vinki lil vamp
New member
אמממ..סתם משהו קטן... ../images/Emo11.gif
היי, את הדבר הזה כתב מישהו נורא קרוב אליי... אז סתם רציתי להראות לכם.. תקראו ותגיבו אם יבוא לכם... ביי ביי
תגידו, קרה לכם פעם שדברים נראו לכם כמשהו אחד ואז התברר לכם שזה משהו אחר לגמרי? לי זה קורה... כל הזמן... אני מוצא את עצמי בוהה בשמיים וחושב לעצמי..., האם אני באמת שווה את כל מה שאני משקיע בעצמי...? הרי אני הוא רק אני.... אוי, שכחתי את ההקדמה.... אז ככה... קוראים לי יוני ואני בן 17.... אני נער די ממוצע חוץ מבעיה קטנה שהעוררה אצלי בזמן האחרון.... , אני חושב שאני, איך אתם אומרים את זה? אה כן, הומו... זאת אומרת, אני יודע את זה... אבל זה עדיין לא משנה אני הוא אני!! אז, כן? איפה הייתי? אה כן.... כמו שאמרתי אני יוני.... והייתי בחור רגיל עד שכל הגשות האלו צצו להם.... , פתאום התחלתי לשים לב אלי יותר מאשר לסביבה, דברים כמו אם הגרביים מתאימות לחולצה או מעיל לכפפות התחילו להטריד אותי..., אבל עדיין..., אני זה אני... לא השתניתי... אני זה אני רק אני!. אני לא מספר לכם את הסיפור שלי כי אני רוצה שתדעו עלי דברים... זה לא אוטוביוגרפיה..., אני רק רוצה שכולם יבינו... שאני הוא אני! אתם יודעים?, העולם שלנו מלא הפתעות.. האנשים פשוט לא מבינים אותך... ופוחדים מכל דבר שונה..., זה לא שאני לבד, שלא תבינו לא נכון... יש לי הרבה חברים... אבל אני בטוח שאם הם היו יודעים שאני הוא מי שאני רובם היו אומרים לי בחביבות רבה..., היה נעים להכיר אותך..., וזה בציניות כמובן..., אני כל כך רוצה שכולם ידעו שאני הוא אני... פשוט אני... בלי קשר למה שאני אוהב... אני הוא רק אני.... ואמא שלי..?, היא בדיוק כמו כולם, היא עדיין רואה אותי כתינוק הקטן והמושלם שלה..., אבל אני לא, אני הוא אני..., למה היא לא מבינה?? הרי היא אמא שלי..., ואמהות אמורות לתמוך בילדים שלהם , לא משנה מי הם, אז למה היא לא מבינה שאני זה רק אני? למה היא לא מקבלת את זה...?, או שאולי היא כן? אף פעם לא שאלתי... אני מפחד...., כל המצב הזה חדש לי ולא רגיל..., אמא ...., תביני אני הוא רק אני... וזהו.... אני רוצה פשוט לצעוק בכל כוחי עד שאני כבר לא אוכל אני מי אני!!! תקבלו אותי ככה!!! ככה אני אוהב את עצמי !!! ואני רוצה שגם אתם תאהבו אותי ככה.... פשוט כמו שאני... אז למה..?, למה אני מוצא את עצמי שוכב כאן בגן באמצע הלילה, תקוע בתוך המחשבות האלה? שקוע בתוך עצמי ואיך העולם יראה אותי...? אני פשוט רוצה שתדעו...., רוצה שכולם ידעו.... אני הוא אני!! ותמיד אהיה אני! גם אם תגידו לי אחרת.....
היי, את הדבר הזה כתב מישהו נורא קרוב אליי... אז סתם רציתי להראות לכם.. תקראו ותגיבו אם יבוא לכם... ביי ביי
![](https://timg.co.il/f/Emo34.gif)