Karma../images/Emo99.gif../images/Emo79.gif
אני חייבת לציין שהכול נשמע הרבה יותר טוב באנגלית! :-S האם לא אתה היית האחד לאמור שאתה לא רוצה אותי יותר ואיך אתה צריך את המרחב שלך, ולהביא בחזרה ת'מפתחות לדלת שלך. ואיך אני בכיתי וניסיתי וניסיתי לגרום לך להישאר איתי. אבל עדיין אמרת שהאהבה אבדה,ושאני צריכה לעזוב. עכשיו אתה,מדבר על משפחה עכשיו אתה, אומר שאני משלימה את חלומך עכשיו אתה, אומר שאני הכול בשבילך אתה מבלבל אותי מה שאתה אומר לי אל תשחק איתי אל תשחק איתי כי מה שמגיע מסביב,בא מסביב [ אי אפשר לפרש ת'משפט הזאת לצורה נורמלית בעברית] מה שעולה,חייב לרדת. עכשיו מי בוכה,חושק לחזור אליי כי מה שמגיע מסביב,בא מסביב [ אי אפשר לפרש ת'משפט הזאת לצורה נורמלית בעברית] מה שעולה,חייב לרדת. עכשיו מי בוכה,חושק לחזור אליי אני זוכרת מתי שאני ישבתי לבד בבית מחכה לך עד 3 בבוקר וכשהגעת הביתה,תמיד היה לך איזה תירוץ עלוב. ומסביר לי, כאילו אני רק איזו טיפשה אני מקריבה את הדברים שאני רוצה ועושה דברים עבורך אבל כשזה הזמן לעשות עבורי, עכשיו אתה,רוצה להיות להתחייב לי[זה לא ממש זה,אבל רק ככה זה נשמע נורמלי] עכשיו לך,יש כל כך הרבה להגיד לי עכשיו אתה, רוצה לפנות זמן בשבילי מה אתה עושה לי אתה מבלבל אותי מה שאתה אומר לי אל תשחק איתי אל תשחק איתי כי מה שמגיע מסביב,בא מסביב מה שעולה,חייב לרדת. עכשיו מי בוכה,חושק לחזור אליי כי מה שמגיע מסביב,בא מסביב מה שעולה,חייב לרדת. עכשיו מי בוכה,חושק לחזור אליי אני זוכרת מתי שאני ישבתי לבד בבית מחכה לך עד 3 בבוקר לילה אחר לילה יודעת שמשהו מתרחש לא היית בבית לפני נעלמת אלוהים יודע שזה לא היה קל,אבל תאמין לי אף פעם לא חשבתי שתהיה האחד שירמה/יטעה אותי ואף פעם לא תעשה מה שאתה אמור לעשות אין צורך hose [לא ידעתי איך לפרש] אותי כטיפשה, כי התגברתי עלייך כי מה שמגיע מסביב,בא מסביב מה שעולה,חייב לרדת. עכשיו מי בוכה,חושק לחזור אליי כי מה שמגיע מסביב,בא מסביב כי מה שמגיע מסביב,בא מסביב אתה צריך להספיק לנסות לחזור אליי כי מה שמגיע מסביב,בא מסביב מה שעולה,חייב לרדת. זה נקרא גורל בייבי וזה מגיע מסביב כי מה שמגיע מסביב,בא מסביב מה שעולה,חייב לרדת. עכשיו מי בוכה,חושק לחזור אליי