אמממ... הייתי קצת מנותק מהבלוגים

אמממ... הייתי קצת מנותק מהבלוגים

בזמן האחרון... מישהו מוכן להסביר לי מה קרה פה? אני עוזב לכמה ימים וכל האקשן מתחיל.. הסיפור על ההוא משוקולד פרה עצוב. הסיפור על רפונזל מזעזע. למה בדיוק הוא סגר את הבלוג שלו? למה נטפלו אליו? למה היא התאבדה? מה קרה איתה? בכלל לא הבנתי את כל הסיפור.. איך גילו בעולם הוירטואלי שהיא התאבדה?

לגבי רפונזל נכתבו הרבה דברים

כנראה שלכל אחד יש את האמת שלו והיא את שלה לקחה איתה לקברה אותי המקרה זעזע באופן אישי מאוד לגבי יונתן הקטן, הוא זכה לביקורות נוטפות ארס ושינאה שכללו את תמונתו מעוטרת באיברי מין זכריים, מאחר והוא כתב תמיד תחת שמו האמיתי ופרטיו היו ידועים לכל קורא, ככה עוצמת הכוויה שהוא נכווה הוא יחזור לכתוב לדעתי, אולי קצת בוגר יותר ועוטה שריון קשיח יותר ועם קצת פחות פרטים אישיים בתוכן טוב שחזרת, סופ"ש נעים

ע ל ו מ ה

New member
נורא, שילד כ"כ צעיר נחשף לכאלה

חוויות. מסקרן אותי משפט הסיום בפוסט האחרון של יונתן. אחרי שכבר סיים לפרט כל מיני זוועות שכתבו לו, הוא מסיים דווקא במשפט "אמא שלי שייכת לחיים הרגילים. ברגע שתצא מחיי הבלוגים אני אולי אחזור.". הילד ללא ספק ילד מיוחד. העובדה שקיבל את ה"צומי" שלו מהרשת, מעידה בעיני על חוסר בצומי במקום אחר. ההתנהגות של אמא שלו היתה לי מוזרה גם בכתבה של אילנה דיין. אני תוהה אם יונתן במשפט הזה מתכוון למה שאני חושבת שהוא מתכוון.

דם דם

New member
זה מחיר החשיפה

חבל שככה זה נגמר וממש גועלי לדעתי שיש כאלה אנשים שרק להציק ולטרטר אוהבים שמעתי על אותו יונתן, לא יצא לי לקרוא אצלו (לא שאני יודע איפה) אבל הבנתי שהוא כותב ממש יפה מכמה מקומות ששמעתי. לפעמים צריך לחשוב פעמיים כנראה לפני שמודיעים לעולם על דברים כאלה, כי עובדה שמתחרטים כנראה על זה

ע ל ו מ ה

New member
אכן, זה מחיר החשיפה

ולכן יש חוקים שמחייבים הורים להגן על ילדיהם... אני מניחה שהתחום של הרשאות לילדים באינטרנט עוד צעיר עד כדי לא קיים, אבל אני אישית מרגישה שמה שקרה היה צפוי, וחובת ההורים היתה להגן על נפשו הרגישה של הילד. הוא ממש לא צריך לדעת שיש כאלה חלאות בעולם, בגילו. היי, אפילו אני מעדיפה לא לדעת שהם קיימים, או לפחות לא להתחכך בהם בתדירות גבוהה מדי. גם אני לא קראתי אותו. ראיתי אותו אצל אילנה דיין והגעתי לבלוג שלו (http://israblog.nana.co.il/tblogread.asp?blog=21458 ) דרך הרשומה של שרית פרקול (http://www.tapuz.co.il/blog/viewEntry.asp?Entryid=722529 )

דם דם

New member
נבלות

אין לי מילה אחרת לתאר אותם בעצם יש לי אבל אז "נץ" יחסום אותי מכאן עד שהנינים שלי יקבלו שיער שיבה חבל לדעתי שהוא פרסם תמונות שלו...דווקא נראה ילד נורא חביב (אם זה הוא בכלל) וכן תמיד יהיו מטומטמים (סליחה על הגסות) שיהיה להם מה להגיד ולפגוע פשוט אנשים מתלהבים שיש להם על מי לרדת ולהציק ועוד מישהו שעכשיו מוכר והיה בטלוויזיה. מעניין שבלוגים כמו של יעל בן דב, ציפי שביט או מירי בוהדנה אין שם כאלה תגובות נאצה וזימה אלא תגובות יותר כמו "תעשי לי ילד" "כוסית" ועוד כול מיני חרמנויות שיגרמו לשיער שלכם לסמור. אישית במקומו, הייתי מוחק בכלל את הבלוג..כי גם תגובות כמו שכתבו לו בפוסט האחרון לא הייתי רוצה שיהיו

למעלה