אמממ לגבי מב שרשמתם למטה

danduuu

New member
אמממ לגבי מב שרשמתם למטה

שמי שרושם שירים וכאלו... אז יש לי המון אני גם רושמת (וגם שרה
) יש לי באנגלית הרבה וגם בעברית אז אם אתם מעוניינים שאני ישים פה חלק מהם רק תגידו

קרניjack

New member
בכיף, רק

השירים שלך כתובים בהשראת MCR, או קשורים לשירים של MCR? אם כן או אם לא, אפשר לפתוח פינה (מי שהעלה את ההצעה מוזמן לשלוח לי מסר), ובפינה הזאת כל שבוע יתפרסמו שיר/שירים/קטעי נגינה/שירה של חברי הפורום או אחד מחברי הפורום. מה אתם אומרים?

danduuu

New member
אממממ

השירים שלי אממ האמת חלקם מושפעים יותר מ-HIM חחח אבל רוב השירים זה פשוט מה שאני מרגישה אז זה מה שיוצא
ולגבי הפינה אני חושבת שזה יהיה ממש נחמד אם כל אחד יראה את הכישורים שלו כאן:) אני הולכת להביא שירים מהחדר חע חע ואני ירשום לכם

danduuu

New member
ENJOY MY DARLINGS

אין לי שם לשיר אם יש למישו רעיון לשם אז אני ישמח:) (יש סיכוי שיש לי גם שגיאות כתיב אז אל תתייחסו) she is lost in a world of her own waiting for something to come along it might be love it might be just a desire but looking for it she's allready tired and when she cries the sky cries too she don't know where she's going and what she's gonna do she want to die she want to live but no one really care....about her nightmares are hounting her and she's gonna lose her mind she tries to think of another place but it's hard when she fly in her imagination she falls her world is surrounded by a thousand walls crossing the street it seems to her like hell what's going on she refuse to tell and her mind is exploded by a million thoughts she's going crazy and feeling so lost

Dooritos

New member
אחח אם הייתה לי גיטרה...!

אז הייתה לי גיטרה! יאאא זה שיר ממש יפה! אהבתי (ואני לא אוהבת שירים בקלות!) איזה מאגניב זה יהיה אם אחד מהאנשים פה שיש להם גיטרה ימציא לחן!

danduuu

New member
תודדדדדדההה

אם יש למישו לחןן זה יהיה מאוד סבבה למה אני לא יודעת להמציא לחניםםםםם ותודההה מאמייייי

no name141

New member
את רוצה שאני ינסה לעשות לזה לחן?!

אבל רק באיזה סיגנון את רוצה שזה יהיה שקט יותר או משהו ממש רועש?

danduuu

New member
יאאא רציני?

אין לי בעיה לא משנה לי ממש כאילו מה שיותר יתאים לזה אם את יכולה תצטרפי אליי לאיסי 345923467 ונדבר שם! וזה המסן([email protected])

קרניjack

New member
אהבתי

בעיקר את החריזה, רק יש כמה שגיאות דיקדוקיות לתקן, את צריכה להוסיך S, כי כתבת כאילו SHE זה בגוף רבים:)

whatascene

New member
איפה היא כתבה את זה?

הדבר היחידי שראיתי זה she don't במקום she doesn't מצד שני, רפרפתי

קרניjack

New member
פה

she want to die she want to live זה חוזר but no one really care....about her when she fly in her imagination she falls

danduuu

New member
תודה לכל מי שהגיב על השיר הקודם

שרשמתיייי אוהבת'ותכםםם!! הקיצר בא לי לשים פה עוד שיר למי שבא לו לקרוא..הפעם בעברית לשיר קוראים-שיר בשבילך (השיר הזה זה על הילד שנאי דלוקה עליוו
) בית א': הרבה מילים אין לי וגם אין כבר מחשבות מה שכן עוד יש בי זה רק אהבות בעצם אהבה אחת שהיא כולה שלך ורק שתדע שהשיר הוא בשבילך פיזמון: כי לך אני כותבת,גם אם אתה לא רואה ואותך אני אוהבת,גם אם אתה לא רוצה ולך הכל אתן אם רק תהיה שלי ולך אקדיש הכל אם רק תהיה איתי בית ב': זה קשה לכתוב לאדם שלא מכירים ושהוא לא מכיר אותי מעניין אותי לדעת אם הוא כותב גם בשבילי ואם הוא חושב עליי כמו שאני עליו ואם בשבילי הוא ייתן גם את חייו זהווו שיר קצר אבל זה מה יש...תבקשו עוד תקבלו עוד יש לי מלא באנגליתת

ny34

New member
אם יש לך עוד זה מעולה

תשמרי אותם... אנחנו הולכים לפתוח כנראה פינה שבה אנשים יוכלו לעלות...

danduuu

New member
טנק יוווו

סבבה אני ישמור את הכל לפינה! ודרך אגב רציתי להגיד פה לכולםםםםם בפורוםם שאני ממש ממש אוהבת אתכם ופה זה המקום היחיד שאני מרגישה שנאי יכולה להיות ממש פתוחה ואנשים פה ממש ממש חמודים ומקבלים את כולם תוך שנייה אז רק רציתי להגיד לכולללללללכםם תודהההההה!! (סורי אם חפרתי)

למעלה