אמממ יש לי שאלה ...

אמממ יש לי שאלה ...

זה ממש לא נעים לי לשאול פה , אבל אין לי ברירה אחרת ... אני בת 15 ויש לי חבר שגם הוא בן 15 . לפני משו כמו שבוע שכבנו , רק שזה לא רק כאב , זה פשוט לא סיפק בשום דרך . הוא הכניס אותו , וזהו . יש לי שאלה , בנות אמורות לגמור מהחדירה או ממשו אחר ?

*poison ivy

New member
תראי... אני עדיין לא שכבתי...

אבל אני חושבת... שהבנות אמורות לגמור מהחדירה שבעצם נוגעת בדגדגן... סלחו לי על הגועל...
הקיצר... הוא גמר? דיברתם על זה ואמרת לו?... ודרך אגב ... כיף לך שלא הרגשת כאב כי הרוב כן מרגישות... עוד סתם תגובה... באביי!

lala182

New member
קודם כל

זה בעקרון לפורום סקס.... את יכולה פשוט להכנס לשם ולשאול.... אבל אני יענה לך בכל זה.... אני בעקרון עדיין לא עשיתי את זה אבל לי נראה שלא נהנית מהסיבות הבאות: 1. פעם ראשונה- מלחיץ וכל זה קשה להנות. 2. לפני שאת שוכבת עם מישהו את אמורה לדעת מה מהנה אותך ומה לא ואני לא יכנס כאן לתיאורים כי זה לא הפורום המתאים (תרתי משמע...) אז פעם הבאה לפני שאת שוכבת איתו (ולי אישית גם גיל 15 נראה מוקדם מדי כי עדיין לא מספיק בוגרים נפשית, פיזית וכל הבלה בלה הזה אבל איך שבראש שלך אולי הרגשת מוכנה בכל זאת...) תנסי להבין מה את אוהבת וגם תגידי לו (אין מה להתבייש) בשביל שכל הקטע הזה יהיה מהנה גם בשבילך. והכי חשוב להשתמש באמצעי מניעה אם את לא רוצה עוד מעט לבוא לכאן ולספר שאת בהריון/איידס וכו´... לה-לה

המרחפת

New member
../images/Emo94.gif ../images/Emo94.gif ../images/Emo94.gif

את צעירה... כבר לשכב עם החבר? לה לה נתנה לך עצות מאד טובות ומעשיות- להתייעץ בפורום סקס, ולהשתמש באמצעי מניעה. לפי התיאור שלך (הוא פשוט הכניס את האיבר שלו וזהו), אולי תנסי לעשות יותר משחק מקדים. מלבד ההכנה הוא גם משמש לגירוי, ןפותח פתח ליותר משחקים וצורות להתגרות. זה די ידוע שרוב הבנות לא גומרות מחדירה, וזה היופי בלגוון את מה שעושים מתחת לסדינים. יותר מזה אעדיף שלא לומר בפורום הזה... ולכל השואלות- אני חברה של צ´ילי

למעלה