אממ.. אני עוזבת

אממ.. אני עוזבת ../images/Emo4.gif

טוב, תראו. אני עוזבת את הפורום.. באמת חבל לי, כי אני אוהבת מאוד מאוד את ג'סטין. זה אחלה פורום אבל.. מבולגן פה, כל שניה פותחים הודעות חדשות, ייבש פה. ובכלל.. ניסתי לשנות את זה.. עשיתי עבודה של שעות על ג'סטין רק כדי להעלות לאתר ואפילו לא נעצתם את זה..
אז אני לא מתלוננת, אני עוזבת ברוח טובה
אוהבת, רוני

אל תעזביי..

אני ושחר מדברות הרבה אנחנו מנסות לשנות תמצב של הפורום...עם תחרויות ומידע ובמיוחד אחרי כל המידע שאספת ככה סתם לעזוב? בקרוב הפורום ישתפר..את יודעת חודשיים במנהל לא עידכן פה לכן היה כ"כ יבש ואי אפשר בבת אחת לשנות אותו זה לוקח קצת זמן רשומים משחקים מידע.. זה מה שיש לי להגיד..אני מקווה שתישארי אבל תעשי מה שאת רוצה.. לייבוש!

tsofa

New member
ללאאא,,, :[[

אל תעזבייי,, אני יודעת שהפורום יבש ואנחנו מנסים להעיר אותו,, ואנחנו צריכים את עזרתךך את יודעת שאם תלכי זה לא מה שיעיר אותו,, בקשה תעזרי לנווו!! את לא יכולה לעזוב עכשיוו אנחנו צריכים אותךך

לא אתחנן שתשארי

זאת החלטה שלך סה"כ....אם הית מכירה אותי הית יודעת שאני שונאת "הודעות צומי" ושהודעה כזאת אני מחשיבה כהודעה כזאת. לא אכנס לזה...תהני לך והכל....אין לי יותר מה לומר..אנחנו נצליח לעשות משו מהפורום הזה גם אם לא תהי....החלטה שלך..... לגבי הנעיצה של ההודעה שלך....שמתי אותה בטאגליינס..זה קצת יותר מנעיצה.....כבר הגיבו עליה וכולם ראו אותה..ככה שנעיצה רק תבלגן...וזה שרשור ארוך אז כשהוא למעלה זה באמת עושה בלאגן....הבלאגן זאת לא הסיבה שלא נעצתי.....קודם כל לא ידעתי שבא לך לנעוץ את זה...ועכשיו כבר מאוחר בשביל זה כי אי אפשר לנעוץ הודעה של יותר מ-72 שעות(נראה לי שכבר עבר לא יודעת...). אנחנו נעשה פה משחקים בפורום ונפעיל אותו .... וגם אם זה לא דברים שקשורים לג'סטין....הודעה פעם ביום של דברים שלא קשורים לג'סטין לא תזיק.... להית'

הודעה של צומי../images/Emo35.gif את אמרת..

וטעית
זה בסה"כ הודעה שאני עוזבת. מה את רוצה שאני לא אודיע ואעלם? מי מבקש צומי? יש גבול לטמטום (כן, אפילו לשלי
) אף אחד גם לא ביקש שתתחנני, ולא שאף אחד אחר יתחנן. בנוסף- כן, יכלתם לעורר את הפורום גם אם לא היה לכם מנהל. יכלתם לעשות המון דברים: שרשור תמונות גדול לנסות לשמור על סדר ולא לפתוח הודעה חדשה על כל דבר לסכם עליו -נעשה עלי ידיי..- להזמין עוד הרבה אנשים וכו'.. אז די, כן יכולתם, נקודה. הלכתי.. ביי

יופי..יכולנו ולא רצינו טוב?

אז נפתחה הודעה חדשה לכל דברררר....במילא אין מה לכתוב פה לפעמים..את עוזבת על שטויותתת.... אוקי..אז למה את בעצמך לא עשית משו?להזמין אנשים עלאק...איזה אנשים בדיוק?!אם היה לי את מי להביא לפה וחברים שמתעניינים בג'סטין היתי מבינה...עד שבאתי לפורום הזה בכלל כמעט ולא הכרתי שירים שלו... אז את עוזבת כי אנחנו בעצם יכולנו לכתוב ולא כתבנו?אז מההההה..... שרשור תמונות?כמה אפשר לטחון את אותם שרשורים כל הזמן?כשפתחתי שרשורי משחקים התלוננתם..מה את רוצה תגידי? אויש לא אכנס לזה....שיחה פתטית למדיי...

זאת אני. העלמה שוקולטה, משתמש של בת דודה.

כן שיחה פתטית אבל אני אענה. בלי בושה
אמ.. מעולם לא ראיתי שרשור עם משחקים שלך.. ואם מישו התלונן- בעיה שלו. אם ככה אפשר להחיות את הפורום אז זה מה שיקרה. לא רצית? בסדר. לא ביקשתי שתרצי או שתעשי. אולי לדעתך אני עוזבת על שטויות- לדעתי לא. יש עלי עומס והייתי חייבת לפרוש מפורום כלשהו. בחרתי מזה וזה לא משו אישי. זה הכל. ועכשיו בפעם האחרונה- ביי.

למעלה