אמממ... אני בבצפר ומשעמם לי.. מישו פה?
ק קיר קמט New member 31/10/03 #2 יש לי רעיון מזעזע בשבילך כשאת בבצפר, לפחות *תנסי* ללמוד אפילו אני עושה קולות של שטיח בבית ספר רב הזמן. למרות שלמען האמת, אני עושה קולות של שטיח רב הזמן. הלכתי להתלבש יום נעים לכולנו ושבת שלום.
יש לי רעיון מזעזע בשבילך כשאת בבצפר, לפחות *תנסי* ללמוד אפילו אני עושה קולות של שטיח בבית ספר רב הזמן. למרות שלמען האמת, אני עושה קולות של שטיח רב הזמן. הלכתי להתלבש יום נעים לכולנו ושבת שלום.
ח חןשסק New member 31/10/03 #3 גנית...?../images/Emo42.gif עוד כאן? תקשיבי!! את במרחק הפסקה ממני! אני רוצה לראות אותך! אני לומדת ביגאל אלון... צריך לקבוע מפגש
גנית...?../images/Emo42.gif עוד כאן? תקשיבי!! את במרחק הפסקה ממני! אני רוצה לראות אותך! אני לומדת ביגאל אלון... צריך לקבוע מפגש
H Hii BiTcH New member 31/10/03 #4 חן וקיר... קיר..אתה לא חייב להיות מגעיל אלי אתה יודע ו...חן!!! ששלחת ת'הודעה כבר יצאנו משיעור מחשבים סורי מאמי אבל באמת יהיה נחמד לראותותך! בא לך יום ראשון?
חן וקיר... קיר..אתה לא חייב להיות מגעיל אלי אתה יודע ו...חן!!! ששלחת ת'הודעה כבר יצאנו משיעור מחשבים סורי מאמי אבל באמת יהיה נחמד לראותותך! בא לך יום ראשון?
ק קיר קמט New member 31/10/03 #5 אנ'לא הייתי מגעיל ! אניייי אניייי רק חשבתי על העתיד שלך כיייי כיייי את כלכך חשובה לי את לא מבינה אותי כמו שצריך.
אנ'לא הייתי מגעיל ! אניייי אניייי רק חשבתי על העתיד שלך כיייי כיייי את כלכך חשובה לי את לא מבינה אותי כמו שצריך.
ח חןשסק New member 31/10/03 #8 חחחחחחח../images/Emo42.gif זה כמו לדבר עם קיר.... סתם... קיר אל תקח קשה...
H Hii BiTcH New member 31/10/03 #10 שוב..קיר וחן... חנוש מותק'לה מצידי היום חחח מתי שבא לך יום חמישי נקבע כבר.. אני מקווה שאחרי שתראי אותי לא תקבלתי התקף לב או משו בסגנון
שוב..קיר וחן... חנוש מותק'לה מצידי היום חחח מתי שבא לך יום חמישי נקבע כבר.. אני מקווה שאחרי שתראי אותי לא תקבלתי התקף לב או משו בסגנון
L LivinG TraFFiC New member 1/11/03 #17 ../images/Emo6.gif Chandler: "What was so offensive about what i've said?" joe: "Its not what u'v said, Its just the way u said it..........OMG!!!!! I'M A WOMAN!!!"
../images/Emo6.gif Chandler: "What was so offensive about what i've said?" joe: "Its not what u'v said, Its just the way u said it..........OMG!!!!! I'M A WOMAN!!!"
ק קיר קמט New member 1/11/03 #18 אני זוכר את הפרק הזה זה היה כשג'נין וג'ואי כל הזמן היו ביחד ועשו דברים כאלה והכל... והיה את התינוק המפורסם בתמונה
אני זוכר את הפרק הזה זה היה כשג'נין וג'ואי כל הזמן היו ביחד ועשו דברים כאלה והכל... והיה את התינוק המפורסם בתמונה
ח חןשסק New member 31/10/03 #7 אני לא אהיה בבצפר עד יום חמישי../images/Emo42.gif אני יוצאת לטיול שנתי... ביום חמישי מתאים לך?
B Black female Dog New member 31/10/03 #9 סתם שאלה... איזה שכבה את??? וטיול שנתי ביגאל אלון? לא ב9.11???