השירים שלך כתובים בהשראת MCR, או קשורים לשירים של MCR? אם כן או אם לא, אפשר לפתוח פינה (מי שהעלה את ההצעה מוזמן לשלוח לי מסר), ובפינה הזאת כל שבוע יתפרסמו שיר/שירים/קטעי נגינה/שירה של חברי הפורום או אחד מחברי הפורום. מה אתם אומרים?
אין לי שם לשיר אם יש למישו רעיון לשם אז אני ישמח (יש סיכוי שיש לי גם שגיאות כתיב אז אל תתייחסו) she is lost in a world of her own waiting for something to come along it might be love it might be just a desire but looking for it she's allready tired and when she cries the sky cries too she don't know where she's going and what she's gonna do she want to die she want to live but no one really care....about her nightmares are hounting her and she's gonna lose her mind she tries to think of another place but it's hard when she fly in her imagination she falls her world is surrounded by a thousand walls crossing the street it seems to her like hell what's going on she refuse to tell and her mind is exploded by a million thoughts she's going crazy and feeling so lost
שרשמתיייי אוהבת'ותכםםם!! הקיצר בא לי לשים פה עוד שיר למי שבא לו לקרוא..הפעם בעברית לשיר קוראים-שיר בשבילך (השיר הזה זה על הילד שנאי דלוקה עליוו
) בית א': הרבה מילים אין לי וגם אין כבר מחשבות מה שכן עוד יש בי זה רק אהבות בעצם אהבה אחת שהיא כולה שלך ורק שתדע שהשיר הוא בשבילך פיזמון: כי לך אני כותבת,גם אם אתה לא רואה ואותך אני אוהבת,גם אם אתה לא רוצה ולך הכל אתן אם רק תהיה שלי ולך אקדיש הכל אם רק תהיה איתי בית ב': זה קשה לכתוב לאדם שלא מכירים ושהוא לא מכיר אותי מעניין אותי לדעת אם הוא כותב גם בשבילי ואם הוא חושב עליי כמו שאני עליו ואם בשבילי הוא ייתן גם את חייו זהווו שיר קצר אבל זה מה יש...תבקשו עוד תקבלו עוד יש לי מלא באנגליתת
סבבה אני ישמור את הכל לפינה! ודרך אגב רציתי להגיד פה לכולםםםםם בפורוםם שאני ממש ממש אוהבת אתכם ופה זה המקום היחיד שאני מרגישה שנאי יכולה להיות ממש פתוחה ואנשים פה ממש ממש חמודים ומקבלים את כולם תוך שנייה אז רק רציתי להגיד לכולללללללכםם תודהההההה!! (סורי אם חפרתי)