אממ..בגלל שהפורום חדש ועדיין

אממ..בגלל שהפורום חדש ועדיין

לא כ"כ פעיל..חח..חשבתי שנעשה איזה פינה חמודה וניקח שירים של אלישיה ונתרגם אותם בתירגום חופשי.. אז..אתם מוזמנים לתרגם..

Why Do I Feel So Bad

חברים היו לכל-כך הרבה זמן עכשיו הצבעים מתגלים גורמים לי לרצות לבכות, כן הם גורמים כי הייתי צריכה להגיד שלום עכשיו אני צריכה לדעת שבמשך הזמן דברים ישתנו אז זה לא צריך להיות כל כך נורא אז למה אני מרגישה כ"כ עצובה איך אני יכולה להסתגל לדרך שהדברים בה מתנהלים זה הורג אותי לאט או, אני רק רוצה להיות איך שזה רגיל להיות בגלל שאני מבקשת להישאר אבל במשך הזמן דברים חייבים להשתנות אז זה לא צריך להיות כ"כ נורא אז למה אני מרגישה עצובה? אתה לא יכול להסתיר את הדרך שאתה מרגיש בפנים, אני מבינה פעולת הדיבור שלך חזקה יותר מהמילים אז תגיד לי למה עכשיו אני צריכה לדעת את זה שבזמן דברים ישתנו אז זה לא צריך להיות, לא צריך להיות כ"כ נורא אז למה אני מרגישה כ"כ עצובה עכשיו אני צריכה לדעת שבמשך הזמן דברים צריכים לגדול ואני צריכה לעזוב אותך מאחור אז למה אני מרגישה כ"כ עצובה אם זה לא יכול להיות כזה נורא תגיד לי למה

Girlfriend

טיפשי מצידי להרגיש ככה לגביה ולגביך כי אני יודעת שהיא היתה חברה מאוד טובה אני יודעת שהיא עזרה לך מדברים מאוחר בטלפון כל לילה היית מתקשר רגעים אישיים לבד והלב שלך בקרוב נופל ואני יודעת שהיא חברה אבל אני לא יכולה לנער את ההרגשה שהייתי יכולה לאבד את ליבך אני חושבת שאני מקנאה בחברה שלך למרות שהיא רק בת שהיא רק חברה שלך אני חושבת שאני מקנאה בחברה שלך היא חולקת חלקים מיוחדים ממך אמרת שהיא ...(לא יודעת איך לתרגם..)You said that she's one well to see כמה עמוקה האהבה שלך איתי והכוונות לא היו להיכנס בפנים אבל אני רואה אפשרויות ואמרת שאתה מרגיש שאני הדבר הכי טוב בחיים שלך ואני יודעת שזה אמיתי, אני רואה את זה בעיניים שלך אין לי שום סיבה אפילו להרגיש ככה אני יודעת שאתה רק נהנה בחברתה

If I Ain't Got You|מואהב|

חלק מהאנשים חיים בשביל העושר וחלק רק בשביל התהילה חלק מהאנשים חיים בשביל הכוח, כן וחלק חיים רק כדי לשחק את המשחק חלק מהאנשים חושבים שהדברים הפיזיים מגדירים את מה שבפנים ואני כבר הייתי שם והחיים האלה משעממים כל כך מלאים בשטחיות חלק מהאנשים רוצים את הכל אבל אני לא רוצה כלום אם אין לי אותך אם אין לי אותך חלק מהאנשים רוצים טבעות יהלומים חלק פשוט הכל אבל הכל משמעו כלום אם אין לי אותך חלק מהאנשים מחפשים את המעיין שמבטיח להיות צעירים לנצח חלק מהאנשים צריכים 36 ורדים (נראה לי36) וזהו הדרך היחידה שאתה יכול להוכיח להם שאתה אוהב אותם תגיש לי את העולם על מגש כסף ואיזה טוב זה יהיה לא לחלוק עם אף אחד עם אף אחד שלא באמת אכפת לו ממני

NoWords

New member
כלללל הכבוד../images/Emo70.gif

גם אני תירגמתי שיר - Butterflyz אז שאפחד לא יתרגם אותו.
בקרוב מאוד תיפתח פינת ה"מאמרים" ואני אוסיף כל מה שאתם מתרגמים.

חחחחחח..אין בעד מהה../images/Emo24.gif

אבל יאללהה..תתרגמו גםם ושימו..חחיא עצלנים
השירשור אמור להיות ארווווווווווךעם כמעט כל השירים שלה..כמו זה..בקישור http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles/default.asp?forumId=87&c=5344&sc=0&ssc=0 זה היה שירשור ארוך..פשוט אנ'לא מוצאת אותו המנהלת פשוט סידרה את זה במאמרים..

