אמממ.....

Yael Floyd

New member
אמממ.....

שלום.. אני יעל, צמחונית חצי שנה בערך, ואני מנסה לחפש אוכל צמחוני שהוא גם בריא, כי עד עכשיו חייתי על שניצל תירס וספגטי. ו...עוד משהו. איפה אני יכולה להשיג פלאיירים וסטיקרים?

EaTit442

New member
היי יעל,

קודם כל ולפני הכל קבלי את פרח הפורום הרישמי למצטרפים החדשים!
ועכשיו לגבי שאלות האוכל שלך- בתזונה צמחונית יש כל כך המון אפשרויות שלא כוללות שניצל תירס או נקניקיות טופו, באמת. הייתי ממליצה לך לחפש במאמרי הפורום. יש שם מתכונים משובחים, ונדמה לי שכל מי שהיה במפגש יכול להעיד על האיכות המטורפת של כדורי החרובים של נטע! (זה כדאי!) מי יודע, אולי בסוף עוד תהפכי לטבעונית... בברכת "צמחונות זה רק שלב"
-יעל-

Neta558

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo142.gif

רק תגידי מה את אוהבת, וכבר נעזור לך למצוא מתכונים
מנשרים ודבקיות (הלא הם פליארים וסטיקרים) אפשר למצוא בדוכני חלוקה ופעילויות שונות. מאיפה את בארץ? נוכל לקשר אותך לפעילויות באיזור שלך אם זה מענין אותך. (אפשר ללכת לקחת דבקיות, ואפשר גם להצטרף
) קבלי פרח נטול עלים, כמיטב המסורת:
נטע (שלאחרונה הזניחה את מסרי "ברוכים הבאים" לחדשים, והם יקבלו אותם בקרוב, מבטיחה!)

Yael Floyd

New member
נטע..

אני מעומר, ליד באר שבע והייתי רוצה לקבל קצת פרטים, אם אפשר

Neta558

New member
אין עוד שמות בעומר? ../images/Emo13.gif

יש לנו פה תחרות על תואר "היעל מעומר", האמנם?
לא שמעתי על פעילויות בב"ש לאחרונה, אולי יעל השניה יודעת. אבל נברר. (חברי הפורום-נא לברר!
) *קולות של חברי פורום מבררים* נטע (שתי יעל מעומר, אני לא יודעת מה לעשות עם עצמי!)

EaTit442

New member
558,

לא להאמין ואפילו צדקת, לא רק שהיא יעל מעומר, היא באמת גם הייתה חניכה שלי בצופים.
תראי מה זה, לא רק שבמילא חושבים עלינו שאנחנו אליטיסטים שמאלנים יפי נפש (*שיעול* נוער מרצ *שיעול* טבעונות *שיעול*), עכשיו גם יגידו שיש פה רק שתי בנות ועם אותו שם! לגבי פעילויות בבאר שבע? על פי ניחוש אינטואיטיבי (טוב, אולי לא ממש) של העמדות הפוליטיות של הדוברת, פשוט הייתי ממליצה לך להצטרף לנוער מרצ סניף באר שבע (אימפריה??) ושם תוכלי להפנות משאבים גם לטובת מאבק למען זכויות בעלי חיים
וגם למען עוד כל כך הרבה מאבקים חברתיים-פוליטיים חשובים. אנונימוס עוד לא הקימו סניף בדרום הרחוק, למרות שנדמה לי שאם תמצאי מספיק אנשים ותארגנו קבוצה, ישמחו לעזור לכם. לא ככה, אנשי אנונימוס פורמיים? לגבי מנשרים ודבקיות- הדרך הטובה ביותר לאגור כמות נכבדה שכאלו היא כמובן דרך השתתפות פעילה. את המנשרים שלי לגבי "טבעונות רדיקלית" ו"לא טסים עם אל על" וכמובן את סיכת התיק שלי "איכלו בני אדם
ולא בעלי חיים" קיבלתי בהפגנה נגד פיטום אווזים. (ויש שם גם אוכל טבעוני מצויין!) בקיצור, תתחילי לפעול בנושא והמנשרים, הדבקיות והטבעונים יתחילו לבוא אליך... (שנעשה עוד מפגש פורום, שתבין בדיוק כמה הטבעונים הם פתוחים מיני... אהמממ... חברתית?) -יעל-
(עוד חודש ויומיים לצה"ל)

Veggie John

New member
הסיכה הזו היא קמפיין מצויין >

ליוזמה השיווקית החדשה שלי - "קניבליזם בקלות" ! מתכונים וטיפים לבישול נכון עם ערך תזונתי. הלת´י, הא לך אתגר מתכוני חדש

haleth

New member
מותק, את לא מסוגלת לכתוב הודעה

בלי לחשוב עלי? ...טוב, לא יכולה להאשים אותך.

Yael Floyd

New member
את לא רוצה לדעת כמה יעליות משוטטות

חופשיות ברחבי תפוז וכולן מעומר... בשכבת גיל שלי יש בערך 6 או 7

שלום יעל, ברוכה הבאה.../images/Emo24.gif

כמו שנטע אמרה, תגידי איזה מתכונים את מחפשת וניתן לך. את יכולה להכין המון פשיטדות, ופסטות ומרקים, ו.... וד"א, את יעל פלויד גם בבמה?

Yael Floyd

New member
כן,זאת אני...

ובאמת חשבתי בכיוון הפשטידות, פסטות ומרקים רק שממש קשה לי להיות ספציפית.... ככה שאני פשוט מנסה, מה שיילך יילך.

אז אני אגייס את אמא שלי לעזרה.

מאז שנהייתי צמחונית היא התחילה להכין לי המון פשטידות, ומרקים, אבל הרבה מהם לא טבעוניים. השבוע היא הכינה פשטידת קישואים, מרק גזר ומרק פטריות. אני מניחה שהיא תסכים להדפיס לי כמה מתכונים.

F L O P P Y

New member
היי יעל (שם מקסים../images/Emo9.gif)

כאן תמצאי המון מתכונים טבעוניים מתוך האתר של אנונימוס בתאבון!!!

princess black

New member
מגיבה באיחור..

ברוכה הבאה יעל ואם את רוצה מתכונים וסטיקרים כדאי לך להיתקשר לאנונימוס והם ישלחו לך מעטפה עם מלא חומר..

Purple Joti

New member
יעל!! כמו שכבר אמרתי לך...

תכנסי לאתר של אנונימוס כי יש שם מ-ל-א מתכונים טובים לצמחוניים וטבעוניים... וגם אני רוצה!! גם אני!!

למעלה