אממ אתר חדש שהעלתי בחברה שאני שותף

• פותח הנושא TalKz
  • פורסם בתאריך

TalKz

New member
אממ אתר חדש שהעלתי בחברה שאני שותף

זה אתר של משחקים של פלאש :) תכנסו, תרשמו, תשחקו ותגידו מה דעתכם :] !!! וסלחו לי על ה

ס22ית

New member
אתה רציני??

זה אתר שאתה בנית? מבחינת מראה - סוף הדרך! מדהים! מבחינת משחקים - לא ממש התעמקתי..אבל נראה מדליק. אבל הכי הכי אהבתי: F12 גדול!

TalKz

New member
כן אני עובד שותף בחברת הייטק

ואנחנו עושים הרבה שטיות כאלה:]

ס22ית

New member
עלו והצליחו ../images/Emo3.gif

סחטיין...אתר שווה...אני אישית ממש אהבתי. <אתה מוזמן להראות עוד כמה "שטויות" כאלה>

ס22ית

New member
שמע...

העיצובים של האתרים מדהימים! <אהבתי את הבאבא סבא
> יפה...תמשיכו ככה

Cobe Anan

New member
אהבתי: ../images/Emo6.gif

-לאוטובוס נכנסת גברת עם סלים בווום!!! <סלים התפוצץ> -אולמרט ואבו מאזן יושבים לדבר על חלוקת השטחים. אולמרט פותח בסיפור: "לפני שלושת אלפים שנה, כשבני ישראל באו ממצרים מלוכלכים, עייפים, ומותשים מחום, מצא יהושע מעיין צלול וקריר. כל בני ישראל נכנסו לטבול במעיין, וכשיצאו- גילו שהבגדים שלהם נעלמו. חקרו ושאלו, והסתבר שבאו כמה ילדים פלסטינאים וגנבו לכולם את הבגדים"... עוצר אותו אבו מאזן: "מה פתאום, בכלל לא היו פלסטינאים בתקופה שבני ישראל הגיעו ממצרים!" אז אולמרט עונה לו: "יופי, עכשיו אפשר לדבר!" -אנשים הם כמו שקית תה. אתה לא יכל לדעת כמה הם חזקים עד שאתה שם אותם במים רותחים -אב המנזר התאהב בנזירה אחת חדשה. הוא ניסה להתקרב אליה ואז הציע לה להזדיין איתו. הנזירה השיבה שהיא שומרת את בתוליה לאלוהים. אב המנזר התאכזב ועלה על מונית ונסע לעיר לדפוק כמה דרינקים. בדרך הוא סיפר לנהג המונית את הסיפור העצוב שקרה לו, והנהג אמר שהוא מכיר את הבחורה! הוא אמר שרואה אותה כל יום ליד המזרקה מתפללת. אז אמר שוב הנהג: לך למזרקה שים מסכה ותגיד לה שאתה אלוהים ותדפוק אותה! אב המנזר אהב את הרעיון ועשה כך. הוא הגיע וראה את הנזירה מתפללת. הוא בא ואמר: היי אני אלוהים רוצה לדפוק אותי? הנזירה: כן! כן! אבל תדפוק אותי בתחת.. וכך היה.....בסוף בעל המנזר מוריד את המסכה ואומר: חה! חה! חה! אני לא אלוהים אני אב המנזר!! והנזירה משיבה: חה! חה! חה! אני לא הנזירה אני נהג המונית!! -אם מישהו נולד ברומניה, גדל בפרס, נסע לאנגליה ונפטר בישראל אז מהו? <מת
> ארנב יושב ומעשן על שפת הנהר. בא צב ושואל אותו "ארנב מה אתה עושה?" הארנב אומר לו "קח שאכטה, תשחה לצד השני של הנהר ותשחרר שם, אתה תרגיש על הכיף כיפאכ" הצב עושה את זה ובאמת נהנה. בקצה השני של הנהר הוא פוגש היפופוטם.שואל אותו ההיפו : "מה אתה עושה, אחי?", אז הצב עונה לו "לך לארנב, קח ממנו שאכטה, תשאף אותה בצד אחד של הנהר, תשחרר בצד השני ואתה תרגיש על הכיף כיפאכ" טוב, ההיפופוטם שוחה לארנב. איך שהארנב קולט את ההיפופותם הוא צועק: "שחרר, אחי, שחרר!!!!"

TalKz

New member
תודה על הפירגון לכולם

בקרוב אני מעלה עוד כמה פרוייקטים אני אתן לכם גם לבחון P:

למעלה