אמממ....

galitay

New member
אמממ....

איפה מנהל הפורום? אתה יודע למחוק הודעות?? oren פשוט מציף את הפורום, איזה 20 תגובות שלו ב 4 הודעות, רובן לעצמו לא מתפתח שום דיון מעניין וזה עושה לי רע בעיניים לראות את זה, אין לי חשק בכלל להתחיל לקרוא את זה דרוש דילול הודעות !!!!!

רפי2002

New member
אתה מתנגד

לפירסום תוצאות של משחקים? אני רואה שיש דווקא שכאלה כן מתעניינים בזה... אבל...אם יהיו יותר אנשים שיבקשו להפסיק.....אז נבקש ממנו ל"מיין" את העדכונים....

hillly377

New member
מה אכפת לך?

למה צריך "למיין" את ההודעות? אם זה מפריע לך אתה לא חייב לקרוא אותן, לפי דעתי זה אחלה שאורן מעדכן או כל אחד אחר, סה"כ זה עוזר לקבל אינפורמציה וזה בסדר גמור... למה זה בדיוק מפריע לך?

רפי2002

New member
לי??? לא אכפת בכלל!! ההפך!!!

אמרתי לאיתי, שאם יהיו עוד הרבה גולשים שזה יפריע להם....אז, ורק אז, אני יבקש ממנו "למיין" את העדכונים...אבל אם לא...אז לא!

galitay

New member
כבר הסברתי את עצמי

כשנכנסים לפורום ורואים מלא הודעות שהן סתם עידכונים שלפחות אותי לא מעניינים, כמו מי משחק נגד מי בכל טורניר, פשוט אפשר לשים קישור לאתר שבו מופיעה הטבלה של המשחקים... וזה בדר"כ לא מעלה דיון, מה שכן טוב זה שאפשר להמר על התוצאות, כל אחד יביע את דעתו אבל בשביל זה לא צריך אלף עידכונים...

oren987

New member
התגובה של אורן!!!../images/Emo47.gif

טוב, יקירי, אני ממש לא מבין על מה המהומה??? אז כן, אני נותן עידכונים על משחקי טניס!!!!!, לא כדורגל, או מני לוי, או כל דבר אחר - אלא על טניס!!!! ולהזכירכם - זהו פורום של טניס!!!(למי ששכח). כן, יש כאלה שמוצאים בעידכונים שלי שימוש רב ואפילו נהנים, ומגיבים וחווים דעה על התפתחות הטורניר, על מצב השחקנים ועל מה שקורה!! אני לא מחייב אף אחד לעשות את זה!!!, מי שרוצה - מגיב שזה אחלה, ומי שלא רוצה להגיב, לא מגיב, שזה גם אחלה!! אני שוב חוזר ואומר, שאנחנו פורום של טניס!!, ואנחנו מתעניניים בשחקני טניס, תוצאות טניס, והתפתחויות שונות בטניס!!! אז מר galitay, יקירי, בינתיים מאז בואי לפורום, יצא לך להציג ביקורת על כמעט כל אחד, ועל כל דבר!!! - תירגע, אנחנו רושמים ומגיבים למה שאנחנו רוצים - כי יש לנו מכנה משותף - שכולנו אוהבים טניס!! ואם תקדיש קצת, אבל רק קצת - לתגובות של אנשים אחרים - תראה שיש הרבה אנשים שמצאו לנכון לתת את דעותיהם - בעקבות העידכונים שלי!! אני לא בא אליך בטענות - אבל מה לעשות שיש אנשים שלא כל יום הולכים ומתעדכנים באתרים אחרים על תוצאות טניס!!, ונהנים מהמידע שאני מוסיף להם כאן!!! כמו שאמרתי, אתה לא רוצה להגיב, על תגיב, אבל הפורום הזה, הוא לא תמיד הכי פורח (מה לעשות), ואנחנו מחפשים להכניס בו עניין - ועובדה שהכנסתי עניין - אפילו מצידך!! אתה צריך להבין דבר אחד!! - אתה לא לבד בפורום, ויש פה עוד אנשים אחרים שלכולם יש בו מכנה משותף - שאתה תמיד צריך לזכור: כולנו אוהבים טניס, וזה מה שחשוב!!

galitay

New member
איזו השקעה....

