אמממ...

ilikeualot

New member
אמממ...

אז אני חייבת להגיד משהו: הפורום הזה הפך להיות ר-ע!!! זה כבר לא פורום גרין דיי זה פורום של שני ילדים שמשחקים אותה מאגניבים וחכמים שכאלה...אבל בעצם יש להם רמה מאנטלית של ילדים בני שנה אפילו לא... אז דיי יא זוג קרציות...תתחילו להתנהג לפחות כמו ילדים בני שלוש... ואל תתחילו להגיב לי עכשיו:"יקיר לא יכול לעשות את נוא דפוק מדיי" כי זה רק יוציא אותי צודקת ואותכם מפגרים... אז דיי... תודה

צודקת בהחלט!

ואני שואל את מה שחובה לשאול, איפה דפנה?, את צריכה למחוק את כל הריבים האלה ואם הם ממשיכים איתם, לחסום אותם, בפורום כלי נגינה למשל מישהו דיבר שטויות אז המנהל חסם אותו,ועוד משהו מי שלא אוהב את גרין די, בייי!!!!

צודקת...../images/Emo124.gif../images/Emo168.gif

ישבתי ומחקתי את מי שצריך... ואת האמת אני צריכה באמת לחסום את נטע אבל אני מעדיפה שהיא תלך מהפורום בשקט. אני מקווה שתקראי את זה... לעומת זאת מחקתי את Insomniac כי מסזתבר שהוא חושב שהוא יכול לקלל אותי ולרדת עליי חופשי בלי שחקרה כלום אז מסתבר שהוא טעה עכשיו לגבי שחר ויקיר... אני ממש בדילמה מצטערת... מחרקתי אבל כמה ריבים שלהם פה.

ins0mniac

New member
מטומטמת קטנה...

אני יכול לקלל אותך ולרדת עלייך מתי שאני רוצה חופשי בלי שיקרה כלום... אני לא טעיתי... את פשוט לא שווה את זה שאני אכנס לפה כל יום ואקלל אותך... מטומטמת...

ins0mniac

New member
ועוד משהו...

אני בסך הכל כתבתי אולי 3 הודעות בפורום המסריח הזה... לא כולל שתי האחרונות... את סתם ילדה קטנה ומפגרת שנעלבת מכל שטות שאומרים לה והאמת זה לא מפתיע... בנות בגיל שלך... לכי תשחקי בברביות

כן לקחתי את ה"קללות" שלך ללב ..

אוי כל כך נפגעתי.. נעלבתי מהעובדה ש"ירדו" עלי שאני בת 13 אוי לאאאא אוי לא אני הולכת לבכות עכשיו לאמא שלי כי אני בת 13 אני תינוקת!!! בן כמה אתה ששכחת מה זה להיות בן 13? וזה בכלל משנה כמה הודעות כתבת? מה הקשר?! חוצמזה מה רע בבריות???!!! (זרקתי את כל הברביות שלי בגיל 7.)

ומה הקשר ללטעות בכלל?

אתה חושב שאתה הרבה יותר טוב ממני אני בטוחה... בגלל שיש לך עוד כמה שנים.. זה לא אומר כלום אני מוכנה להתערב איתך כאן ועכשיו שאני יותר חכמה ממך, וזה בטח לא צריך להיות קשה בכלל... עוד חודשיים ואני אהיה בת 14, לא שאכפת לי, מצידי אני אשאר בת 13, זה דווקא נורא כיף לראות מה אנשים חושבים על "ילדות קטנות" בנות 13... אולי אתה היית דפוק בגיל 13 מצטערת שאני לא... ורק העובדה שאני בת לא משנה כלום שוביניסט!

ins0mniac

New member
מטומטמת...

אני לא אמרתי שום דבר על זה שאני יותר טוב ממך... זה רק הראש הקטן והאידיוטי שלך... וכנראה באמת את יותר חכמה ממני... אבל זה לא משנה את העובדה שאת ילדה קטנה ומטומטמת... וזה באמת לא משנה את בת... את בכל זאת מטומטמת... אני באמת לא מבין איך נותנים לאנשים כמוך לנהל פורום... נו באמת... איפה האחריות...

HandsomeDevil

New member
לא רוצה להתערב אבל...

אם אני הייתי אתה, לא הייתי מקלל את המנהלת, היא יכולה להעיף אותך.

כבר עשיתי את זה, אבל הוא חזר,

כי נורא בא לו להמשיך לקרוא לי מטומטמם שלא יודעת לנהל פורום.. אולי עוד כמה זמן הוא יבין למה מה שהוא אמר פשוט היה מפגר לגמרי.. נתנו לי לנהל פורום כי חשבו שאני מספיק טובה, עובדה, ואני לא חושבת שמישהו כמו נטע באמת הייתה חסרת אחריות כשהיא נתנה לי לנהל את הפורום.. אם אתה כל כך חכם אולי תנסה אתה? זה לא משהו קל אתה יודע.. אבל אני חושבת שזה די הולך לי מה אתה אומר?

אם לא היית חוסמת אותו

אולי הוא היה עונה לך ואני חושבת שתפוז לא ראו אותך מנהלת פורום...

HandsomeDevil

New member
Stop fighting!

אפרופו ריבים... איפה יקיר? לא שמענו ממנו בזמן האחרון.. כנראה ש... ניצחתי (?)

למעלה