אמממ זה דווקא מעניין... ומוזר...

Juliann

New member
אמממ זה דווקא מעניין... ומוזר...

שוטטתי לי באנטרנט כהרגלי... וקראתי איפשהו שהשיר שקונסטנטין התכוון לשיר [בתוכנית שהוא שר את HOW YOU REMIND...] את השיר BEAUTIFUL DAY של U2... וכגיבוי את DROPS OF JUPITER של TRAIN. השיר של ניקלבק היה אצלו בעדיפות שלישית. קונסי, בהיותו לא האדם הכי חכם במיוחד השקיע את כל החזרות בשיר של U2, למעשה, עד יום שני בערב [יום לפני התוכנית] הוא עשה חזרות על השיר של U2 [סיימון אמר את זה בראיון]. ידוע שברגע האחרון לא הצליחו להשיג זכויות לשני השירים הראשונים שהוא בחר. וכאן מגיע החלק המוזר. מי שצפה ב WORLD IDOL זוכר בוודאי שהזוכה הנורווגי שר את השיר BEAUTIFUL DAY של U2... כלומר, ניתן להשיג לו זכויות. אז למה הם לא הצליחו? ולמה נזכרו להגיד לו ברגע האחרון?
מה שקצת מחזיר אותי לעונה השניה ולקליי, כשהוא שר את VINCENT/STARRT STARRY NIGHT וכמה שעות לפני ההופעה החליטו להוסיף לו קטע מבית נוסף שבכלל לא הסתדר טוב עם הארינג'מנט של מה שהוא עשה חזרות עליו ולכן היו כמה שניות שהוא שתק בשיר כי הוא לא הבין איזה חלק הם ניגנו ואז פאולה האשימה אותו שהוא שכח את המילים... קליי כמובן לא הגיב בתוכנית. הוא הסביר את זה יותר מאוחר בראיון. מיקריות?...

a p p l e p i e

New member
אהה אז זה BEAUTIFUL DAY

אוקיי,זה היה יכול להיות די נדוש משום שבכוכב נולד האירופאי הכללי(כן יש דבר כזה אנשים),הזוכה ביצע את השיר הזה.

Juliann

New member
מאמי... זה WORLD IDOL....

וציינתי את זה בהודעה שלי. זה לא נקרא כוכב נולד האירופאי, זה נקרא איידול עולמי. היתה שם אפילו מתמודדת מאיזה מדינה ערבית. [ואני מאמינה שאנשים פה יודעים מה זה וורלד איידול....] נדוש נדוש אבל אני בטוחה שהוא היה מבצע את זה הרבה יותר טוב מאשר את השיר של ניקלבק.

Juliann

New member
כי שלנו זה חיקוי לא המקורי

כוכב נולד זה לא אמריקן איידול. כדי להיחשב חלק מאיידול צריכים לקנות את הפורמט המקורי וכוכב נולד בארץ פשוט העתיקו... אקט ישראלי מצוי.

a p p l e p i e

New member
כמובן,למרות שבין כל הקוצים הללו

אפשר למצוא כמה פרחים (מיעוט אך עדיין מיעוט משובח
).

Fairywitch

New member
אני לא מבינה למה הם עשו את כל זה...

הם רצו להעיף אותם- והם יצרו בעיות בקווים וכו'. אז למה לטרוח עם כל הדברים מסביב? ובכלל- הם יכלו סתם להגיד שהוא קיבל הכי מעט קולות...

Juliann

New member
אני חושבת שתהיה בעיה עם הרשת

אני בטוחה שיש מי שבודק אותם, שיש אחוזי הצבעה אמיתיים וכו' איידול בוחרים את החברת טלפונים שתעבוד איתם, מה הבעיה לעשות שקו מסויים לא יעבוד? מישהו שעובד בחברה כזאת כתב בפורום שזה דבר פשוט ביותר לעשייה. כמה שמה שאני אומרת נשמע "מופרך", שמי שלא מאמין יסביר איך מעריצה ממוצעת של קונס שמצליחה להצביע לפחות 200 פעם אחרי כל התוכנית ובתוכנית שהוא עף רק 50-60 בלחץ? כי הקו נדפק כל דקה? תכפילו את זה בכמות המעריצים שהצביעו, זה מסביר למה מהטופ 3 הוא מגיע לבוטום 3, אם כל מעריץ מצליח להצביע רק רבע ממה שבדרך כלל הוא מצביע! ויש להם עוד קונספירציה פה אם אני לא טועה הם מקבלים יותר כסף אם אתה שולח SMS, כשיש בעיות תכופות בקווים זה מכריח אנשים להצביע ב SMS. יותר SMS = יותר כסף.

למעלה