אמממ היי :)

אמממ היי :)

אני רק בת 15 וחצי, אבל רציתי לשאול (אם תסכימו לענות לי), מאיזה גיל בערך ידעתן שאתן לא רוצות להביא ילדים לעולם. אני (כמו שציינתי) בת 15 וחצי, ומרגישה כבר עכשיו שאמהות ואני- ממש לא ביחד. אני לא מתה על ילדים קטנים והם גם לא ממש מתים עליי. תודה מראש לכל העונות, ואני מאחלת לכן הצלחה ב-כ-ל ושנה טובה ומוצלחת

QueenOfMagic

New member
בגיל 10 זה הובהר לי מאוד

בדיוק כשהייתי בת 10 יצא לי לשהות ליד תינוקות עקב חברה שלי והאח הקטן שלה ועוד מיני תינוקות אחרים...הסתכלתי עליו והדבר היחידי שהעבר לי במוח זה גועל. אבל זו אני... יש פה מלא נשים שכל אחת בדרך שלה גילתה שאין לה רצון בילדים. יש כאלה שפשוט לא רוצות את העול בגידול עצמו. ויש כאלה שיש להן אידיאולוגיה להציל את העולם בכך שלא ממשיכים את הדור הבא. וכו'... . חוצמזה טיבעי שילדה בת 15 לא תמות על ילדים ולא תרצה כאלה...יש לך זמן להחליט החלטה כזו (ואת האמת שגם לי...ואני בת 22 עוד מעט). ואני מאחלת לך שנה טובה

אמממ בקשר למה שאמרת

"טבעי שילדה בת 15 לא תמות על ילדים ולא תרצה כאלה..." אני לא יודעת ת'אמת עד כמה זה נכון. אני מסתכלת על חברות שלי שמתות על ילדים, ומסתדרות עם ילדים קטנים כאילו הן האמהות שלהן. ורק אצלי, כשאני מנסה להחזיק תינוק או ילד קטן בידיים הוא מתחיל לבכות
יכול להיות שהם מרגישים שאני לא הכי אוהדת שלהם?

QueenOfMagic

New member
טוב אמממ...

אני מכירה כמה בגיל 15 היו מטורפות על ילדים...אבל לפחות באיזור שלי אני מכירה יותר כאלה שממש לא אוהבות להקרב לילדים. אני מניחה שזה תלוי באישיות של הבחורה. ייתכן מאוד שהם מרגישים את חוסר אהדה...למרות שאצלי לפחות עם כל הסלידה שיש לי לילדים משומה הם דיי אוהבים אותי...(למה אלוהים מעניש אותי ככה רק הוא יודע). תלוי כנראה במה שאת משדרת? חוצמזה תמיד קרציות נדבקו אלי בין אם זה חברים ובין אם זה קרוביי משפחה מנוזלים.

QueenOfMagic

New member
רק אם את מוכנה לענות

זה מפריע לך שהם נרתעים ממך? והשאלה השניה האם את רוצה לשנות את זה? וסתם עיצונת - ילדים ניתנים לשיחוד....מה שאומר שאם את רוצה שילד יחבב אותך כל מה שאת צריכה זה מסטיקים או סוכרייה...(נורא קל לקנות ילדים קטנים). וחוצמזה כמו שאמרתי הם לא מרגישים את מה שאני מרגישה...אולי פשוט את לחוצה לידם?

womandl

New member
מגיל מאוד צעיר לא רציתי

ילדים. אך בגיל 29 עברתי שינוי בתפיסה וכן יש לי ילדה. ככה שמה שאת חושבת בגיל 15 לא מחייב שתחשבי אותו הדבר גם בגיל 30

אני זוכרת מקרה אחד בכיתה ד'

כשהייתי בת 10 לערך, שאמרתי שאני לא רוצה ילדים כי זה מפחיד אותי וכי זה כואב, ואיזו אישה מבוגרת ששמעה אותי, אמרה לי "חמודה, מים רבים עוד יעברו בירקון ואת תראי שתשני את דעתך". אני לא שיניתי אותה, ונכון שבהגדרה אני עדיין יחסית ילדה בעצמי, ויש לי עוד זמן, אבל אני יכולה להרגיש כבר מעכשיו שאני לא טיפוס שמתחבר לתינוקות (במיוחד לא כשהם בוכים, צורחים או עושים כל דבר אחר חוץ מלישון).

gezer5

New member
אגיד לך

אני אף פעם לא הסתדרתי עם ילדים גם כשהייתי ילדה בעצמי וכשהייתי בערך בת 25 זה התגבש סופית אבל את ממש עוד ילדה והרגשותייך ישתנו עוד הרבה פעמים בטח כמו שאני ישנה החלטות אל תתני לזה להלחיץ אותך

../images/Emo12.gif האם עליי להלחץ?

האם עליי להיות לחוצה כי החברה שלנו לא מקבלת את אלו הבוחרות לא ללדת, או מכל סיבה אחרת?

I s t a r

New member
לא

עלייך להיות לחוצה אם תבחרי ללדת ולהיות אם נגד רצונך ורק בגלל שהחברה מסביב מלחיצה אותך לעשות משהו נגד רצונך. זו סיבה אמיתית להילחץ משום שאז את בוחרת בחיים לא אוטנטיים שלא מממשים את רצונך אלא רצון של אחרים . כל עוד את נאמנה לרצון שלך ולתחושות שלך, את יכולה להיות רגועה ולדעת שאת יודעת יותר טוב מכולם מה טוב לך ומה ונכון לך. בהצלחה.

QueenOfMagic

New member
מנצ"לשת הודעה זו להקפצה

אין מה לעשות...צריך להיאבק בכל הכח

למעלה