אמממ, שאלה

suki da yo

New member
אמממ, שאלה

מהידע המאוד מאוד מאוד מצומצם שלי על האספרנטו ,השתמשו בשפה הזו האלכימאים, בתקופה שהאמינו בזה.. אז מתי האספרנטו הפכה למה שהיא היום? ואם דנים כבר בזה, יש דרך ללמוד אותה באינטרנט? אני לא מאמינה שאמא שלי תשוש לתת לי ללכת לקורס , היא מאמינה שכל מה שהוצאתי מהנט הוא רע ( במובן הדמוני של המילה:))

האמינו באספרנטו או באלכימיה../images/Emo35.gif

שלום וברוכה הבאה לפורום. את מתכוונת בתקופה שהאמינו באספרנטו או בתקופה שהאמינו באלכימיה? לדעתי עד היום יש אנשים שמאמינים באלכימיה (תסתכלי על כל מיני סטרטאפים שנפתחים - חוץ מאמונה באלכימיה אין לי שום הסבר אחר :) אספרנטו הומצאה לפני קצת יותר ממאה שנה, אבל היא דומה ללטינית, אז אולי היא תוכל לעזור לך להתגבר על קריאת אי אילו כשפים בקשר לקורס, יש הפניה ב"טאגליינס" למעלה, ואם תעייני בדיקדוק בפורום הזה, אז תראי שיש מישהו שמוכן לשלוח לך CD חינם, ממנו תוכלי ללמוד. אני מציע לך לפשפש קצת למטה ו/או בלוח ההודעות, אני בטוח שתמצאי. כמו כן את מוזמנת להשתתף בסקרים שלנו, ולבקר לפעמים. שלך בברכת יום ירוק ומוצלח, ירוק עולההההההההההההההההה.

אלכימאים ואספרנטו

צר לי לאכזב אותך, איילת החן, אך אספרנטו הומצאה ע"י ד"ר זמנהוף רק בשנת 1887, האלכימאים פעלו, כמדומני, כמה מאות שנים לפני כן. הם דיברו כנראה לטינית. אגב, יש דמיון מה בין אספרנטו ללטינית מכיוון שאספרנטו בנוייה משורשים לטיניים בעיקר. אך מלבד זה אין קשר בין שתי השפות.

suki da yo

New member
אתם רואים,

זה למה אסור להסתמך על מהו שקוראים באנציקלופדית תרבות ....

למעלה