אממ..אני צריכה קצת עזרה.

me bored

New member
אממ..אני צריכה קצת עזרה.

אחותי מצאה בדירה שלה אוסף ספרים של מארק טווין באנגלית (האוסף מכיל 18 ספרים, נדמה לנו שחסרים 2 ואמורים להיות 20), הספרים נורא ישנים, אבל במצב דיי טוב. לא רשומה שנת ההוצאה שלהם, רק שהם הודפסו בארה"ב, על כל ספר יש זכויות יוצרים אחרות, בין השנים 1915-1929. אחותי רוצה שאני אברר מה ערכם של הספרים (אני טוענת שזה לא משנה כי הם שלי ואני לא מוכנה למכור אותם, אבל אף אחד בבית הזה לא מקשיב לי :)), אז חיפשתי באיביי, אמאזון, וכל מיני חנויות כאלה, לראות אם מישהו מציע ספרים כאלה למכירה ובכך להעריך את שוויים של ספריי אבל אני לא מוצאת. מישהו יודע איך אני אוכל באמת להעריך מה שויים?

דנטל

New member
הייתי מנסה, אפילו סתם מסקרנות

להעלות אותם למכירה באי-ביי ולראות לאיזה מחיר הם מגיעים.

Wing Chan

New member
סתם מסקרנות?

אם את מעלה פריט(ים) למכירה באיביי, ומישהו מנצח, את חייבת למכור אותו, את יודעת. אלא אם כן את רוצה שיתלוננו עלייך, ייסגרו לך את החשבון, וכ'ו וכ'ו.

דנטל

New member
אני יודעת

רק שהשרשור הזה נפתח בגלל שיש כוונה למכור ולא סתם בשביל לנג'ס פה.

Rivendell

New member
כן, אבל יש לקוות שהם לא ימכרו את

הספרים שלה מאחורי גבה
.

Rivendell

New member
המממ

אולי תנסי לפנות למאתרי ספרים (איתמר לוי למשל) ולשאול אותם? אני מניחה שהם יודעים לתמחר ספרים נדירים.

sevron

New member
באתר אבהבוקס בטוח יש

חפשי ספר בודד לא את הסדרה (במילא אין לך הכל) ניחוש שלי הם נמכרים בסביבות 50-100$ תלוי במצב ובהוצאה

me bored

New member
תודה

אני לא אעלה למכירה באיביי כי אני לא ממש מעוניינת למכור אותם, כרגע זה רק בגדר אופציה. אבל אני אמשיך לחפש. שוב תודה על העזרה:)

Rivendell

New member
../images/Emo140.gif בהצלחה, ונשמח לשמוע

איך הסתדרת בסוף, זה בטח יעזור גם לאחרים בהמשך!

למעלה