Karma../images/Emo99.gif../images/Emo79.gif

אני חייבת לציין שהכול נשמע הרבה יותר טוב באנגלית! :-S האם לא אתה היית האחד לאמור שאתה לא רוצה אותי יותר ואיך אתה צריך את המרחב שלך, ולהביא בחזרה ת'מפתחות לדלת שלך. ואיך אני בכיתי וניסיתי וניסיתי לגרום לך להישאר איתי. אבל עדיין אמרת שהאהבה אבדה,ושאני צריכה לעזוב. עכשיו אתה,מדבר על משפחה עכשיו אתה, אומר שאני משלימה את חלומך עכשיו אתה, אומר שאני הכול בשבילך אתה מבלבל אותי מה שאתה אומר לי אל תשחק איתי אל תשחק איתי כי מה שמגיע מסביב,בא מסביב [ אי אפשר לפרש ת'משפט הזאת לצורה נורמלית בעברית] מה שעולה,חייב לרדת. עכשיו מי בוכה,חושק לחזור אליי כי מה שמגיע מסביב,בא מסביב [ אי אפשר לפרש ת'משפט הזאת לצורה נורמלית בעברית] מה שעולה,חייב לרדת. עכשיו מי בוכה,חושק לחזור אליי אני זוכרת מתי שאני ישבתי לבד בבית מחכה לך עד 3 בבוקר וכשהגעת הביתה,תמיד היה לך איזה תירוץ עלוב. ומסביר לי, כאילו אני רק איזו טיפשה אני מקריבה את הדברים שאני רוצה ועושה דברים עבורך אבל כשזה הזמן לעשות עבורי, עכשיו אתה,רוצה להיות להתחייב לי[זה לא ממש זה,אבל רק ככה זה נשמע נורמלי] עכשיו לך,יש כל כך הרבה להגיד לי עכשיו אתה, רוצה לפנות זמן בשבילי מה אתה עושה לי אתה מבלבל אותי מה שאתה אומר לי אל תשחק איתי אל תשחק איתי כי מה שמגיע מסביב,בא מסביב מה שעולה,חייב לרדת. עכשיו מי בוכה,חושק לחזור אליי כי מה שמגיע מסביב,בא מסביב מה שעולה,חייב לרדת. עכשיו מי בוכה,חושק לחזור אליי אני זוכרת מתי שאני ישבתי לבד בבית מחכה לך עד 3 בבוקר לילה אחר לילה יודעת שמשהו מתרחש לא היית בבית לפני נעלמת אלוהים יודע שזה לא היה קל,אבל תאמין לי אף פעם לא חשבתי שתהיה האחד שירמה/יטעה אותי ואף פעם לא תעשה מה שאתה אמור לעשות אין צורך hose [לא ידעתי איך לפרש] אותי כטיפשה, כי התגברתי עלייך כי מה שמגיע מסביב,בא מסביב מה שעולה,חייב לרדת. עכשיו מי בוכה,חושק לחזור אליי כי מה שמגיע מסביב,בא מסביב כי מה שמגיע מסביב,בא מסביב אתה צריך להספיק לנסות לחזור אליי כי מה שמגיע מסביב,בא מסביב מה שעולה,חייב לרדת. זה נקרא גורל בייבי וזה מגיע מסביב כי מה שמגיע מסביב,בא מסביב מה שעולה,חייב לרדת. עכשיו מי בוכה,חושק לחזור אליי

NoWords

New member
טנקס, אחלה תירגום../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif ../images/Emo13.gif

כשאני אצליח להעלות את המאמרים אני אגיד לכם..

