רוס ומוניקה גלר
New member
אממ אני רואה שיש 3 אנשים אז תקציר
+
שם הפרק: הילד של השכנים (?) תקציר הפרק: ריי ודברה הכירו זוג שממש דומה להם (אפילו החוצלה של הבעל היא כמו החולצות של ריי) אבל מה? הילד שלהם מעצבן רצח את ריי: החל מהצקה מילולית ועד "RAY STINKS" על המקרר. לאחר שהוא תוקע לריי את האקדח שלו בפ _ ה_ _ _ ת ואוכל את הקנולי של ריי וזורק לפח אחרי ביס אחד, ריי מנסה לשכנע את דברה שהוא מעצבן ואפילו מראה לה את הקנולי הזרוק ובכל מיני מטאפורות כגון וויזל שבן 40 בשנים של וויזלים אבל היא לא מקשיבה לו ומזמינה אותם לסוף שבוע. ספנסר מפגין חוכמה ומזיין לו את את השכל על עכבישים ועל קפיצותעל המיטה ולאחר מכן ריי ניגש לרוברט ושואל אותו מה הוא חושב וכמובן שעונה לו שהילד מעצבן רצח ורוברט אומר לו "YOU'R STINKS" (קרא מהמקרר) (לאן אני חותר???!!!) ריי עולה למעלה לבקש מספנס באדי להפסיק לקפוץ על המיטה אבל ספנס בורח לו לחצר האחורית וריי מדבר איתו אבל כלום לא עוזר. אחר כך דברה והאורחים באים לחצר ומדברים על כמה שספנס "יוניק" ו-"ספיישל" ו-"גיפטד" וכאשר ספנס באדי דורך לאביו על הרגל הוא ואשתו מתחילים לרדוף אחריו ולצעוק עליו ולקלל אותו ובאותו זמן ריי ודברה אומרים שהם חתיכת חבורת משוגעים. בסצינה האחרונה בפרק מארי מגיעה למטבח שלה וקוראת "MARIE STINKS" וצועקת "FRANK" ואחר כך שומעים צחוק ברקע. שאלה: במקום ריי, מתי הייתם מתחילים לצעוק על ספנס באדי? (אוקיי אני ממש א יודע לאן אני חותר אתם חייבים להחליף אותי התקציר היומי הזה אלא אם אתם רוצים אותי
)
+