558,
לא להאמין ואפילו צדקת, לא רק שהיא יעל מעומר, היא באמת גם הייתה חניכה שלי בצופים.
תראי מה זה, לא רק שבמילא חושבים עלינו שאנחנו אליטיסטים שמאלנים יפי נפש (*שיעול* נוער מרצ *שיעול* טבעונות *שיעול*), עכשיו גם יגידו שיש פה רק שתי בנות ועם אותו שם! לגבי פעילויות בבאר שבע? על פי ניחוש אינטואיטיבי (טוב, אולי לא ממש) של העמדות הפוליטיות של הדוברת, פשוט הייתי ממליצה לך להצטרף לנוער מרצ סניף באר שבע (אימפריה??) ושם תוכלי להפנות משאבים גם לטובת מאבק למען זכויות בעלי חיים
וגם למען עוד כל כך הרבה מאבקים חברתיים-פוליטיים חשובים. אנונימוס עוד לא הקימו סניף בדרום הרחוק, למרות שנדמה לי שאם תמצאי מספיק אנשים ותארגנו קבוצה, ישמחו לעזור לכם. לא ככה, אנשי אנונימוס פורמיים? לגבי מנשרים ודבקיות- הדרך הטובה ביותר לאגור כמות נכבדה שכאלו היא כמובן דרך השתתפות פעילה. את המנשרים שלי לגבי "טבעונות רדיקלית" ו"לא טסים עם אל על" וכמובן את סיכת התיק שלי "איכלו בני אדם
ולא בעלי חיים" קיבלתי בהפגנה נגד פיטום אווזים. (ויש שם גם אוכל טבעוני מצויין!) בקיצור, תתחילי לפעול בנושא והמנשרים, הדבקיות והטבעונים יתחילו לבוא אליך... (שנעשה עוד מפגש פורום, שתבין בדיוק כמה הטבעונים הם פתוחים מיני... אהמממ... חברתית?) -יעל-
(עוד חודש ויומיים לצה"ל)