../images/Emo79.gifA Woman's Worth../images/Emo79.gif

אני חייבת לציין שאני ממש אוהבת את המילים בשיר הזה
אתה יכול לקנות לי יהלומים אתה יכול לקנות לי פנינים קח אותי לשיט מסביב לעולם בייבי,אתה יודע שאני ראויה לזה ארוחה מוארעת על ידי נרות תריץ את אמבטיית הבועות שלי תעשה אהבה ברכות שתמשיך ותמשיך[נשמע יותר הגיוני/טוב באינגליש] רוצה לספק, רוצה לשמור, רוצה להתייחס לאישה שלך נכון? [גם פה האנגלית נשמעת יותר טוב] לא רק כסף, כדאי שתראה, שאתה יודע שהיא ראויה לזמן שלך אתה תפסיד, אם תבחר, לסרב להציב אותה ראשונה היא יכולה ותמצא גבר שיודע את ערכה! פזמון: Mmmmmmmmm כי גבר אמיתי מבחין באישה אמיתית כשהוא רואה אותה[כשהוא רואה אותה] ואישה אמיתית מבחינה בגבר אמיתי לא מפחד לספק/לרצות אותה [לספק אותה] ואישה אמיתית יודעת שגבר אמיתי תמיד מגיע ראשון[ראשון] וגבר אמיתי פשוט לא להתכחש לערכה של אישה Mmmmmm hmmmmm (x3) אם תתייחס אלי בהגינות אני אתן לך את כל הסחורה שלי אתייחס אלייך כמו שאישה אמיתית צריכה בייבי, אני יודעת שאתה ראוי לכך אם לא תשחק בי תבטיח לא לבלף אני אתמוך בך שהמצב מחוספס/קשה [זה התרגום הכי הגיוני שמצאתי לשורה הזו] כי בייבי, אתה יודע שאני ראויה לכך היא צועדת את המייל, גורמת לך לחייך, כל הזמן כנה אל תקח כמובן מאליו את התשוקות שלה אלייך אתה תפסיד, אם תבחר, לסרב להציב אותה ראשונה היא יכולה ותמצא גבר שיודע את ערכה! או! פזמון: כי גבר אמיתי מבחין באישה אמיתית כשהוא רואה אותה[כשהוא רואה אותה] ואישה אמיתית מבחינה בגבר אמיתי לא מפחד לספק/לרצות אותה [לספק אותה] ואישה אמיתית יודעת שגבר אמיתי תמיד מגיע ראשון[ראשון] וגבר אמיתי פשוט לא להתכחש לערכה של אישה אין צורך לקרוא בין השורות מאויית בשבילך רק תשמע את השיר הזה כי אתה לא יכול לטעות כשאתה מעריך את ערכה של האישה! פזמון: כי גבר אמיתי מבחין באישה אמיתית כשהוא רואה אותה[כשהוא רואה אותה] ואישה אמיתית מבחינה בגבר אמיתי לא מפחד לספק/לרצות אותה [לספק אותה] ואישה אמיתית יודעת שגבר אמיתי תמיד מגיע ראשון[ראשון] וגבר אמיתי פשוט לא להתכחש לערכה של אישה Mhmn mhmn mhmn mhmn mhmn mhmn suba duba do'h do'h doodle dee doodle dee ohh mhmn mhmn mhmn mhmn mhmn mhmn תטפח את אותה אישה כדאי שתרצה אותה הוו יא ---------------------------------- סורי על התרגום הצולע, אבל.. נו זה קשה
באנגלית הרבה יותר יפה

NoWords

New member
../images/Emo45.gif כל הכבוד לכן על היוזמה../images/Emo70.gif

אני מעריכה את זה מאודדדד
כמובן שזה יתווסף למאמרים ברגע שאצליח לפרסם אותם שם..

VooDooMagiC

New member
Alicia Keys - Troubles

(בבקשה אל תתפסו אותי בקטנות, הסתדלתי להפוך את זה כמה שיותר לחרוזים
) כן, כן, כן, כן, כן... אלוהים, אתה יכול לקחת את כל זה? (אווו) הכאב הזה בלבי, שרודף אותי יום ויום... צללים על הקיר שלי (מממ) או אלוהים שלי... מרגישה כאילו העולם סטגר עליי מרגישה כאילו לא יבואו לי חלומותיי אני ממשיכה לישון עמוק יותר ואני מפוחדת, כה מפוחדת... אם אתה מוטרד, אתה פשוט צריך לשחרר אם אתה מודאג, אתה פשוט צריך לשחרר אם אתה מרגיש מבוזבז, פשוט קח הכל לאט כשאתה צריך צריך אותי - פשוט תשחרר, מעט... למה זה מרגיש כאילו המחשבות שלי מושכות אותי למטה בכוח תמיד מנסות כל הזמן, אני לא מוצאת שום דרך לברוח טעויות ממשיכות אני יודעת שעשיתי מלכת כמה זמן אני אמשיך להרגיש לא שייכת... אם אתה מוטרד, אתה פשוט צריך לשחרר אם אתה מודאג, אתה פשוט צריך לשחרר אם אתה מרגיש מבוזבז, פשוט קח הכל לאט כשאתה צריך צריך אותי - פשוט תשחרר, מעט... אם אתה מוטרד, אתה פשוט צריך לשחרר אם אתה מודאג, אתה פשוט צריך לשחרר אם אתה מרגיש מבוזבז, פשוט קח הכל לאט כשאתה צריך צריך אותי - פשוט תשחרר, מעט...

למעלה