אמממ שאלה..וסליחה על כל ההודעות

אמממ שאלה..וסליחה על כל ההודעות

התלהבתי שיש פורום חח:/ אממ אני יודעת שצ'רלי 6 פוט 4= 1.95 (גובה מושלם) מאטי 8 פוט 11= 1.80 כמה ג'יימס? הוא 8 פוט 10 כמה זה במטר?

DesertRose7

New member
1.95?????

הוא ענק!!!!!1 שזה מעולה.. כי ככה הוא יתאים לי! אני גם גבוהה.. עוד לא בת 15 ואני 1.75

batel15

New member
מה??!?!!?!?!?

אני עוד מעט 15 ואני 1.51..... הלוואי והייתי גבוהה יותר.......

חחחחחח עלק 8 פוט..ותודה רבההה

אוקייייייייי אז לפחות הוא יותר גבוה ממני.. וחח זו שהגיבה אני פשוט קפצתי מאושר שקראתי 195 כי גמני גבוהה- 1.70 מושלם אחדד יאיי ג'יימס יותר גבוה ממני..כבר פחדתי שהוא גמד ממממש וממ מישו יודע מה הגובה של דאגי ממקפליי? ושל האחרים? דאגי פיציייי:/

DesertRose7

New member
דאגי קטן גם בגיל!

הוא רק בן 16.. אבל גם אני רוצה לדעת את הגובה שלו! שלא יהיו פדיחות!! מקסימום.. יש את הארי! חחחחחחח..

בשבילי הוא לא קטן בגיל..

הוא גדול ממני בחודשיים גמני בת 16.. מושלםם שילי אבל נראה לי הוא איזה 1.65..חח הוא נראה פצפוןןןןן אני יותר גבוהה נראלי:((( חח כאילו שנפגוש אותם..רק לחלום
ועלק מממממקסימום הארי חח.."נסתפק" בו עלק..הוא המועדף שללללייייייי מתופף יאפה שלליייייייי..מעניין מה הגבהים שלהם..את של באסטד כתוב בכל אתר ואת של מקפליי פשוט אייייי אפשר למצוא

DesertRose7

New member
גם אני בת 16..

ביולי אני בת 16.. אבל זה כבר 16 לא?! ואני 1.75.. אני רוצה את דאגי גבוה! אני לא יודעת מי הפייבוריט שלי שם.. זאת להקה קשה! כל פעם אני מתאהבת במישהו אחר.. אבל בעיקרון זה דאגי והראי.. יש לי חולשה לבס ולתופים.. ולא רק במקפליי!! זה קשה מדי.. כולם כל כך יפים.. כל כך מוכשרים.. כל כך חמודים.. איזה אישיות.. הארי מצחיק אותי .. ודאגי כל כך חמוד כשהוא ביישן כזה! אוף... זה קשה!

SShiRaS

New member
אגב.. [הצתה מאוחרת...]../images/Emo36.gif

צ'ארלי הוא 6"2 ומאטי הוא 5"11 ו2"6 זה לא 1.95 שזה קצת מוגזם.. בדקתי והגובה המדויק של צ'ארלי הוא 1.87.. ועוד הברה קטנה חח [סורי] 8 פוט 11?! את יודעת כמה זה?? חחחחח רציני כאילו זה איזה 2.70 מטרים!!! לא הגזמנו פה.. עשיתם אותו שווה ל2 שחקני אנביאיי חח..

יש לך 2 טעויות-

1. צ'רלי 6''2 הוא כבר 6''4 שזה 1.95 פחות או יותר..לא סתם מדברים על כמה הוא ענקי כל הזמן...אממ אצל ג'ונתן רוס למשל. אז וואטאבר.. 2. אני לא אמרתי בכוונה שהוא 8 פוט אני לא מטומטמת.
אני יודעת שהוא 5''10 פשוט זה קרוב למטר 80 אז כתבתי בטעות 8 פוט.. אז שוב וואטאבר:/ ממממממממי יודע גבהים של מקפליי? וחחחחח כן חמודה מבינההההההה אותך כולם מקסימים..אין מדהימים אבל הארי רולזז

*לא 6 פוט 2

הכוונה..וביג דיל זה לא כזה כמו שנראה לך..יש לי ילדים בשכבה בגובה כזה מאס או מנוס:/

lovecrime

New member
חחח

אני לא יודעת בדיוק איך מחשבים את הגובה...אבל זה כזה מצחיק. כי צארלי מאוד גבוה ולעומתו גימס ומאט קטנים כאלה...זה כל כך מצחיק שרואים את זה במציאות כי בטלויזיה לא ממש שמים לב.

DesertRose7

New member
בנות.. לא לריב!!

חחחחחחחחחחחח.. זה לא שזה ממש יעזור לנו הגובה שלהם במשהו! אתן רוצות להגיד שאם.. במקרה.. יהיה משהו עם צארלי/מאט/גיימס.. הגובה זה מה שיפריע לכן? אני לא חושבת!

חחחחחחח ביליב מי-

את לא רוצה להיות גבוהה- IT SUCKS. הייתי רוצה להיות 1.65 זה הכי יפה.. וחחחחחח בארור שהגובה לא ישנה אבל אני לא אפגוש אותם ממילא, אבל לפחות שאני חושבת עליהם שאני אוכל להיות יותר נמוכה מהם כמו שצריך חח:/ וברור שרואים את זה בטלויזיה..לפני שגיליתי שצ'אז 1.95 חשבתי שג'יימס מממממממש גמד כי הוא ליד צ'רלי ..אבל הוא בכלל לא גמד וגם מאטי לא- מאטי 1.80 שזה בסדר לגבר..וצ'ייס גבוהההההההההההההההה..מושלם חח והנה עוד אוהבת בנחיייייי:)

SShiRaS

New member
../images/Emo4.gif

חחחחח לא ניסיתי לפגוע או משהו אז מה הקטע של הנעלבת והכל.. שיהיה לא משנה.. בכל מקרה אני לא רבה! חח סתם תיקנתי.. ואיך הוא כבר 4"6? זו די צמיחה משמעותית למטר 95 ככה פתאום חחח נו טוב לא משנה זה.. אהה.. וגונת'ן רוס... בנאדם רשע... רשע!! הוא צחק על ג'יימס באחת מהתוכניות שלו!! גר.. בכלופן סורי אם נעלבת או משהו כזה ^_^

למעלה