התגובה של אורן!!!../images/Emo47.gif
טוב, יקירי, אני ממש לא מבין על מה המהומה??? אז כן, אני נותן עידכונים על משחקי טניס!!!!!, לא כדורגל, או מני לוי, או כל דבר אחר - אלא על טניס!!!! ולהזכירכם - זהו פורום של טניס!!!(למי ששכח). כן, יש כאלה שמוצאים בעידכונים שלי שימוש רב ואפילו נהנים, ומגיבים וחווים דעה על התפתחות הטורניר, על מצב השחקנים ועל מה שקורה!! אני לא מחייב אף אחד לעשות את זה!!!, מי שרוצה - מגיב שזה אחלה, ומי שלא רוצה להגיב, לא מגיב, שזה גם אחלה!! אני שוב חוזר ואומר, שאנחנו פורום של טניס!!, ואנחנו מתעניניים בשחקני טניס, תוצאות טניס, והתפתחויות שונות בטניס!!! אז מר galitay, יקירי, בינתיים מאז בואי לפורום, יצא לך להציג ביקורת על כמעט כל אחד, ועל כל דבר!!! - תירגע, אנחנו רושמים ומגיבים למה שאנחנו רוצים - כי יש לנו מכנה משותף - שכולנו אוהבים טניס!! ואם תקדיש קצת, אבל רק קצת - לתגובות של אנשים אחרים - תראה שיש הרבה אנשים שמצאו לנכון לתת את דעותיהם - בעקבות העידכונים שלי!! אני לא בא אליך בטענות - אבל מה לעשות שיש אנשים שלא כל יום הולכים ומתעדכנים באתרים אחרים על תוצאות טניס!!, ונהנים מהמידע שאני מוסיף להם כאן!!! כמו שאמרתי, אתה לא רוצה להגיב, על תגיב, אבל הפורום הזה, הוא לא תמיד הכי פורח (מה לעשות), ואנחנו מחפשים להכניס בו עניין - ועובדה שהכנסתי עניין - אפילו מצידך!! אתה צריך להבין דבר אחד!! - אתה לא לבד בפורום, ויש פה עוד אנשים אחרים שלכולם יש בו מכנה משותף - שאתה תמיד צריך לזכור: כולנו אוהבים טניס, וזה מה שחשוב!!