אמממ בסדר מ'נשמע?

אמממ בסדר מ'נשמע?

היי לכולןןןןןןןןןןןןןןןןןן געגעתייייייייייייייי אמממ ספרו מה חדש??? מה שלום טליה אמ...ומה שלום עירית שלנו??? מה חדש עם חרוזיתי שלי??? עברה דירה??? הכל טוב איתה??? אמ...מה שלום kiti4 הילדה המקסימה והמוכשרת??? קיצר ספרוווווווו יאללה להזרים רכילויותתתתתתתתת מתגעגע לכולן ולפורום המקסים הזה מקווה לעשות את הקאמבאק בקרוב מאוד מוווווווווווואאאאאאאאאאההההההההה לכולןןןןןןןןןןןןןן

wildspirit

New member
ככה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif נעלמים../images/Emo2.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

שאלתי התעניינתי ומי לא הופיע כן אתה
אצלנו הכל טוב ממשיכים עם הפורום המקסים הזה והאנשים שאיתנו.. פשוט תענוג לומדים המון דברים חדשים משתפים והכל כרגיל חרוזיתי עברה קיטי במכירה בקיצור כיף תישאר יותר אז תדע יותר רכילויות

kiti4

New member
מר טיני1...../images/Emo12.gif

איפה נעלמת
חיפשנו אותך..חח..
אהה.. ותודה

חחחחח קיטי חמודעעע

מה קורה ילדונת??? הכל טוב??? איך הסדנאות??? את משתלבת??? היום אולי אני יספר לאן נעלמתי

night mistress

New member
103 ק"מ דרומה=דימונה לא..?

מרות שאם נסעת מקריית שמונה אתה נמצא במקום אחר

night mistress

New member
טוב לראות אותך!!

היה לי התקף געגוע... מה חדש? ספר אתה.. אצלי הכל טוב,עובדים,התחלתי ללמוד קצת.. ומחר שבת

אתה ?? רכילויות ??

קודם ת'ספר לאיפה אתה נעלם .... אני מקוה שעבדת קשה לכבוד החג ובגלל זה נעלמת. נעים להכיר

מה זההההההההההה

אממממממממ מי את??????????????? מה זה מנהלת חדשה ולא מודיעים לי?? ולמה היא לא עברה אצלי סינון והדרכה???

wildspirit

New member
../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gifמה יהיה מר טיני../images/Emo35.gif

איך אתה רוצה לאשר את זה אם אתה לא נמצא
חיפשתי אותך
קראתי לך אפילו ברמקול ואיפה היית
נעלמת
אז עם מי אני יכולה להתייעץ עם קספר
ותאמין לי שקיבלנו אחלה מנהלת

למעלה