אממ אני מה זה צריכה עזרה.. דחוף!!

הבעיה היא ש...

אני יודעת שאם מישהו גומר מחוץ לנרתיק הזרע עדיין יכול להגיע לשם וזה בגלל שיש לו תשוטונים האלה נו.. היכולת תנועה הזאת.. הוא תמיד מנסה להגיע לאנשהוווו בלי קשר לכוח הכבידה (וואי איזה חפירות אני דופקת פה היום........) אבל מצד שני אתם צודקים גם אינ אמרתי זה דרך בגדים ואין מצב אבל אם הרגשתי את הרטיבות................................... הכל אפרי לא<???

הדרומית

New member
תיראי מתוקה../images/Emo80.gif

הסיכוי שאת בהריון הוא קטן ושואף לאפס. כמו שאמרת הזרע הוא זריז מאוד- בגלל השוטנים שלו. אני אישית הייתי הולכת לישון בשקט. אבל אולי בשביל השקט הנפשי האישי שלך תעשי בדיקה ביתית (זה עולה 30-40 שקלים בכל רשתות הפארם), תיווכחי שאת לא בהריון ותרגעי

אממ אני מה זה צריכה עזרה.. דחוף!!

אוקיי אז ככה: אני בת 16 + ואני וחבר שלי התחרמנו כמה שעות ברציפות ועשינו מלא דברים אבל לא יותר מידיי (כי אני סתם תמימה ומתוקה שלא אוהבת להסחף.. ככה אני יעני לא ירדתי לו הוא לא ירד לי ואף אחד לא עשה לאף אחד ביד בערך..) בקיצור אחרי הרבה זמן עשינו סקס יבש... ו.. כמה פעמים עד שפעם אחת הוא פשוט גמר.. הקטע הוא שברגע שהוא גמר הוא הוריד אותי ממנו אבל אחר כך .. עליתי עליו שוב והרגשתי טיפה רטיבות (אה וד"א זה היה דרך תחתון+מכנס על שתינו) ואני לא צריכה לספר לכם מה זה היה.. וכן אני בטוחה בזה... השאלה שלי היא דיי פשוטה יחסית לחפירה.. יש מצב שהזרע עבר דרך הבגדים ושאני עלולה להיות בהריון ????

BLecker

New member
לא רציך לחכות 24 שעות קודם?

לפני שלוקחים את הבדיקה?

T r i l i a n

New member
יותר. רק אחרי כמה ימים אפשר לקבל

חיובי בבדיקה. אם ממש לחוצים אפשר לקחת גלולה שאחרי . רעיון אחר לא עולה לי..

הדרומית

New member
מהות בדיקת ההריון../images/Emo80.gif

הבדיקה מבוססת על הורמון ההריון שמופרש מהגוף בזמן ההריון. הבדיקת מורכבת ממקלון שבחלקו המרכזי יש מעין אינדקטורים להורמון הזה, שמשנים את צבעם בנוכחותו. בקצה המקלון יש ספוגית אותה מרטיבים בשתן. על מנת שתוצאות הבדיקה יהיו ברורות ומהימנות, הורמון ההריון צריך להיות בגוף באחוז יחסית גבוה. מכאן, שיש לערוך את הבדיקה לאחר מספר ימים מההפרייה. ז"א ש 24 שעות מזמן ההפרייה לא מספיקות על מנת לקבל תוצאות ברורות.

BLecker

New member
רוב הסיכויים שלא..

אבל מה אני יודע? יש כאן מספיק "מומחים" שיענו לך...

ShAkaTArShA

New member
כמו שאומרים..

היי היי ושתרללי... מה נסגר? דרך שני ג'ינסים אתם רוצים שהיא תכנס להריון?, מזה מחט או זרע?

זה לא היה ג'ינס.. אני לא מפגרת

זה היה מכנס רגיל כזה שלו ואני הייתי במכנס דפוק אותי כזה.. .. .. . .. . (זה היה כשישנתי אצלו)

T r i l i a n

New member
הכל יכול להיות. לא סביר, אך לא בלתי

אפשרי. האמת כל העניין של "סקס יבש" חדש לי. לא היה לנו דבר כזה
גיליתי את המושג לפני כמה חודשים בפורום 385. כל יום לומדים משהו חדש.

חחח סקס יבש זה *מזון הבתולים*

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה שטויות אני חופרת לפעמים חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה