נוקפת שם אצבע!!! כי גם בביתי שלי הייתי רגילה לא לנקוף אצבע. בעלי היה מידי פעם נעמד לבשל והייתי לוקחת המון אוכל מאמא שלי. וכשבישלתי- הייתי מרגישה כ"כ מיוחדת וראויה להערכה שאח"כ הייתי נחה מהמאמץ שבוע... אני אולי קצת מגזימה אבל זה בערך מה שהיה. הייתי מחליטה: זהו! השבוע אני עושה מה שצריך- אני לא אעביר אותו בבטלה אבל לא הצלחתי ליישם את החלטתי!! כל הזמן רציתי ללכת ליעוץ אבל לא הצלחתי להביא ת'עצמי לידי מעשה!!! יום אחד דיברתי עם אחותי ובמר יאושי אמרתי לה- אולי תגידי לבעלך (גיסי) שילך לאדמו"ר שלו וישאל אותו מה לעשות? כי כבר הגעתי להחלטה לצאת לעבוד ולהפסיק לשבת בבית כי במילא אני לא עושה כלום בבית, אבל לא ידעתי אם לעבור דירה בשביל עבודה שהציעו לי והיא העבירה לגיסי את בקשתי ולמחרת התקשרה אלי ואמרה לי שהאדמו"ר מאד מאד כאב לשמוע את המצב. הוא ממש בכה בדמעות על איך שיהודים סובלים!!! כששמעתי את זה פשוט עלו לי דמעות בעינים והרגשתי פתאום שיש מישהו שקרוב לקב"ה ומתפלל בשבילי ואוהב אותי כי אני יהודיה!! האדמו"ר ביקש למסור לי שאהיה חזקה ואם יש צורך לעבור דירה בשביל עבודה, שלא אאסס לעשות זאת, וגם המליץ לי ללכת לנוירולוג ולבדוק אם אני לוקה בבעיות קשב וריכוז ואם כן- שאקח ריטלין או קונצרטה- מה שימלצו לי ובקצור: שאתחיל דבר ראשון לדאוג ולטפל בעצמי!!!! אני יכולה לאמר שמכאן הענינים רק התקדמו ולמרות שקשה ועדין העתיד לוטה בערפל- יש המון דברים טובים שקרו לי והמחישו לי שיש לי אבא אוהב בשמים שרק מחכה שאעשה צעד מעצמי ואבטח בו ומיד מתחיל לעזור לי!!! אני אמשיך אח"כ בעז"ה

diklag3

New member
שהקב"ה ייתן לך את כל הכלים לעמוד בניסיון הזה

מחזקת אותך כל הכבוד לך (למרות שלא מכירה אותך) מאמינה שתצלחי כי את רוצה לפעול לטובתך ולטובת הסביבה שלך.

תודה רבה על החיזוקים!!!

את חדשה כאן?? אם כן אז ברוכה הבאה!!! יש כאן חברות אמיתית בין כולם!!! וברור שאינך מכירה אותי... אף אחד לא מכיר אותי אישית, אבל האמת שאנשים פה מכירים אותי יותר לעומק מרב האנשים שמכירים אותי....

סתם בלי סיבה מיוחדת...חחח

אולי כי אופני הרים זה כלי תחבורה לא רע... אולי כי בסג מזכיר לי בס"ד... מה השאלה הפלצנית הזאת?? אומרים לך שאת סמל ודוגמא אז תזקפי את ראשך בגאווה ותכיני לאות סולידריות עוד פשטידה!!

מיקי*

New member
בוחצי חזקי ואמצי ../images/Emo39.gif

את בדרך הנכונה והמשיכי כך. תמיד כיף שיש סעד וחיזוק וודאי וודאי כשהוא בא מהאדמו"ר.

שרונס21

New member
בוחליצ!

חיבוקים חמים ותומכים! בברכה לסיוע מהשמיים. יאיר ה` את דרככם.

בוחלי ../images/Emo24.gif

אז אוסיף על החיבוקים של הלילה עוד המון המון
ואוסיף תפילה מעומק הלב שהקב"ה ינחה אתכם על כל צעד ושעל לדרך נכונה
אני חושבת שאת ראויה לכל ההערכה שבעולם על האומץ והכוחות לטול את המושכות ולמשוך אתכם מהבוץ, ולעשות לעצמך סוג של "ריסט" על החיים. זה לא ברור מאליו. זה סוחט ממך הרבה אנרגיות. אבל זה מעיד כאלף עדים על הכוחות שיש לך ועל הפוטנציאל להגיע גבוה-גבוה
חייבת גם להוסיף הערה קטנה: האמירה שלך "אתם בטח תמהים- למה לא התגרשתי ממנו ודי?! - מה יש לי ממנו?" מבהילה. כאילו זו אופציה ברורה מאליה ורק נשאר לנו לתמוה איך עוד לא מימשת אותה... אני חושבת שבזמן האחרון נהיינו (כְּדור) עם יד קלה על הגט. כאילו בן הזוג אמור להתאים לנו לאיזה מודל וכשהוא לא כזה חייבים להשתדרג למודל חדש ומוצלח יותר... זו לא בקורת אישית חלילה, אלא מחשבה על חדריתה של "תורת ורדה" ללבות כולנו... שוב מליון חיבוקים וברכות להצלחה בכל השינויים החדשים

"תורת ורדה"-אהבתי...../images/Emo6.gif

"זרקי אותו"- זה אצלה- מוטו....אבל אין ספק שאת צודקת... אני במשך איזה חצי שנה לפחות- (לפני בערך 4 שנים) הייתי מקשיבה לה כל צהרים באדיקות....חחח ומה אני אגיד לך? אפילו היום ציתתי אותה כשדיברתי עם אמא שלי.... אז אפשר לאמר שהיא אכן השפיעה עלי....אבל תודי שהיא גנובה
ועכשו ברצינות: אני שואבת ממך ומכולכם המון המון כח אבל נראה לי שזה לא מצא חן בעיני היועץ שלי שיש לי כ"כ הרבה יועצים.... הייתי אצלו היום פעם ראשונה ו---- לוידעת אפילו איך להגדיר את מה שאני מרגישה.... אבל מרוצה לא יצאתי ממנו
אולי כי הוא שאל אותי למה אני לוקחת עבודה עם כ"כ הרבה שעות... כאילו- מה אתה מכניס בי ספקות במקום לעודד אותי??!! עכשו אני כל הזמן עצבנית שמא אני עושה טעות... אוף!! עד שהחלטתי לצאת לעבוד, והלכתי לראיון ו---התקבלתי! ואני אמורה להתחיל ביום ראשון הבא- לא הקרוב, ופתאום בא מר יועץ ובהרמת גבה אחת מצליח למוטט לי את כל הביטחון העצמי

גנובה? איומה!

שמעתי בעיקר עליה, פחות אותה. ה2 דקות ששמעתי אותה פעם במקרה גרמו לי לעליה לא מתונה של הלחץ- דם...
ולגבי היועץ- זה ייעוץ אישי או זוגי? מה השכלתו, אם יורשה לי לשאול? קחי בחשבון שייעוץ תמיד יכלול גם דברים שלא הכי נעים לשמוע, זה חלק חשוב מהעסק.... זה אמור להביא אותך לחשבון-נפש מעמיק יותר עם עצמך, לא בהכרח ליישום תובנותיו הוא כפשוטם. הלחץ מפני כל ההתחלות החדשות - ועוד בבת אחת- מובן וטבעי מאוד- קבלי המון
ואת העצבים מומלץ לפרוק פה ולא על המישפוחה

למעלה