אמממ.... מה?!

Thierry Henry

New member
אמממ.... מה?!

http://www.one.co.il/Article/119309.html עכשיו כן, זה וואן.. אבל להמציא סוג כזה של ידיעה זה כבר מצחיק... גור שלף בתפקיד מוני פנאן? זה יכול להיות אחד הקטעים הכי מצחיקים ב30 שנים האחרונות.

נמשל

New member
ומסתבר שזה נכון...

אני לא בטוח שזה מינוי כל כך רע. אף אחד לא מצפה מהמחליף להיות מוני. ואולי דווקא אחד שחווה את מוני יידע מה שחקן צריך. הוא יקים לו מערך עוזרים בכל רחבי העיר שייסייעו לו לסייע לשחקנים תמורת מילה טוב, כרטיסים פה ושם.

שומו

New member
למה אתה אומר ככה../images/Emo35.gif

גם ככה מכבי לא מכבדת את גדוליה שמגיע להם, לפחות זה. וחוץ מזה, גור נפרדת ממכבי בצורה לא הכי נעימה, ומגיע לו שנתקן את זה. שיהיה לו בהצלחה.

נמשל

New member
לא זכור לי משקעים בפרידה מול גור

הוא נתקע בספסל, לא באשמת ההנהלה. הוא החליט לעזוב, חתם בבלגיה, וזהו לא זכורים לי כעסים מיוחדים

יו45

New member
כל הקיץ הזה הוא בדיחה אחת גדולה

עצוב שהבדיחה על חשבוננו . גדול עלי לדעת מה בדיוק קורה במכבי בקיץ הזה , אני רק יודע שהמצב הנוכחי הוא ממש לא סימפטי.

נמשל

New member
הקיץ הזה יכול להוות סימן טוב לבאות

פחות חיכוכים בהנהלה. יותר הסכמה. גור כמנהל לא יהווה עוד בוס של אפי, אלא כאחד שאחראי לארגון, ולא כזה שיגיד לאפי מה ואיך עושים. ההנהלה תדבר עכשיו ב-3 קולות אמנם, אבל שנים מאוחדים ושמעון שהוא איש חכם, יידע להתיישר עם השניים המובילים. מצטער, משפחתיות זה נפלא, אבל הגיע הזמן שגם מכולת צריכה להפוך לסופרמרקט אם היא רוצה להתפתח.

יו45

New member
מכולת , סופר מרקט

זה נשמע טוב בתיאוריה. בפועל מכבי היתה בפיסגה , לא היה לה ממש לאיפה להתפתח כשהיא נוהלה כמו בשכונה , ועכשיו היא סופר מרקט שאוטוטו פושט את הרגל. זו בדיוק הטעות של כץ , הוא ניסה לשדרג במקום שבסך הכול היה צריך לשמור על הקיים . ושמעון הוא באמת איש חכם , הוא לא יתן לאף אחד להרוס את מה שהוא בנה ב- 40 שנה.

נמשל

New member
על איזה פשיטת רגל אתה מדבר?

זה שמוני הלך זה פשיטת רגל? זה שחקנים מעדיפים כסף זה פשיטת רגל? האמן לי, ההנהלה מבינה טוב מאד בעסקים. הם מאמינים שבתקציב של 17 מיליון אפשר להסתדר גם ביורוליג. תהיה בטוח שאם יגלו שזה בלתי אפשרי - הם יגדילו את התקציב. הרי כולם שם יודעים שחוסר הצלחה באירופה = פחות מנויים +פחות רייטינג (משמע ההצעה לחוזה חדש מהטלויזיה תהיה נמוכה משמעותית)+פחות עניין מה שיוריד לחלוטין את ההכנסות. פנתנייקוס עם שאראס ועם הרכב חלומי, לא עשתה כלום בעונה שעברה. גם אולימפייקוס לא הגיעה לפיינל פור. וצסק"'א, עם המאמן הכי טוב והסגל הכי נוצץ הצליחה לברוח בגמר רק במחצית השניה מול אחת הקבוצות הכי פחות טובות שהיו למכבי. אין לי ספק בכלל שעם פייזר ועם טל בכושר סביר, היינו יכולים לאיים על התואר. אז ההנהלה מבחינתה לא מאמינה בהוצאות של מיליונים לשחקנים. התוצאות בשטח יוכיחו מי צדק. בכל מקרה, רענן כץ, ולא פעם אחת, אמר שאם יהיה צורך, הוא מוכן להכניס יד לכיס ולהביא שחקנים חדשים.

trigotrigo

New member
כץ ופדרמן עושים שמות במכבי..

לצערי, מוני ומזרחי הם היותר סבירים - אבל בעל המאה הוא בעל הדעה. אני חושב שהרכש היה נראה אחרת אם היו נותנים לפרויקה חופש יותר גדול.

יו45

New member
אני איפשהו בין שניכם

לא חושב שפדרמן הורס את מכבי , אבל הניהול שהוא שואף אליו מבטל את הייחודיות שאפיינה את מכבי כל כך הרבה שנים , הוא ונמשל לא מבינים שהאימפריה הזאת הוקמה על ידי המשפחתיות , על ידי מזרחי שראה במכבי ערך עליון , שלא שיחרר שחקנים ליריבה כי זה מצטלם יפה. הכוח של מכבי הוא בשכונה שלה , לפגוע בזה רק יגרור את מכבי אחורה. בענין פשיטת הרגל- לאורך השנים תמיד הייתי אופטימי נצחי , וזה הוכיח את עצמו , הגענו לפחות להצלבה בכל שנה בעשור הנוכחי , השנה כמו שזה נראה כרגע , אנחנו לא נהיה שם כמו שחולון מודל 07‎/‎08 לא הייתה מגיעה לשם , השם ``מכבי`` לבד לא יביא אותך לשם .

TheRasmus

New member
כמו לזרוק עצם לכלב

או אם תרצו מוצץ לתינוק שישתוק אחרי שלקחו לו גלידה. כדי שהאוהדים לא ימחו נגד עזיבת פנאן הביאו "מכביסט" לשעבר.

למעלה