אמממ...ציור.

Lotus floweR

New member
אמממ...ציור.

זה איור לפיק שלי...פיק שעוד לא יצא. אבל הקטע הוא...אני יודעת שיש פה פול טעויות אנטומיות, אבל אני לא ממש יכולה להצביע עליהן. אשמח אם תכתבו הערות מובנות...ולא משו כמו "עצם הג´בג´בון העליונה מעט מתוחה מידיי יחסית לגרביון השכמתי השמאלי" כי אני לא מבינה זילץ´ באנטומיה...תנסו להסביר בפשטות. אני לא אשנה אבל אני אלמד לעתיד....

Scum Bunny

New member
בוא נראה...

הצוואר נראה טיפה עבה ביחס לכתפיים, שזה הכי בולט. אבל זו לא הבעיה. תראי, אם את מנסה לצייר ריאליסטי לגמרי, אז עוד יש לך טונות של עבודה. הפרופורציות לחלוטין מעוותות. הראש גדול מידי, כפות הידיים קטנות מידי וכן הלאה. אבל פרופורציות נכונות זה לגמרי לא הכרחי. אני למשל לא מסוגל בשום אופן לעשות אותן נכון. ותכל´ס, גם ציורים בלי פרופורציה בכלל בסגנון cartoon או super deformedאו אפילו בסגנון הקומיקס הקלאסי (או באטמן המצויר ונגזרותיו) עדיין עובד. זה הכל בתנוחה. תנוחה או תנועה ריאליסטית משכנעת בקלות שהציור "אמיתי", גם אם זה ציור של פוקימון מגודל עיניים, או ג´וק ארבע רגלי. אבל הדמות שלך פשוט עומדת שם. תנסי להזיז אותה קצת. אישה שעומדת יכולה למשל להסיט את משקלה לרגל אחת ולשלב את זרועותיה. או משהו. כל דבר. עוזר?

Lotus floweR

New member
אוי שיט...זה לא הציור הנכון.

פשוט לשתי הציורים יש את אותו השם...אררג...הנה:

effigy

New member
אהם...

עצם הג´בג´בון העליונה מעט מתוחה מידיי יחסית לגרביון השכמתי השמאלי

yonabarak

New member
חמודה

הסריקה באיכות נמוכה, קצת קשה להתרשם. התנוחה טובה, והפרצוף חמוד. הבגד יפה גם. הצוואר קצת ארוך מידי, וכפות הידיים צרות וקטנות מידי.

למעלה