אמממ

enola

New member
המממ...

אתה יודע, זה לא כזה סיכון או ´מצחיק´ מה שעשיתם, אפילו לא עברתם את הגדר... ידידה שלי ואני פעם התגנבנו לקאנטרי קלאב בעיר עם מלא ערסים (נחשו איזו עיר) ועשינו גרפיטי ענקי על הלוח מודעות שמסביר את "אהבתינו" אל אותם ערסים, אחר כך הלכנו קצת לבריכה וזהו, אבל להוסיף ניקוד לקופה? מה בדיוק "אקסטרים" בזה? נו טוב, אז יצאתי קצת מניאק פה, אבל אני רק אומר את מה שאני חושב.

MrJacKasS

New member
ממש ג-ר-ו-ע !!

זה כזה לא ג´קאס! הייתם מורידים את השלט, אולי אולי... הייתם פורצים את הגדר, זה כבר טוב. אבל להוסיף ניקוד? פחחח עלוב ביותר בלי לפגוע.

חח

נשתדל יותר בפעם הבאה.. אבל מיותר לציין שעשינו דברים הרבה יותר גדולים מזה.. אנחנו קיבוצניקים, ובקיבוץ תמיד יש מקום לג´קאס.. סתם לדוגמה: לקחנו את כל התרנגולות מהלול והכנסנו לתוך החדר אוכל. לקחנו קטשופ עירבבנו עם שוקו (זה נראה בסוף כמו דם) וכתבנו על הקיר: "עוף טוב הכל טוב". עד היום לא יודעים מי אשם.. למרות שעיני האנשים מסתכלות לעבר הנעורים בקיבוץ במבט של "אני יודע שזה אתם." זה ג´קאס?..

Skunk On Wheels

New member
זה ג´קאסס!

ואני עדיין בשלב של לקפוץ לשיחים בצורות שונות... ולהטריד סתם אנשים ברחוב כמו אדיוט (ללכת לאישה ברחוב ולשאול אותה "אדוני ישלך שקל?", או את הזה של "יש´ך 10 שקל? אני צריך להגיע לבאר שבעע..." אמרו לי שאני לוקח את הקטע הזה עד הסוף ונראה מציאותי..)

Reign Of Chaos

New member
חחחח....

כשהייתי ילד קטן בכלל חשבתי על הקטע הזה של הקופה! ואני? אני בקטע של הלהתקשר לטלפון ציבורי שיש על ידו ילדים קטנים (נניח- ילדה עם חולצה ירוקה ומכנסיים אדומות) וכשהיא עונה מסוקרנת לצעוק לה "ילדה! כן! את עם הירוק! תעשי את שאני אומר לך!" ואז לקלות אותה בורחת בצרחות אימה! מואהאהאהאהאה!!

Reign Of Chaos

New member
אהה, רק דיבורים...../images/Emo13.gif

אני הדלקתי את הזיקוק הזה של הימי הולדת (ה"קטנים" האלה של הימי הולדת, לא רציתי לבזבז את הנשקים הלא-קונבנציונלים שלי...
) על יד מכונית עם כמה דוסים בתוכו. הם כמעט נכנסו בנו עם המכונית!!
LOL

למעלה