אמממ כמה דברים...

golden angel

New member
אמממ כמה דברים...

אתמול הייתי באייקון. ראיתי את soul music ואני חייב לומר ש- היה מדהים! נורא נהנתי... מצחיק, מוסיקה טובה ואנימציה נחמדה. ואמממ מוות עם גיטרה מגניב כמעט כמו מוות על אופנוע... נחמד מאד. כמו כן ראיתי שם את הספר "בשורות טובות" ב50 שקל. לא קניתי, כי לא ידעתי מהם המחירים בארץ לספרים של פראצט. אם תוכלו לעזור לי אשמח מאד. תודה, רוני.

Fingertip

New member
אני חושב שזה סביר ביותר...

עד כמה שאני זוכר, הספרים באנגלית עולים 60 בארץ... אהד.

The Mad Hatter

New member
זה היה באנגלית או עברית?

את בשורות טובות באנגלית לא מצאתי. אני מניחה שזה אמור לעלות בסביבות ה-50 שקלים, כמו רוב הספרים באנגלית. טוב, לפחות עד כמה שידוע לי. אבל בעברית זה עלה לי קרוב ל-80 שקלים...:///

Fingertip

New member
לאחר סקר שוק קצר ביותר...

(ביקור ב-dbook ו-ibook) המחיר של הספר בעברית הוא 68 ובמבצע ל-55 או 58. בכל מקרה, 50 שקלים נראה המחיר המצוי לספר... אהד.

109822596

New member
אתה צוחק?

סאול מיוזיק היה מזעזע. האנימציה הייתה פשוט גרועה ולא מושקעת, ואחרי שלושה פרקים כבר באמת נגמרו לי כל העצבים. כמה זמן אפשר לשבת בשקט מול סידרה כזאת? וזה היה איתי וסוזאן נתראה כמו סבתא והייתה נורא מעצבנת, וגם הדין שהוא אמנם ילדותי אבל לא ככה, ואיכס...למרות שקליף עשה קולות מדניבים וצויר לא רע.

ללא ספק...

המחירים שהיו שם היו בגדר מציאה.. אני לא יודע מדוע לא התנפלת על הספר ההוא כשהוא היה שם? בכולפן... סוול מיוזיק היה נוראי.. הרסו לי את כל מה שחשבתי על האופי של דיבלר, מוות, או הספרן... לכל הרוחות! הוא אמור לומר אווק! לא קולות שנשמעים כאילו הפיקו אותם מבית השחי.. האנימציה היהתה כל כך דלה ולעזאזל אני שונא את זהב כשעושים את זה במחשב מתוך עצלנות.. לא קראתי את הספר.. אבל משהו בי אומר לי שהם השמיטו יותר מחצי מהפרטים שלו.. ולראות בכל פעם את אירועי הפרק הקודם... במש חמש פעמים?! אהה! זו חוויה מזעזעת.. ואפילו איחרתי למשמרת שלי בגלל הזוועה הזו.. זו הפעםן האחרונה שאני מתפתה ללכת לראות סרט מצויר של עולם הדיסק... .. מאגנה, וזהו בערך , בע"מ

כן , כמובן..

חששתי מלהזכיר את זה זה יותר בגדר של בדיחה פנימית... אבל נו מילא.. זה היה באמת מורט עצבים... מאגנה, faaaaathhhhhhhhhher , בע"מ

SaidinsTaint

New member
ועוד לחשוב שראינו את זה

פעם אחת אקסטרא תודות לשליטה המופלאה של המקרין בשלט ובמספרים.... חיפשתי באינטרנט את סצינת הפתיחה - עם הצב השמש והפילים בתלת מימד, אבל לא כל כך מצאתי... מישהו יודע איך wyrd sisters?

Death of Rats

New member
האאאאאא.... סצינות הפתיחה והסיום

אני זוכרת את זה מהסדרה כשהיא עוד היתה בטלוויזיה. אני זוכרת שמוזיקת הסיום היתה אחת מהמדהימות ששמעתי. מאוד מאוד אהבתי אותה
. ועכשיו יש לי את הסדרה בDVD. אני מתכננת לראות אותה מחר...

למעלה