אממ אולי קצת באיחור...

badphish

New member
אממ אולי קצת באיחור...

תנו שירים טובים של ג´יינז אדיקשן

virginsuicides

New member
אני אוהבת את

pigs in zen jane sais nothing´s shoking ocean size ............ האמת אני לא מומחית , אבל אוכל לברר לך שאל את מנהל הפורום, יש לי תחושה שהוא מכיר אותם היטב

PORCUPINE

New member
לא מספיק טוב כדי לתת המלצות אבל...

אני אהבתי את - Up the Beach Trip Away Jane Says

star breather

New member
תראו מה זה,

כולם אמרו שהם אוהבים את jane says. עכשיו גם אני אחפש אותו.. היה לי אצלי את nothing´s shocking לתקופה מסוימת, ולא ממש הקשבתי לו.. רק פעם או פעמיים - אני לא זוכרת אותו במיוחד. לא משנה. אני גם אהבתי את stop - נחשו ממי יש לי אותו? (לא, לא נועם). np - dave nevarro - rexall (אבל זה כן מנועם) טרק הראשון והסינגל הראשון מתוך אלבום הסולו של דייב נבארו, trust no one. האלבום מומלץ, אגב, אם יש לכם סבלנות.

נועם, נועם- מי זה לעזעזל?

מי וונט טו גם כן! חחח, ועכשיו ברצינות- מי זה נועם סרסור המוסיקה? קום והזדהה, ועכשיו! (מפגרת, מפגרת...
)

star breather

New member
נועם -

נועם18, כותב פה מדי פעם. סרסור המוזיקה, הא? לא, הוא סתם מפיץ חוטא פוחז ועולז. הא? *חיוך* np - mr, bungle - retrovertigo

אהלן קני בחורתי ../images/Emo13.gif

אה, נו- אז נעים מאוד
(נסדר איזה משהו...?!) ביי דה וואי, קני- אייכה, צ´יק? (נחסוך בגילוי ארוטיקה לסבית
) רק נציין שהאיציק מתאושש מתרדמת (איימן). טה-טה NP: Ben Folds Five- Smoke (מה אני יכולה לעשות- מתה על הקול של בן
...)

star breather

New member
הנני! הנני!

שלחי מסר אישי, בובה.. *חיוך* אני מקווה שמשה ירד מעניין גילויי האהבה הלסביים שלו. נשיקות, יקירה. np - porcupine tree - piano lessons אוה, מדהים

וואו! ../images/Emo45.gif

כל הכבוד שאת שומעת בן פולדס פייב! אני כל כך אוהב אותם! והשיר הזה מקסים! אבל יש שירים יותר מקסימים באלבום המקסים שהוא לקוח ממנו, whatever and ever amen, אבל אני מניח שאת כבר מודעת לזה.
חוצמזה, אלבום הבכורה עוד יותר טוב, אבל בטח גם את זה את יודעת. זהו, רק רציתי להביע את שמחתי על זה שאני לא היחיד פה ששומע בן פולדס פייב. np: filter - where do we go from here?

PORCUPINE

New member
Filter החדש

אני אהבתי את החדש! חיכיתי שהאלבום ייצא כי אהבתי מאוד את Title of Record. מישהו יודע מה המשמעות של שם האלבום החדש - The Amalgamut ???

בקשר לשם האלבום החדש

המילה הכי קרובה שמצאתי במילון היא הפועל Amalgamate שמשמעותו לאחד או למזג. אין לי מושג מה משמעות שם האלבום, אבל אני מניח שיש קשר. np: elvis costello - (I don´t want to go to) chelsea

n o a m 18

New member
ככה? סרסור?

