שמע העלתי את ההודעה שלך על "למה אנחנו חוגגים את הסילבסטר" לפורום מומלצים בתפוז וגם לפורום המנהלים אז כנראה שאת ההודעה שלך יעלו להודעות הממלצות של כל הפורומים בתפוז הרגת אותי עם הקטע-"מיאו חתולה"- תותח אתה!
כאן זה מבקריי המדינה.. זאת עקומה.. זאת שד נפול.. זאת סתם פוסטמה.. זאת נראת חמודה, לזאת יש פה של מוצצת.. (אסף, סליחה על השפה) לכי תראי את התמונה לפורום אחר.. בלי להעליב.. או שאנשים טיפה יראו יותר רצינות
לא רק שזה לא קשור, את כבחורה משכילה (?!) צריכה ללמוד להתעלם. הכוסית התורנית של הטלנובלה העוד יותר תורנית שבה אנשים צעירים מאיתנו צופים באובססיה היא לא משהו שכדאי לפתוח עליו דיון. סקסית? מי יודע. כל מה שאני כן יודעת זה שאם איזה בחור כן עונה לך, הוא חושב פעמיים על כל מילה. ככה זה.
חחחחחחחחח.... כוסית תורנית... וחוץ מזה בתור אחת שלא צופה בסדרה אני יכולה להגיד לך שאין קשר בכלל למה שאמרתי ולסדרה... וחוץ מזה זה שהסדרה היא טלנובלה זה לא אומר שהיא לא סדרה טובה... אז אנא הפסיקו לשגל את בינתי
לא אמרתי שזה לא טוב. אמרתי שזה תורני. כלומר- מחר יבוא חדש. כלומר לפניי זאתי הייתה אחרת ואחריה עוד אחת תבוא. אבל חפיף הילה... אם את שואלת אז שלפחות יענו לך לעניין הא?