אמממ, אנשים.....

MaPHisTo

New member
אמממ, אנשים.....

מה דעתכם שכל אחד יסביר את הניק שלו, מדוע בחר בו, האם יש לכך קשר לדריה וחרא כזה? כי פאק, אני לא מבין ניקים של שלושת רבעי מהאנשים פה. וזה מבאס כי אני צריך להיות חכם ולדעת הכל אני אתחיל אני מפיסטו (השם האמיתי שלי הוא שולי) מפיסטו זה שם נוסף לשטן כמו דיאבלו, שייטן, אשמדאי וכו, (אני מאוד בקיא כשזה מגיע לשטנות) בחרתי בו בגלל שזה שם שלדעתי נורא יפה והוא פאקינג לא יצא לי מהראש חצי שנה האם יש קשר לדריה? (abso-fucking-loutly) בפרק הראשון של דריה שראיתי (תהרגו אותי אם אני זוכר איזה) דריה אמרה שהיא מעדיפה טיפול אצל מפיסטו מאשר משו אחר (תקימו אותי לחיים ותהרגו אותי שוב אם אני יודע מה) ומאז זה נדבק לי זה אחלה שם זה גם הניק שלי באייסי וגם יש להקה כזאת ו.... זהו אז בוקר טוב, לילה טוב אין לי מושג סי יה.....

eorion

New member
אוקי...

לאבא שלי קוראים- עדן אוריון- אז הניק שלו זה- EDEN ORION EORION... והוא היה כאן לפני... ולא היה לי כוח לשנות....

אממ..

יש לי הרגשה שזה לא היה מכוון אליי, כי הניק שלי די מובן, אבל אם חושבים על זה, הניק שלי נוצר מתוך אסוציאציות עם "sick sad world", ועל כן יש דמיון קל מאוד. זאת הייתה ההשראה שלי, בכל מקרה.. אז הנה, מצאתי קשר כלשהו לדריה.

bleeding rose

New member
מיאו...

ורד מדמם פשוט תמיד היה ניראה לי מאוד פיוטי...אל תשאלו אותי למה...

draedalus

New member
../images/Emo62.gif

מממ....הכינוי שלי זה דמות מקומיקס אחד שאני קוראת.....אין לזה שום קשר לדריה.....חוץ מהעובדה ששניהם דמות מצויירת...

MaPHisTo

New member
אממ,כן.....

זה באמת mephisto אבל העיקרון נשאר בעינו בכל אופן זה אחלה שם וזהו

Synthetic mE

New member
ואני

"אני הסינטטית" נוצר בהשראת כל מיני.. לא קשור לדריה פשוט.. כשהכנתי את הניק הייתי בתקופה שהרגשתי.. סינטטית קשה להסביר מה בתכלס זה אומר :) שלא תדעו מצרות

eorion

New member
בלי להעליב

לדעתי ורד מדמם זה קיצ'י לא שזה הרושם שקיבלתי ממש, אך השם- ממש לא מסמל אותך. לדעתי

eorion

New member
לא יודע...

אולי לא תבינו אבל כשאני חושב על אנשים/תקופות/מקומות- אז אני מסמל לעצמי דברים כאלה בצורות בילתי מוגדרות בצבעים משונים... או מן תחושה כל שהיא... בלי קשר- אני קורא את ספרי משפחת החיות המוזרות (המומינים) מומלץ...

אני...

כשנרשמתי לתפוז אנשים בדיוק חזרתי מהפעלת ט"ן בשבט בצופים זה מ שהיה לי בראש... (נ.ב-כשאני שומעת מפיסטו מחשבותי נודדות לפיפוש)

E l i a n

New member
אני בחרתי בניק הזה..משתי סיבות:

הראשונה: השם שלי. כן, הניק הוא גם השם. (ולא, אני לא צרפתייה, ולא חייזר-לפחות,לא תמיד) השנייה: ידעתי שלא יהיה את הניק הזה במערכת. צדקתי
אליאן. נ.ב. אין קשר ל"דריה", בגלל שבחרתי בשם לפני שנכנסתי לפורום הזה.

הניק שלי דפוק וכתבתי אותו

בשעת חדירת יצורים קטנים ומועוותים למוח שלי, בקיציץ זה מין המשך של- רוקית רוקיסט רוקיסטית *רוקריסטית* חוץ מיזה זה די מגדיר אותי - אני אוהבת להיות אינדיבידואלית, שונה, מיוחדת, יוצאת דופן... אאה.. ואני אוהבת רוק (בעיקר גראנג') ואין קשר לדריה,

ailag

New member
אין כזה דבר.

אנשים (במיוחד אם אתה תיכוניסט) לא אמורים לדעת מה זה להיות אינדיוידואל או דברים טפשיים כאלה. פשוט עושים מה שכולם עושים, קונים מה שכולם קונים ואז תהיו מה זה מאגניבים.. פוי.

למעלה