אמממ.. אנשים, הודעה חשובה.. (מאוד)

אמממ.. אנשים, הודעה חשובה.. (מאוד)

אמממ.. טוף, תקשיבו.. אם אנ´לא טועה.. לא הרבה אהבו ת´עונה החמישית, נכון? ו.. אמ.. אם אני לא טועה.. הרבה אהבו את העונות הראשונות, נכון? SOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO.. אהם.. חשבתי.. לעשות עצומה לשדר שידורים חוזרים של קטנטנות מהעונה הראשונה, במקום תוכנית מפגרת שמשדרים אותה כבר בפעם ה-8 ברציפות בערוץ הילדים, כמו להתגבר ולהתבגר ובלה בלה.. ו.. אמ.. תגידו לי אם אתם רוצים, ואז נשלח את זה לערוץ הילדים.. ואפשר גם שכל אחד יעשה ת´עצומה הזאת בביצפר שלו ובלה בלה.. ואז יהיו הרבה חתימות.. אוקי דוקי? ממני - רועי
Si encontrás tu chiquitito no la dejes ir

חבר´ס

אולי במקום לדבר תפעלו? אם תצליחו לארגן עצומה מסודרת, מאןרגנת ותצליחו להגיע למאות ואלפי מעריצים, אנחנו נעביר את העצומה הזאת לערוץ הילדים ונלחם עליה. כרגע מאוד קשה ליל להלחם על הדבר הזה(ותאמינו לי שאני מנסה) שאין לי להביא למנהלת התכניות תעודות שאכן זה מה שהילדים רוצים!

תשמע, אני מוכן, אבל..

צריך קודם חתימות ובלה בלה ולהגיד לכולם על זה, לא? *סניף* Si encontrás tu chiquititO no la dejes ir נדיה מיי לאבבבבבבב *לב* רועי -

הפצצה 11

New member
אני בעסק!!!!

חוץ מזה כשהיתי קטנה אז לא יכולתי לראות את העונות הראשונות 1-2 כי לא ידעתי לקרוא ממש טוב והעונה החמישית משעממת כזאת ואני באמת רוצה לראות את העונות 1-2 אז אני בעסק!!!!!!!!

סבבה ../images/Emo24.gif

אבל צריך שעוד יגידו.. אממ.. בכל מקרה, תפיצי את זה בכל מקום שאת יכולה, אוקי?
ממני - רועי
Si encontrás tu chiquititO no la dejes ir נדיה אנד רותם מיי לאבבבב

Rotem Lisa

New member
אניייי!!!!!

כאילו, שיחתמו לי בדף .. ? אם כן, אין בעיה.. אבל מישהי תלך אתי
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ה-ל-ו-ו-א-י-!.. אגב, אתמול אני ותומר דברנו עם אחותך..
ורבנו מי הכי חמוד- אתה או אחותך..
Nacho~&~Chiquitita~Girl

G@T

New member
חלומכם התגשם ../images/Emo42.gif

היה לפני קטנטנות פרסומת שישדרו 2 פרקים ברצץ מהעונה הראשונה בימי שבת. אני מקווה שהבנתי נכון...

BATIGOAL

New member
לא נראה לי

אם שמתי לב נכון אלו פרקים בשידור חוזר של העונה האחרונה שהיתה - ז"א העונה ה-4 שוב. דווקא היה נחמד אם היו משדרים שוב את העונה ה-1.

Rotem Lisa

New member
צודק, את העונה ה-4

משדרים -שני פרקים ברצף- ביום שבת, ואני מתכוונת להקליט כל פרק.. שיהיה לי.
Nacho~&~Chiquitita~Girl

casperit

New member
אני כבר הצעתי ש...

המקום שידורים של העונה הרביעית יעשו שידורים של העונה הראשונה אבל אני לא מוכנה לוותר על העונה החמישית כי אני מחכה לעונה השישית והשביעית ואם לא נראה את העונה החמישית לא נגיע בסופו של דבר אל העונות הנ"ל... אז אני לא רוצה! יעל

המופתעת

New member
אז למה אנחנו מחכים?..../images/Emo23.gif

יאלה בואו נעשה משהו שכל אחד יאסוף מהחברים שלו חתימות או משהו כזה ונשלח את כולם ביחד לערוץ!! העונה החמישית מעצבנת אותי אני לא מבינה כלוווווווום!!

גם אני מצטרפת!!!

ובערך כל הבית ספר שלי חולה על קטנטנות אבל לא צריך לנסח משהו שעליו יחמו? כמו:" אנו, מעריצי קטנטנות שקצת מאוכזבים מהעונה החמישית נרצה לראות את בלה בלה בלה..." אני מציעה שמי שהציע את הרעיון יפרסם פתיחה כזאת וכולנו נתחיל לאסוף חתימות!!!!! siempre chiquititas!!!
עדן

למעלה