שמע כל מה שאמרתי שצריך לדלל קצת את כמות ההודעות אחלה, עידכונים זה טוב למי שרוצה אבל נראה לי, ואני ואומר את דעתי זו מדינה חופשית, שקצב העידכונים קצת מסיבי ולא נעים להכנס ולראות 9 הודעות של רשימת משחקים, כמו שהצעתי תוכל לשים קישור לרשימת המשחקים ומי שרוצה לראות יטריח את עצמו ללחוץ על הקישור.

hillly377

New member
אורן צודק

לדעתי, אורן צודק במאה אחוז, יש כאלה שנהנים מזה ואוהבים את זה אז מה רע? חוץ מזה שזה מפתח דיון ובדר"כ אין פה כל כך הרבה דיונים אחרים שזה יכול להפריע להם...

galitay

New member
כנס לכאן

לא מתפתח דיון על רשימת משחקים, הוא מביחע דעתו על שחקן\נית ועל משחק שזה מצוין אבל אני הערתי בקשר לרשימות המשחקים שמהן לא ממש מתפתח דיון. אני הבעתי את דעתי האישית, כי יצא לי החשק לקרוא את ההודעות בפורום הזה פעם הייתי קורא כל הודעה ומגיב ועכשיו זה נהיה כבר נדוש להכנס לרשימת משחקים, הצעתי שישים קישור בפעם הבאה....

oren987

New member
איתי - תקשיב טוב ../images/Emo47.gif

טוב, אתה ממש לא רוצה שאני אתחיל לעשות סקירה על הדברים שרשמת כאן בפורום ביניהם - על מני לוי (שממש לא קשור לטניס), על הביקורת שלך על הילד שעידכן את התוצאות מול אוסטריה, שכל כך נבהל ממך, שמאז הוא לא חזר לרשום כאן, על עידכוני התוצאות שלך עם עצמך בטניס - שממש לא מעניניים אף אחד בפורום, ועד עכשיו לא ראית אף אחד שהתלונן!!! אז כמו שאתה רשמת (ובחוכמה), זוהי מדינה חופשית וכל אחד יכול לרשום מה שהוא רוצה, וכל עוד אני זוכה לתמיכה של הפורום ולהנהלתו - הערותיך מיותרות לחלוטין!!! אז יקירי - אם אין לך שום דבר נורמלי לרשום בבקשה על תרשום כלום, ותעזוב את כולנו בשקט!!

galitay

New member
אני דווקא רוצה שתעשה סקירה, חמוד

1. " מני לוי (שממש לא קשור לטניס)" - איפה אתה חי, במדינה כמו שלנו עם כל כך הרבה אסונות דווקא ספורט שחלק ממנו זה כדורגל צריך להביא שמחה והנאה 2. אני שאלתי בקשר לבדיקות הרפואיות שעושים לחברי הפורום בעקבות המקרה של מני לוי, אז אל תתחיל לעצבן סתם. לא ראיתי מישהו שעידכן מול אוסטריה והעברתי עליו ביקורת אתה אולי מתבלבל ואם הוא לא חזר אז זה בטח לא בגללי. 3. אני כתבתי אולי פעמים על תוצאות של משחק שלי ושל עוד חבר פורום, מצדי שימחקו את ההודעה ממש לא מפריע לי 4. זה שאתה זוכה לתמיכה של "הפורום ולהנהלתו" לא אומר שההערות שלי מיותרות לחלוטין, זה כמו להגיד למי שלא נבחר שראשות הממשלה וזה רק ל 49 אחוז מהקולות שיסתום כי מעכשיו אין לא מילה, זה לא הולך ככה במדינה דמוקרטית. יש לי הזכות להביע דעתי על שיטת העידכון החוזרת ונשנה שלך גם אם אין לי רוב, ואפילו נתתי עצה יעילה, לא אמרתי לתפסיק לגמרי רק ביקשתי לדלל. 5. אל תדבר בשם כולם בבקשה

