אמממ כמה שאלות בנוגע לH320

Gil AkA Bugi

New member
אמממ כמה שאלות בנוגע לH320

אוקיי, סליחה על ההפצצה אבל זה ממש חשוב לי... 1. האם יש לי אופציה לקבוע לעצמי תחנות ברדיו? יענו שאני יוכל ישר להעביר אליהם? 2. האם יש לי את האפשרות שכל השירים אלה שבתיקיות ואלה שלא שיהיו ברשימה אחת? יש את האופציה הזאת באייפוד 3. מישהו יכול לסדר בבקשה לינק ישיר להורדה של העדיכון של העברית? 4. איזה קבצי סרטים האיי ריבר קורא? 5. האם יש אוםציה לדפדף בין שירים יותר מהר? כי אם יש לי 1000 שירים להגיע לשיר מספר 500 ייקח זמן... תודה צראש

weird dust

New member
טוב כה דברים

1) יש אופציה, לדעתי אפשר לבוע אם לוחצים על האנבי. לחיצה על כפתור הבא אחר כך אמורה להחזיר אליהן. 2) מה הכוונה ברשימה אחת? כמו באייפוד? מחולק לשם אומן אלבום וכ'ו? אם ככה אז כן זה דורש אבל תוכנה מיוחדת. 3) העיברית לא חוקית לכן צריך לדבר עם מישהו שיש לו אותה וישלח לך. 4) הוא קורא רק אבי (AVI) וזה גם רק ברזולוציה מתאמה - יש צורך בתוכנה. 5) יש אופציה לקבוע העברה מהירה יותר. אני אישית מעדי לחלק ל3 רשימות הרבה יות קל לי להעביר וזה גם טוב לחל לפי זמנים, אהבה לשירים וכ'ו.

Gil AkA Bugi

New member
אוקיי

כמה דברים, ברשימה אחת זאתאומרת שיהיה לי אופציה לסדר לפי תיקיות אבל גם שאני יכול לראות את כל השירים שלי ברשימה אחת לפי הא-ב'. לא חוקית!? יענו יורד לי האחריות עם אני מתקין אותה? ואין עדכון שאיי ריבר הוציאו? ובקשר ל-4 אמרו לי בחנות שהוא קורא MPEG, יש עוד קבצים חוצמזה שהוא קורה? איך אני קובע להעביר יותר מהר? תודה!

weird dust

New member
תשובות

לדעתי בדאטה בייס זה לא הולך ככה, כשכל השירים. אבל אני לא רוצה להיתעכב 7 דקות להכניס הכל לדאטה בייס. אמרו שזה לא מוריד אחריות, אני לא מצאתי שזה פוגם במכשיר. אייריבר לא הוציאו עידכון עברית אבל יש עדכונים אחרים
בחנות אומרים הרבה דברים, התחביב שלי זה להיכנס לבאג ולהסביר למוכרים על המכשירים שלהם. (יום אחד ניכנסתי לקרביץ והסברתי למוכרת במשך כמעט חצי שעה על המילונים האלקטרוניים שהיו לה בחנות). הוא קורא רק אבי ברזולוציה מתאימה. לסדר מהירות סריקה מהיר יותר: לחיצה ארוכה על נאבי, קונטרול, סקאן ספייד, X4.

Gil AkA Bugi

New member
עוד שאלה אחת

מה הסיפור של הכפתור A-B אני לא מוצא לו שימוש יותר מדי גדול... אהה ואפשר לסדר שעון שם? או תאריך? תודה...

weird dust

New member
A-B זה לא משהו שימושי

זה משהו עם 2 ערוצים. לא זוכר שזה השפיע משהו על משהו. בעידכון האחרון (1.28) יש שעון.

gt-master

New member
A-B>>>

לחיצה אחת קובעת נקודת התחלה (A) ולחיצה שניה קובעת סיום (B) ואז הקטע A-B מתנגן בלופ אין סופי עד ללחיצה שלישית. אופציה לא שימושית יותר מידי ולמרבית הפלא נמצאת בכל הנגנים שהחזקתי

יאיר B

New member
A-B

לפי הפירסומים של החברות שמייצרות את הנגנים - הם טוענים שזה נועד ללימוד שפות זרות (?!). אני חושב שניתן גם להשתמש בזה כדי לעשות כל מני אפקטים של טראנסים באופן פרימיטיבי. יותר מזה לא מוצא לאפשרות זו שום שימוש.

איתן כ.

New member
האם ה320 ימשיך להיות מיוצר?

ההודעות בפורום בילבלו אותי כי לפחות על מכשיר אחד של iRiver שאני לא הבנתי אם הוא ה140, 340, 320 או 10 נכתב שייצורו מופסק.

weird dust

New member
מי הופסק ביצור

140 הופסק כבר לפני מעל שנה באמריקה הופסק גם ה320 לא יודע מה קורה באירופה. ה340 עדיין מיוצר בכל העולם.

Gil AkA Bugi

New member
עוד 2 שאלות

סליחה שוב :) מה זה הכביכול "MIC" בצד שמאל של המכשיר? זה לא מקליט כלום... ושאלה שנייה, שלוחצם על ה-shuffel אז יש כל מיני אותיות ליד, מה זה אומר?

weird dust

New member
זה מיקרופון מובנה

הוא מקליט כי אני מקליט דרכו. יכול להיות שיש צורך בהגדרה למרות שלא זכור לי. (לא לחסום אותו בזמן הקלטה גם יכול לעזור
) כשלוחצים שאפל אז יש D - דיקשונרי (תיקיה) יש A - אולל (כולם) וזה מה אני זוכר.

gt-master

New member
הקלטה ממיקרופון>>>

כנס בתפריט ל RECORD במצב המתנה אתה רואה באמצע המסך הגדרות הקלטה כאשר בשורה הראשונה כתוב מאיזה מקור הוא מקליט ובשאר באיזה איכות. כנראה שאצלך זה מוגדר על LINE IN ולא על INTERNAL MIC. שנה זאת ל MIC ותראה שזה מקליט יופי. 2. האותיות מסמלות את צורת העירבוב כלמור : מתקייה נוכחית,מכל השירים וכו'. תבדוק בחוברת בדיוק מה כל אות (D DIRECTORY וכן הלאה)

snarea

New member
צריך בשביל זה תוכנה

שממירה לפורמט של האייריבר.. מנהל הפורום, האם מותר לפרסם כאן קישור לתוכנה?

weird dust

New member
כן בוודאי

קוראים לה IRIVERTER לפחות זאת שאני מכיר וחושב שהיא הובה ביותר. אין בעיה כל עוד זה לא מפרסם קישורים להורדת הסרטים.

למעלה