אמממ סוג של בעיה, אולי תוכלו לעזור.

birka

New member
אמממ סוג של בעיה, אולי תוכלו לעזור.

אז ככה, שמי ריקי. לפני שנתיים אימא שלי נפטרה. מאז לא יכולתי להביא את עצמי לאוכל אוכל ביתי מה שנקרא, והתמכרתי אפשר לומר לג'אנק פוד. אני אוכלת המון, יותר מידי. אמרו לי שזה סוג של הפרעת אכילה... בהתחלה עשיתי המון כושר בצבא אז זה התאזן, בהמשך עברתי לתפקיד שונה ששם הפעילות הפיזית מאוד מאוד קטנה כך שיוצא שאני לא עושה יותר מידי. קניתי לא מזמן כדורים לדיאטה, אני לא זוכרת איך קוראים להם. אבל לא לקחתי אותם...אני מעדיפה דרך טבעית יותר. אני מניחה שאין נוסחה שמלמדת איך לספור קלוריות ולהיות קשוב למה שאתה אוכל... אבל אני חייבת משהו. אני לא יודעת מאיפה להתחיל, מעולם לא עשיתי דיאטה, ואני אוהבת לאכול והרבה. אם יש לכם הצעות, עצות, אני צריכה להביא את עצמי לאכול אוכל נורמלי... ולאכול בשעות, ולא לפי מצבי רוח. תודה מראש!

פאץ1

New member
אני אשהבגיל המעבר, כלומר לא צעירה

הגוף עייף מדיאטות, אני הולכת לחדר כושר 4 פעמים בשבוע , לספינניג והליכון, אוכלת רגיל עם שימת דגש שלא יהיה מטוגן ומתוק. אך אני לא יורדת במשקל. אם אצום ארד במשקל , בדוק, אבל אני אשה גדולה 177 גובה , כך השגוף גם דורש אוכל. אני בריאה לחלוטין. יש ל 2 שאלות, האם פריכיות אורז טובות יותר מלחם , ופחות ממכרות ? ושאלה שניה האם אפשר להשתמש בתבשילים בחלב קוקוס (במרק , כתוספת ). ולבסוף מה לעשות על מנת בכל זאת להוריד קצת במשקל ? תוקה וחג שמח.

איפה להתחיל...

עצתי לך היא לגשת לייעוץ תזונתי בקופת חולים, עצה שתיים מעל דפי אתר זה לא ממש יעשו לך סדר באכילה ויעזרו.

למעלה