אמממ...

nowhere woman

New member
אני אוהבת../images/Emo26.gif

הביטלס(גם בתקופת הביטלס, וגם בקריירות הסולו של האריסון, לנון ומקרטני), לד זפלין, רוברט צימרמן, פ"פ, יס, קינג קרימזון, קווין, ג'ימי הנדריקס, דורס, אריק קלפטון, לאונרד כהן, רופוס וואינוורייט, קצת מג'ניס(ג'ופלין), קצת מאיירון מיידן, קצת ממטאליקה(וכיום, עוד פחות..), וואיט סטרייפס, רדיוהד, טראויס, קצת מאואזיס, דה-הו(ה-מי), גאנס נ' רוסאס, נירואנה, REM והרשימה ממשיכה וממשיכה..(נו.. יש לי 19,046 שירים בווינאמפ) מוזיקה מכאן- מופע הארנבות של דר קספר, איפה הילד, כנסיית השכל, משינה, יוני בלוך, בוטן מתוק בקרקס, נמרוד לב, כוורת, מוניקה סקס, קצת מהדג-נחש, החברים של נטאשה, אביב גפן, הבילויים, כל מיניי בנאים(בעיקר אביתר:), שוטי הנבואה, ברי סחרוף, ירמי קפלן, המכשפות, דנה ברגר, שייגעצ, מיקה קרני, רוקפור, דני סנדרסון, זקני צפת, עידן רייכל, תמוז, חמי רודנר ושליחי הבלוז, וגם כאן יש עוד מלא..

edlessme

New member
מאחר ואין לי כוח לכתוב הרבה

כמוך... תרשי לי להעתיק ולהדביק ולגרוע ולהוסיף בסוף... הביטלס (בתקופה המאוחרת.. אבל לא יותר מידי גם אז...), לד זפלין(!!), פ"פ (התקופה המוקדמת עד לוויש יו וור היר),קינג קרימזון, ג'ימי הנדריקס, אריק קלפטון, לאונרד כהן, מג'ניס ג'ופלין , קצת ממטאליקה(וכיום, עוד פחות..), וואיט סטרייפס (למרות שאת החדש לא שמעתי בכלל...), רדיוהד,קצת מאואזיס (ממש ממש קצת...), ה-מי, לו ריד, אמרסון לייק ופאלמר, ג'נסיס, ג'ט'רו טאל והרשימה ממשיכה וממשיכה.. מוזיקה מכאן- משינה כוורת, גזוז הדג-נחש, החברים של נטאשה, הבילויים(!!!!) , כל מיניי בנאים, שוטי הנבואה(!!), ברי סחרוף, ירמי קפלן, דני סנדרסון, זקני צפת, עידן רייכל...

nowhere woman

New member
איך שכחתי את ג'אטרו טאל!../images/Emo163.gif

והבהרה: רוברט צימרמן= בוב דילן

nowhere woman

New member
ושכחתי- גם קצת מבלק סבאת'..

ואני אפסיק להיזכר, אחרת זה לא יגמר.

אוקי אז גם ...

הפפרז, גם כן הביטלס (וכן גם בתקופת הסולואים..), בוב דילן, בוב מארלי, קצת פינק פלויד, קווין, אריק רלפטון, נירוונה, מטאליקה, הוויט סרטייפס, אואזיס (ולא קצת, הרבה!),גאנס,פוליס, אנוק, REM, אינקובוס, נורה ג'ונס, ג'ימי הנדריקס, הדורס, ו... עוד מלא... ישראלי: כוורת, מוניקה סקס, בוטן, כנסיית השכל, רוקפור, חמי רודנר, ירמי קפלן, משפחת בנאי המופלאה, אביב גפן, איפה הילד, מופע הארנבות, משינה, שלום חנוך, אריק איינשטיין, מיקה קרני, שוטי הנבואה,תיסלם (!),קצת מוקי, מאיר אריאל,דניאל סולומון,שלומי שבן ועוד...

Kettercat

New member
יש המון...

אני אפרט רק חלק כי אני חייבת לרוץ :/ טראביס, נירוונה, אואזיס, 30 Seconds To Mars, סטרוקס, סטריאופוניקס, ג'ף באקלי, אר.אי.אם, סנאו פטרול, ליברטיינס, והמון המון להקות בריטיות אחרות

Drorrrrrr

New member
../images/Emo36.gif

אביב גפן, ברי סחרוף, היהודים, עברי לידר, ירמי קפלן, דניאל סלומון. דה קולינג, רובי וויליאמס, דיידו, לינקין, אוונסאנס, מיסי אליוט, כל השיט הזה.

oh-da

New member
אני!

אביב גפן, היהודים, ברי סחרוף, שלום חנוך ואריק איינשטיין... nightwish, the used, funeral for a friend... pixies, beatles, bob dylan, jimi hendrix...

דיתוּש

New member
בעיקר בעיקר בעיקר...

Queen והביטלס. אממ... אבל יש עוד מלא להקות... לא זוכרת עכשיו, תנו שאלון אני אגיד אם כן או לא
וגם מוזיקה קלאסית, במיוחד מוצרט

למעלה