נאחד כמה טופיקים מהשרשור- פילטר החדש אחלה, בקרוב נשמע את שאר הדיסק. גם את הקודם (ראיתי את "וולקאם טו דה פולד" העצבני, "טייק א פיקצ´ר" העדין ו"בסט ת´ינגז" הבינוני, השלישי אגב רק בערוץ 9, והחלטתי שאני אוהב אותו רשמית. אבל לא הבנתי מה הקשר בינו לבין ניין אינצ´ ניילז [שבדיוק ברקע <לא אומר עם איזה שיר>]) בן פולדס- ווהוו !!!! בעיקר בחמישיה, אבל גם בסולו (2 קליפים שלי יצא לראות בסולו, בחמישיה ראיתי את "דה ארמי" <שנשלח לקני> והחלטתי שאני מאוהב. ואז הם הופיעו עם זה בג´יי לנו <שאז עוד היה משודר בערוץ 3> והייתי מאוהב בריבוע. הורדתי עוד כמה שירים, יאמי יאמי יאמי. אבל אין דיסק. כי אין כסף. לא כרגע) וסרסור- לא מדויק, אבל יש קשר <אהם?> עד כאן אני ולא אחר <ידעתם שבשיר פתיחה של "זהו זה", זה "בקיבוץ בכפר ב*קרת*" [=עיר], ולא "בכרם"?? ותודה לכפרה שלא נכנס לפה, אבל עדכן אותי מה כתוב באתר "אבטיח" הוותיק שמתעסק עם שיבושי שירים [אבטיח = שיבוש של אהבתיה למי שלא בענינים]. והוא בכלל תרגום של אתר אמריקאי שנקרא kissthisguy מתוך שיבוש של kiss the sky של הדנריקס> וזהו. טוב נו, כמעט. שמעתי 2 שירים (טייטל טראק ועוד אחד) מהחדש של לייפהאוז. לא שמתי לב לשינוי סגנון מהותי, טוב או רע תחליטו לבד.. הפעם באמת זהו

וול, וול, וול-כל יום לומדים דבר חדש

שמחה להפתיע באשר לבן פולדס פייב. כן ירבו כמותם!
אח, אני פשוט אוהבת את הפסנתר הבולט ואת הקול העדין של בן פולדס. לא קשה ממש להתאהב
, כבר אמרתי? קליפים? קליפים לא ראיתי שלהם. איפה ראית, נועם? אה, וסרסורון- איציק יש? NP: Thelonious Monk- Monk´s Point (קצת ג´אז לא הרג אף אחד
)

n o a m 18

New member
לפעמים אפילו כמה ביום אחד

אני ראיתי ב-VH לפני כמה שנים, כש"דה ארמי" יצא, הקליפ המגניב (ממש ממש ממש מגניב. להוריד כולם, ועכשיו) שמראה את בן והחבר´ה שרים עם תפאורות מתחלפות, אפקטים לא של מחשב אלא של תפאורה (ומי שראה את האחרון של מורצ´יבה, otherwise, שצולם במוזיאון המדע בלונדון- זה הכיוון. רק בגדול יותר) ואפילו בהופעה בג´יי לנו שחזרו חלק מהשטיקים של הקליפ (אני גם מאד אוהב את "טום אנד מרי" ואת "אייר" המדהיייים. אבל רק דה ארמי נכנס אצלי לקסטה של האוטו :) לא ראיתי אותו מאז, והאמת שאני קצת מתגעגע. מענין אם אני זוכר אותו נכון :) וכן, יש איציק. בשניות אלו מתנהל משא ומתן לעצמי אם לפרסם את מספרו (בשל כל מיני סיבות שברורות לחלק מהאנשים פה) וברקע נגמר Weezer - Buddy Holly ומתחיל muse - nishe שוקל להרכיב פלייליסט של ABCD (אמן אחד לכל אות), אבל תוהה אם זה יספיק להיגמר עד 10.. ועוד צריך להתארגן. אז פעם אחרת

עדיין לא התרגלתי לכל ה-כ"מ הזה...

רק אני שולחת הודעה ובדיוק כשאני לוחצת על ה"שלח" אני נזכרת, ´אויש, שכחתי לכתוב מה אני שומעת´ או שזה קורה גם לכם? סתם, מעצבן כזה... נו, אז הנה לכם NP: Tom McRae- Language of Fools מי פה המליץ על זה? תודה, בכל מקרה- בנתיים לא שמעתי יותר מדי שירים של הבחורצ´יק האנגלי. אבל ללא ספק, הקול יכול בקלות להכניס לדכאון כשצריך (וכשלא...) סו פאר סו גוד!

PORCUPINE

New member
אני! אני! אני!

Tom McRae - חבל לי שהוא לא תפס בארץ, הוא כ"כ מוכשר. גם ראיתי הופעה שלו בלונדון.

חחחח, תודה!תודה!תודה!

איך זה שלכולם יוצא לראות הופעות בחוץ לארץ ורק לי לא?!
טוב, נו... יום יבוא, יום יבוא
NP: Slowdive- Dagger (איזה יופי!)

למעלה