צווטניס

New member
סיכום../images/Emo70.gif

אז ככה... הדיון שלכם מדרדר, והוא לא במקום.... לאחר החלטה של שני המנהלים הוחלט שאורן מתבקש להוסיף ולהמשיך לעדכן אותנו בתוצאות הטניס.... עם זאת...כמובן, לא חלה חובה על אף אחד לקרוא את ההודעות... ובנוסף, הודעות העדכונים לא באה על חשבון של דיונים אחרים.... עוד דבר, אנחנו כן נשמח אם תעדכנו אותנו על תחרויות שאתם הולכים להתחרות בהם... תודה רבה....

hillly377

New member
הדעה הסופית שלי

איתי אתה צודק כנראה לא הסברתי את עצמי טוב. אני חושבת שאורן צודק נקודה. זכותו לעדכן וזה גם אחלה שמתפתח דיון בעקבות העדכונים, דיון שלא היה מתפתח אילו אורן לא היה מוסיף את העידכונים שלו. זה נכון שכל אחד יכול ללכת לאתר מסויים אחר ולראות שם את התוצאות אבל אני לא חושבת שההודעות של אורן מפריעות או צריכות להפריע למישהו חוץ ממך. וד"א לא חבל ככה סתם להתווכח על זה? חבל על האנרגיה, איתי אתה צריך להבין שזה פורום ציבורי וכל אחד יכול לכתבו מה שבא לו ונכון שזכותך להעיר אבל פה זה נגמר, זה נראה לך בסדר לבקש ממנהל פורום למחוק הודעות של אנשים מסויימים? לדעתי, זה סתם פוגע ומעליב, מה אם מישהו היה מבקש למחוק את ההודעות שלך?

galitay

New member
תראי...

לא ביקשתי שימחוק את ההודעה שלו כי אני שונא אותו, או כי אני לא מסכים אותו או כי אני גזען, או כי בלה בלה בלה... כל מה שביקשתי זה שידללו את ההודעות של העידכונים כי לפי דעתי זה לא במקום לא אמרתי יותר מזה וכל הויכוח הזה אני מנסה להוכיח שלא ניסיתי לפגוע או להיות חסר הגיון, אני לא צריך להוכיח לאף אחד את דעתי, אני מניח שכבר הבנתם מה אני חושב. בזאת אני מסיים את דבריי ואני חושב שזה לא היה נכון מצדכם לתקוף אותי בגלל שהשמעתי את דעתי, לא כפיתי על אף אחד כלום ולא עשיתי שום דבר רע הפכתם אותי לאיש מגעיל שמנסה לעצבן ולמחוק הודעות של אנשים אני מאד מטצער בשבילכם ובשבילי אם זה הרושם שקיבלתם, תוכלו לראות בן אדם אחר לגמרי אם תסתכלו על העמודים הראשונים של הפורום. אני מקקוה שמהפורום ומהעידכונים יצא רק טוב תאמינו לי אני גם מקווה שפעם הבאה במקום לתקוף מישהו ישר תקשיבו למה שיש לו להגיד

rgranit

New member
יש לי כמה הצעות ../images/Emo62.gif והערות

דבר ראשון גם אני חייב להסכים איתי שההודעות על העדכונים די מעצבנות ולא תמיד תורמות לדיון ואני לא בטוח שמקומם דווקא בפורום ולא באתר טניס. לדעתי כדאי שפשוט תרכז יותר את העדכונים להודעות ארוכות יותר כך שזה לא יהיה מעיק וגם מי שמעוניין יוכל לקרוא. הצעה נוספת היא שתשים באתר שלך או פה בפורום איזה דף שבו תשים את כל העדכונים שלך. (אולי יהיה נכון גם לעשות סקר בנושא) איך שאני רואה את זה פורום הוא מקום שבו מתנהלים דיונם בנואים שונים ואם התוצאות מעלות לפעמים דיון זה לא אומר שזהו מקומם, כל מי שרוצה להתעדכן לא נכנס לפורום אלא לאתר כלשהו והשילוב בין שני הדברים לדעתי הוא לא נכון. אבל תעשו מה שבא לכם זאת מדינה חופשית

oren987

New member
הסיכום של אורן!!../images/Emo47.gif

בהמשך להחלטת הנהלת הפורום, אני אמשיך לעדכן!, ומי שמעוניין לצפות במה שקורה באמת בעולם הטניס - מוזמן להתעדכן!! איתי - גם אתה, אם אתה רוצה!! חג פורים שמח לכולם!!!

למעלה