אמממ טוב זה שיר

o c e a n

New member
אמממ טוב זה שיר

תשפטו בעצמכם (אבל אל תיהיו אכזריים מדי) כתבתי את זה כמובן על הזוג היפה של העשור מאלדר וסקאלי אז ככה: שניים שניים על אם הדרך מחפשים את מה שרק הם רואים סגורים בעולמם במקומות וזמנים אחרים. שניים הולכים זה לצד זה הולכים אחד אחרי השני ולעיתים ישאר האחד לבדו. שניים בסוף הדרך כואבים על כל נשימה הכל כבר נקבע מחובקים וידיהם קרות הדמעות נשברות על עברם והכתוביות של חייהן עולות...

o c e a n

New member
ת'אמת? לא יודעת... נראה לי

מאבא שלי כי גם הוא כתב שירים כשהיה צעיר אבל אצלי פשוט זה בא יום אחד התחלתי לכתוב שירים...

1Shir

New member
טוב, אמרת שאת רוצה גם ביקורת...

1. משום מה שיר על מולדר וסקאלי היה נשמע לי טוב יותר באנגלית. כשאני מדמיינת אותם הם מדברים אנגלית, כי זו השפה שלהם... אבל אולי זו רק החולניות שלי... 2. השיר יפה אבל הוא כללי מדי... למישהו מבחוץ לא ברור על מה השיר. חסרים יותר פרטים ספציפיים עליהם. 3. שיר קצת עצוב, לא? למה? בעיני הם מסמלים משהו מאוד יפה ואופטימי אבל זה יפה לסגנון הזה.

o c e a n

New member
קודם כל תודה רבה על הבקורת

אבל השיר הוא כללי כי זה הסגנון שלי ככה כל אחד יוכל להזדהות איתו לפי חייו זה שאני כתבתי על מאלדר וסקאלי לא אומר שאי אפשר לשייך את זה לאנשים אחרים והשיר עצוב זה גם בגללי כי כל השירים שלי עצובים יותר קל לכתוב על עצב... שוב תודה על הבקורת

1Shir

New member
הבנתי

זה יפה לכתוב בצורה שתדבר לכל אחד אבל בשביל מי שמעריץ את מולדר וסקאלי כמונו נראה לי עדיף כמה שיותר ספציפי עליהם...
ולמה כל השירים שלך עצובים?

o c e a n

New member
הם שלחתי לך תשובה במסר פרטי

אבל אני לא בטוחה שזה נשלח אם לא קיבלת תודיעי לי אני אכתוב לך שוב

Chens15

New member
מה לא בסדר בשירים עצובים?????

לי יש יותר גרועים משלה בעצב ובדכאון שהם משדרים

למעלה