אמממ 2 שאלות.....

BlaCk_mOOn

New member
אמממ 2 שאלות..... ../images/Emo60.gif ../images/Emo60.gif ../images/Emo60.gif

אממ היי כולם יש לי שתי שאלות 1 מישהו יודע פרטים על ההופעה שאמורה להיות ב1.11 ביפו? איזה הופעה זאת אינטימית? 2 למה מחקו את ההודעה של גיא עם השאלה מה אתם חושבים על זה שאביב שינה את המילים של השיר עורי עור? אוהבת אותכם ג´קייי חולמת תהיו חופשיים תהיו חופשיים תהיו חופשיים שימו זין על העולם המסריח הזה!!!!!!!!!!!!!

תשובה...

על ההופעה:ספק בעקבות המצב הבטחוני. על עורי עור:אצילי.אחרת זה היה מעורר מחלוקת רצינית. מיכל.

אצילי ?!!?!?!?!!??!?!

סליחה?!?! מה לעזאזל אצילי בזה?!?? תעשי לי טובה!!!! הבנאדם מפחד להגיד את מה שהוא באמת חושב בשביל שאנשים יישמעו ת´שירים שלו !!!!! הוא נהייה כל כך ממוסחר וכל מה שאכפת לו עכשיו זה הכסף אחרת הוא לא היה משנה את המילים... אז או קיי חבל עליו באמת... חיים שלו בלה... אבל עדיין זה עצוב שבנאדם נהייה ככה... לא רוצה שאנשים יכבו ת´רדיו כשהם שומעים ת´שיר.. אוי עלוב... נטע

נטע...עם תרשי לי להתערב..

אני לא יודעת עם זה אצילי...אבל לדעתי הוא פשוט ראה שז לא במקום... והוא ממוסחר כבר מזמן...אני לא בטוחה עם הוא שינה עוד מילים של שירים שלו... שלך... או שכבר לא!? חן

BlaCk_mOOn

New member
אמממ....... ../images/Emo15.gif ../images/Emo15.gif ../images/Emo15.gif

נטע את צודקת במאה אחוז!! אני איתך הבנאדם מפחד להגיד את מה שהוא חושב וזה עזוב מאוד זה לא צריך להיות ככה זה לא אביב המרדן שהיה:( אני חושבת שהדיון היה במקום. וזה הביא הרבה תגובות.. ככה צריך להיות בפורום. אמממ טוב אז בקיצור peace & love 4 ever

אפרת*

New member
הדעה כרגע לא משנה

אבל מה זאת אומרת "אחרת היה מעורר מחלוקת רצינית".. נראה לי שאנשים [ובמיוחד אתם שכנראה מגדירים את עצמכם "כילדי אור הירח"] מסוגלים לנהל דיון-ויכוח תרבותי על נושא שלמעשה הוא בכלל לא קשה.. תכנסו לפורום אקטואליה לנוער ונוער מרצ ותראו שם אנשים שמתוכחים על נושאים קשים מאוד כמעט בלי לצאת מגדר דיון תרבותי.. אני חושבת שלמחוק את ההודעה היה מאוד לא במקום ואני חושבת שכדאי שמי שכתב אותה [לא זוכרת מי זה היה... נדמה לי גיא17, סליחה אם ישנה טעות] לכתוב אותה שוב, אולי כולם ילמדו משהו...

טוב,קודם כל...

יופי שיש קצת חיים בפורום הזה. תראו,אנשים משתנים. אתה לא יכול להגיד כל מה שאתה חושב כי תמיד יהיה מי שמתנגד. בעקבות המצב בארץ אולי עדיףך באמת וטוב ששונתה המילה,שאגב את השיר הזה-כך שמעתי מלמדים בקורס קצינים. מיכלי.

אפרת*

New member
סליחה אבל זה המשפט האחרון

שהייתי מצפה לקרוא בפורום של "אביב גפן". "אתה לא יכול להגיד כל מה שאתה חושב כי תמיד יהיה מי שמתנגד", אולי כדאי לחשוב על מה שאביב תמיד אמר לנו במשך כל השנים ומה שהוא יצג תמיד.. ואז תחזרי אלי ותגידי לי אם את באמת מאמינה במשפט הזה. נץב. סליחה אם פגעתי במישהו, זאת לא הייתה הכוונה.

למעלה