אמממ

אמממ ../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

לדעתי ליואנה בכלל לא מגיע לנצח!! נכון שהיא מהממת והכול אבל אין לה בכלל גוף!! בדרך כלל מסתכלים על הגוף של הדוגמניות ולא על הפנים כי הרי בכל אחת יש יופי מסוים... ולא לכל אחת יש גוף... לדעתי לשרה מרסדס או הת'ר מגיע לזכות... במיוחד לשרה..יש לה יופי מהמם וגוף יפה!! וזהו... תגידו מה דעתכם

מסכימה איתך 100%! ../images/Emo58.gif

גם לדעתי לשרה הכי הגיע לנצח או לפחות למרסדס! ליואנה בכלל אין גוף והיא ממש מכוערת לפי דעתי... מה לא בסדר עם השופטים האלה לעזאזל?!

mary17

New member
../images/Emo45.gifשרה הייתה צריכה לנצח!!!!../images/Emo41.gif

../images/Emo58.gif אני לא בטוחה

יואנה היא ממש יפה לדעתי, הבעיה עם הגוף שלה זה שאחרי שהיא רזתה, היא ישר נרשמה לתחרות והגוף שלה לא השתנה בהתאם להרזיה שלה. השופטים בסדר גמור, זאת דעתם, וכנראה שהם מבינים יותר מאיתנו, פשוטי העם חחחח סתם... בכל אופן, אני רוצה גם להבהיר שני דברים כל פעם כשאתן אומרות ששנדי רזה למשל, אז אתן משתמשות במילה אנורקסית. אז אחת ולתמיד, אנורקסיה זאת הפרעת אכילה נוראית ואני לא מייחלת לאפאחת דבר כזה, לשנדי אין הפרעות אכילה, וטוב שכך, אז תחשבו לפני שאתן צועקות אנורקסית, כי זה מעבר לרזה. וההבהרה השנייה, ליואנה אין הפרעות אכילה למיטב ידיעתי, קמיל המניאקית סתם ניסתה להפיל אותה, וגם בריאיונות של העונה ה-2 היא הסבירה שאין לה הפרעות אכילה, והיא גם סיפרה את סוד ההרזייה שלה (חברה שלה מאמנת כושר או משהו, לא ממש זוכרת). אני מקווה שלא העלבתי אפאחת.

ortallosh

New member
נכון

שרה באמת מהממת מבחינת יופי וגוף. למרסדס יש גוף פצצה ושפתיים חושניות כאלה יפות. בעונה שעברה היה ברור שרובנו רצינו שאדריאן/ איליס יזכו. השנה התגובות די חלוקות. אני הייתי רוצה ששנדי, שרה או מרסדס יזכו. ובאמת ליואנה אין פרופורציה בגוף.

B o o b a

New member
דעתי

גוף יש לשנדי ופרצוף יש לשנדי והכל יש לשנדי ומי שצריכה לזכות זאת שנדי חח אבל יואנה גם ממש חמודה וכנראה אחרי התוכנית שיקבלו אותה לאנשו היא תעשה עוד דיאטה ותקבל תגוף ....

yaya1989

New member
../images/Emo58.gif לדעתי את מזה צודקת!!

יואנה היא מכוערת נורא!! היא לא היתה צריכה לזכות... אין לה גוף בכלל... היא שטוחה כמו קרש... חחחחח... מרסדס או שרה היו צריכות לזכות הם כאלה כוסיות שוות!! והם גם חמודות נורא..

למעלה