אמממ

Bitch47Percents

New member
אמממ

אני יוצאת עכשיו לעשות מבחן במד"א... אז, אם אני עוברת אותו נשאר לי רק עוד אחד לעבור (החיצוני) כדי להיות מע"רית... בהצלחה לי...!!!!

n a v n a v

New member
בהצלחה!!!

נשמתי את יודעת שאני
אותך!!! וחזרתי לא מזמן מהטיול !!! חוויות מחר... אני מתה מעייפות 8 שעות נסיעה ....

the hell man

New member
ספרי איך היה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo50.gif../images/Emo23.gif

Bitch47Percents

New member
אמממ טוב, אני מספרת איך היה....../images/Emo4.gif

תודה על כל הבהצלחות, בסופו של דבר, נכשלתי...
אבל מילא, זה לא ביג דיל, כי ממילא לא רציתי את זה באמת... קיבלתי 58 במבחן (עובר-80) ואני מע"רית, כבר לא אהיה... (מע"ר-מגיש עזרה ראשונה) אממ חוצמזה, הדבר היחיד שמבאס, זה ששרפתי שם את כ-----------ל החופשים מתחילת השנה...

מבינה אותך לגמרי...

גם אני עברתי קורס בקיץ, תחנת דן. אל תתייאשי, אני יודעת כמה שזה קשה ומלחיץ, במיוחד אם יש לך מדריכה מניאקית, אבל זה כבר סיפור אחר. באיזה תחנה היית? איילון?

אנזימים

New member
אאאאאאה!

אני קיבלתי 70 עד היום (זה היה שנה שעברה) אני זוכרת את הראשי תיבות של הלם (של הסימנים)

Bitch47Percents

New member
נו בטח, את זה אי אפשר לשכוח...אבל!

את זוכרת מה כל אות מסמלת? כי אני לא...
כאילו, ד נ י ס מ צ צ ה ז ל ח כ אבל אני לא זוכרת מה הסימנים...

אנזימים

New member
המה סה?

מאיפה הגיע כ'? זה: ד-דופק חלש נ-נשימות..לא זוכרת:) י- ס-סחרחורות מ- צ-צמאון צ- ה-הכרה מתדרדרת ז-זיעה ח-חיוורון ל-לא זוכרת זה מה שאני הכי זוכרת....

לא...הראשי תיבות להלם זה :

דני שכח קצין זר... ד- דופק מהיר וחוטי נ- נפילת ל"ד י- יובש בריריות ש- שתן מועט כ- כיחלון ח- חיוורון ק- קור צ- צמרמורת י- ירידה במילוי קפילרי נ- נשימה מהירה ושטחית ז- זיעה קרה ר- רמת הכרה :רדום

ויש גם...

פגיעות בטן: ערב שקט ע- עצבים/עצמות ר- רבייה ב- בילארית (כבד, כיס מרה,דרכי המרה) ש- שתן ק- קרדיוסקולרית ט- טחול ופצעים... לשחקן דתי ל- לחץ ש- שפשוף ח- חתך ק- קרוע נ- ניתוק (קטיעה) ד- דקירה ת- תקוע י- ירייה מעניין....

למעלה