אממ..אם אפשר,אני צריכה עוד עיצוב

אממ..אם אפשר,אני צריכה עוד עיצוב../images/Emo9.gif

זה נשמע די חצוף, אז אני מקווה שזה בסדר :X אם מישהי יכולה..
אני ממש אודה לה.. אז,זה הטקס: גיל 20 זה עסק רציני, משנים כתובת , מתבגרים , ומתחילים להיות טיפה יותר רציניים. ואתה הגעת לגיל זה היום .. אז..אם מצפים ממך להשתנות תעשה טובה ,:) תשאר בדיוק כמו שאתה ! כי אתה מושלם בדרך שלך . זה לא כ"כ דחוף..ככה שאני יכולה לחכות כמה שצריך:) תודה מראש לכולן ! ♥♥ ערב טוב 3>

RoniK16

New member
נטלולה :)

היי, אני ישמח לעשות לך את העיצוב. רק תגידי לי איזה צבעים את מעדיפה... המשך יום מעולה :)

הכנתי לך משהו..

מראש אני מתנצלת על האיכות, אני בעבודה ויש לי פה רק פאוור פויינט.. אוף, אני כלכך מתגעגעת לפיינטשופ
[
] התחרפנתי.. השיעמום הורג

ועוד דוגמא../images/Emo9.gif

כי יש לי "המון" עבודה במשרד
אגב, את לא רוצה להוסיף שמות
ממי למי..

חחחחחחח קוקי את מדהימה !:)

תודה רבה רבה רבה
ואת מעצבת יפה אפילו בפאוור פוינט D: ! אמממ,ואני לא כותבת שמות,כי אני עושה מזה קליפ , אז לא צריך ,:) אז,אני לוקחת את התמונה השנייה,אהבתי בטירוף
, אבל העיצוב הראשון ממש ממש יפה :( ,אני יכולה להביא לך טקטס ותשימי אותו במקום הטקס הקודם,באותו עיצוב? תודה ענקייייייית מראש! אני לא יודעת מה הייתי עושה בלעדיכן :) אתן עוזרות לי בטירוף.. אוהבת מלאמלאמלא ומעריכה אתכן בלי סוף:)

הנה הטקסט קוקית..:) ../images/Emo23.gif.

הייתי בהרים, הייתי גם בגבעות חפשתי בימים,חפשתי בלילות עליתי למעלה, ירדתי למטה.. חציתי ימים וגם יבשות, עברתי לא מעט תחנות. לאט לאט, הייאוש בי נכנס אך לא ויתרתי . כי ידיד נפש חפשתי , המשכתי והמשכתי.. עד שיום אחד הופעת שם כמו קרן אור גדולה ! ואז,את מסעותיי הארוכים הפסקתי כי אותך מצאתי :) אני ממש מצטערת שאני מבקשת כ"כ הרבה,באמת :S זה פשוט ממש חשוב לי שזה ייצא הכי יפה שיש :( תודה ענקייייייית מראש ! את נסיכה ! =]
ערב טוב
.

למעלה