אמממ... מספרה טובה

O Boy

New member
אמממ... מספרה טובה ../images/Emo26.gif

או קיי, הייתי היום בקסטרו תל-אביב ונחרדתי לגלות חלק מהתספורות בגזוז. החלטתי שאין מצב שאני מסתפר שם. אה, וכדרך אגב, ידעתם שהמוכר בחנות STUFF במתחם קסטרו הוא לא אחר מאשר הבלונדיני הקטן הזה מהיי-פייב?? השאלה שלי היא איפה לעזאזל להסתפר? איפה אתם מסתפרים? די נמאס לי מהמספרה השכונתית
... שמעתי על מספרה בעזריאלי שהיא מעולה, מכירים?

תעלה כבר תמונה אני מתה לראות אותך!

אני צבעתי כמה פעמים פה במושב שלי (ממש לא מומלץ!!!) וסיפרתי את עצמי. ואז אמא סיפרה אותי (קושילי עקום!!!!!!!) אבל ההוא מהייפייב... מזמר, למוכר?! השפלה!!!

shani144

New member
קוראים לו עידן יסקין....

וגם לדעתי זאת השפלה.... במיוחד שהם היו להקה מצליחה לדעתי! הוא עבד בשנקין ברד לין ועכשיו עבר לקסטרו ת"א.....

אני עומדת לחנוק אותך../images/Emo70.gif

אררר הייתי אמורה להיות שם היום
ומה רע בתספורות שלהם? קצת אוונגרד.. אבל בכל זאת, שוות. המספרה בעזריאלי- טובה אבל לפי מה שאמרה חברה- יקרה שלא בצדק על מחירים ושאר ירקות אני לא יודעת (קח בחשבון שהיא קמצנית.. אז אני לא יודעת מזה "יקר" בשבילה) אם אתה רוצה אני יכולה להמליץ לך על מספרה טובה.. דבר איתי באיסיקיו

O Boy

New member
התספורות בגזוז...

יותר מדי פריקיות, רציני... נראה לי שאלך על עזריאלי, אצור איתך קשר בICQ...

אתם יודעים מי עבר אלינו לכפר../images/Emo35.gif

לא פחות ולא יותר
מישל אטיב
הוא אחד הספרים ההכי טובים בארץ.. וכל המפורסמים מסתפרים אצלו.. והמחירים שלו סבירים
לא מזמן הוא עבר מת"א אלינו
לכפר הנידח שלנו
כפר יונה
חחחח

chicolico

New member
הסתפרתי אצלו פעם...

הוא פשוט מעולה... אבל תתכונן להיפרד מהרבה כסף...

cutey

New member
../images/Emo8.gif

הוא מאוד מפורסם..לא? מספר את כל הכוכבים?

O Boy

New member
מאור -

איפה המספרה שלו בה הוא עצמו מספר? כמה בערך עלה? (כסף זה לא הבעיה, אבל שאדע בערך) אתה מכיר מספרה יותר טובה? איפה אתה מסתפר?

O Boy

New member
chicolico

אתה יודע איפה המספרה שלו בה הוא עצמו מספר? כמה בערך עלה? (כסף זה לא הבעיה, אבל שאדע בערך) אתה מכיר מספרה יותר טובה? איפה אתה מסתפר?

שוקי מספר בסניפיו בת"א..

אך אם אני לא טועה הוא מסתובב גם בסניפים ברחבי הארץ. תתקשר לסניף הקרוב לביתך וברר מתי הוא מספר שם(אתה עלול לחכות חודשים, כמו במקרה שלי.. עד שהחלטתי שאם אני לא לרמה שלו- הוא לא לשלי
) אם הוא לא מספר באזור לשך ברר איפה הוא כן מספר. חסל סדר פסח

תקבע תור אצלו, לא אצל הספרים שלו..

לתור לתספורת אישית שלו צריך לחכות קצת, אבל זה עדיף. אם כבר ללכת למעצב שיער אז אני מ-ת-ה על שי גרינברג.

i l0ve u

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח טל מי מכיר אותו בכלל???? שאלתי מלאא אנשים מת"א אם הם מכירים אותו <והם הולכים להסתפר הרבה> ואף אחד לא מכיר אותו שמה! זה פשוט רמה גבוהה יחסית לכפר יונה חח

וואי כאילו את מי את כבר מכירה.....

חחחחחחחח את יודעת כמה מספרות יש בת"א
פחחחח יותר אני אומר לך שהוא מעצב שיער בין הכי טובים בארץ
אז מה אם לא מפרסמים אותו ברדיו
זה עדיין לא אומר שהוא לא אחד הטובים בארץ..

למעלה