אמממ.. עלה בדעתי שלא הצגתי את עצמי

אמממ.. עלה בדעתי שלא הצגתי את עצמי

ופשוט התפרצתי לפורום.... אז חלקכן מכירות אותי מפורום הריון/ הנקה, אבל למי שלא- הנה אני.... היידי, בת 27 וקצת, מגדרה, אמא לאופק- בת 10.5 חודשים, ואשה לעמית (וגם אמא מאמצת לשנטי ה
). ההריון של אופק הגיע אחרי כמה חודשי המתנה, בהם הסתבר לנו שאין לי ביוץ/ זקיק ראשי, וגם בעלי לא ממש עקבי בספירות הזרע שלו... וכשכבר עמדנו להתחיל בטיפולי פוריות, הרופאה החליטה לתת לי "ארגסט 5" שכנראה עורר משהו בגוף ו.... פוף!
הגיע ההריון.... גילינו אותו רק בשבוע 8, והיינו ממש באקסטזה....! עבר הריון לא קל (דימומים, מוקד אקוגני, צירים מוקדמים ושמירת הריון) אבל הלידה הייתה קלה ומהירה בטירוף.... מאז הלידה לא חזרנו לאמצעי מניעה, ומיד החלטנו לנסות ולהביא אח/ות לאופק. אז אנחנו עדיין מחכים- אבל לא ממש לחוצים, במיוחד לאור העובדה שאני עדיין מניקה, ובכלל- זה פחות מלחיץ ברגע שכבר יש ילד אחד ויודעים שזה אפשרי. אז.... אני מקווה לתרום מנסיוני, וגם להעזר בכן, ובכלל להעביר את הזמן בנעימות עד שיראו שני פסים חביבים....

m i c h a l y

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo39.gif

וגם אני אמא מאמצת גאה ל
, ומקווה שבבוא היום לא יתעוררו בעיות (ואני צופה בעיות כי יש לו אופי מיוחד....

תודה! אצלי הכלבונית

אמנם עברה תקופת קנאה, אבל היום הן חברות טובות והורסות את הבית בצוותא....

Gill Gallad

New member
היידי יש לך פה עסק עם מכורות...

לפורום הריון ולידה. את פה סלבריטי!!! ברוכה הבאה ותודה שנתת לנו קצת פרופורציות. התמונה נהדרת, זה נפלא להיות "משפחה", משהו שכולנו צמאות לו. מה חסר אצלי?
יש,
יש, רק
חסר... בהצלחה!!

גורבי

New member
הי היידי, בטח שמכירים אותך ../images/Emo8.gif

ועם יפהפיה כמו אופק בבית, לא פלא שאתם כבר רוצים עוד אחד... ברוכה הבאה!

../images/Emo9.gifוואי.... ממש תודה!

ויש תמונות חדשות של אופק בפורום הריון וגם בפורום הנקה- אתן מוזמנות לראות...

מעיןבר

New member
אני שמחה שנענית להזמנתי ../images/Emo24.gif

ויופי שאת פה איתנו באופו רישמי! מקווה שתהני ושהותך עימנו תהיה קצרה...

למעלה