ככה? סרסור?
נאחד כמה טופיקים מהשרשור- פילטר החדש אחלה, בקרוב נשמע את שאר הדיסק. גם את הקודם (ראיתי את "וולקאם טו דה פולד" העצבני, "טייק א פיקצ´ר" העדין ו"בסט ת´ינגז" הבינוני, השלישי אגב רק בערוץ 9, והחלטתי שאני אוהב אותו רשמית. אבל לא הבנתי מה הקשר בינו לבין ניין אינצ´ ניילז [שבדיוק ברקע <לא אומר עם איזה שיר>]) בן פולדס- ווהוו !!!! בעיקר בחמישיה, אבל גם בסולו (2 קליפים שלי יצא לראות בסולו, בחמישיה ראיתי את "דה ארמי" <שנשלח לקני> והחלטתי שאני מאוהב. ואז הם הופיעו עם זה בג´יי לנו <שאז עוד היה משודר בערוץ 3> והייתי מאוהב בריבוע. הורדתי עוד כמה שירים, יאמי יאמי יאמי. אבל אין דיסק. כי אין כסף. לא כרגע) וסרסור- לא מדויק, אבל יש קשר <אהם?> עד כאן אני ולא אחר <ידעתם שבשיר פתיחה של "זהו זה", זה "בקיבוץ בכפר ב*קרת*" [=עיר], ולא "בכרם"?? ותודה לכפרה שלא נכנס לפה, אבל עדכן אותי מה כתוב באתר "אבטיח" הוותיק שמתעסק עם שיבושי שירים [אבטיח = שיבוש של אהבתיה למי שלא בענינים]. והוא בכלל תרגום של אתר אמריקאי שנקרא kissthisguy מתוך שיבוש של kiss the sky של הדנריקס> וזהו. טוב נו, כמעט. שמעתי 2 שירים (טייטל טראק ועוד אחד) מהחדש של לייפהאוז. לא שמתי לב לשינוי סגנון מהותי, טוב או רע תחליטו לבד.. הפעם באמת זהו