אמממ

אמממ

זאת ההודעה הראשונה שאני רושמת בפורום הזה, וזאת שאלה.. אז אודה לכם אם מישהו פה יוכל להגיד לי איפה אני יכולה למצוא את the theft of octo. תודה. =]

שקרנית! ברוכה הבאה!!../images/Emo13.gif../images/Emo23.gif

בואי מחר למפגש
איזה חתימה מהממת. אממ עקרונית אני חושבת שהחוקיות של The theft of Octo די עמומה, אז את מוזמנת לשאול אותי בפרטי או להוסיף אותי למסנג'ר [email protected] סוג של פתרון
וספרי עוד על עצמך וכו' כמובן
שוב, ברוכה הבאה למשפחה ^_^

חחח

למפגש אני לא אוכל לבוא כי יש לי מחר מפגש של פורום אחר. P= והחתימה הזאת קיימת הרבה לפני שידעתי שהפורום הזה קיים, פשוט תמיד הכמה משפטים האלו הביעו את איך שאני מרגישה. ובכלל זה שיר מדהים (כמו כל שאר השירים שלהם..). ולגבי לספר על עצמי? אממ טוב, אז אני נעם, בת עוד מעט 18 מכפ"ס. וכבר הרבה מאוד שנים שאני אוהבת את קין. אממ הוספתי אותך למסנג'ר. ו.. אני חושבת שזהו. =]

מה אבל בטח זה באיזור בואי לומר שלום../images/Emo7.gif

יהיה לנו עוגיות כשרות לפסח
אולי
האם יש לך פייסבוק
אם כן הצטרפי לקבוצה שחותרת להבאת קין לארץ
זה חשוב
ועכשיו אפנה את הבמה לשרי שתתחקר אותך בדבר המכנים המשותפים של חברי הפורום

ליד עזריאלי קבעתם, נכון?

אני אראה כבר.. (שלי בסנטר) יש מצב שאני אקפוץ.. =] חח אני לא כל כך יודעת מי זה חגי. P=

אנחנו נפגשים בגן המשולש בשלוש ושלושים!../images/Emo6.gif

יא תודו שזה נשמע נחמד
אני משנה את זה אז לגן המשולש בשעה שלוש שלושים ושלוש!
מצוין ^_^

ברוכה הבאה נעם ../images/Emo24.gif

ברוכה הבאה לפורום שלנו!! מקווים שתמשיכי לכתוב כאן הרבה!!. ועכשיו כמה שאלות שכל חדש צריך לענות עליהם: 1. איך גילית את קין?. 2. מה השירים האהובים והפחות אהובים (אם בכלל יש לך כאלה) שלהם? 3. האם את אוהבת גם את קולדפליי? או את קווין?? או את סדרת הטלויזיה השבט?? (שכחתי מה עוד משותף...
) ושוב- ברוכה הבאה!!

חח הנה, תשובות. =]

1. אין לי מושג, זה היה ממש מזמן. אני רק זוכרת שכשיצא somewhere only we know (ואל תהרגו אותי) אני ממש לא סבלתי אותם. משום מה הם דחו אותי. השלב ההוא עבר במהרה (תודה לאל) וגיליתי אותם, וכמה שהם מדהימים. 2. השיר הראשון שלהם שממש ממש ממש אהבתי היה everybody's changing (וכשחושבים על זה כנראה שבזכותו התחלתי לאהוב אותם), השיר הזה הוא עדיין השיר ששנים אחרי ששמעתי אותו בפעם הראשונה, אני עדיין כותבת את המילים שלו במחברות בשיעורים משעממים. P= עוד שירים שאני ממש אוהבת? a bad dream, nothing in my way, she has no time, hamburg song, bedshaped (שהיה הצלצול שלי לא מעט זמן), ואלו השירים שעולים לי ככה בראש.. שירים שני לא אוהבת? אין כאלו. 3. קולדפליי - כן, אבל ממש לא באותה רמה שאני אוהבת את קין, קווין - גם, אבל שוב ממש לא באותה רמה. השבט? מצטערת על הבורות, אבל אין לי שום מושג מה זה. (אשמח להסבר. =] ) ותודה. =]

אוקיי עונה על רוב התסמינים../images/Emo13.gif

פרט לקטע עם "השבט"
זה תכנית אחת שלא הרבה מכירים שפתאום פה כולם מכירים
ואממ מדהים הקטע עם SOWK
את הבן אדם הראשון ששמעתי ששונא את השיר..! אבל עכשיו את אוהבת או שבשבילך הוא בין החלשים
ומה את יותר אוהבת הופס אנד פירס או כן זה מתחת למגהץ? יואו נו את חייבת לבוא למפגש שנכיר אותך

אפשר להגיד ש"התרגלתי" אליו,

ועכשיו אני מחבבת אותו + אבל עדיין יש שירים שאני אוהבת הרבה יותר.. חח אני צריכה לברר על התוכנית הזאת, לראות מה זה. P= אני אוהבת את שניהם באותה מידה, אבל לפעמים יש לי מצברוח לזה ולפעמים לזה.. זה מתחלף. משום מה הם באים לי עם רגשות שונים. חחח כמו שאמרתי - יש מצב שאני אקפוץ (העניין הוא שזה דורש ממני לקחת רכבת ולא אוטובוס ואז יותר מאוחר לקחת אוטובוס לסנטר...)

מעניין ../images/Emo13.gif אנחנו עוד נחקור את זה

את חייבת לבוא מחר! אל תתביישי! את כבר אחותנו הנצחית את לא מבינה
טוב לפחות שאלה אחרונה בינתיים- טים טום ריצ' או אף אחד
ולא בחרת בטום- האם את שונאת אותו
את חייבת לקטלג עצמך!!

אני לא מאמינה ששכחתי לשאול אם את שונאת את טום

כ"כ לא טיפוסי לי!! בדרך כלל אני ממהרת לצרף עוד מישהו למחנה שונאי הטום! האם תצטרפי???

האמת,

שבשביל הקיטלוג אפשר להגיד שאני דווקא טיפוס טום. מה שאומר שאני לא יכולה להצטרף למחנה השונאים. P=

למעלה