אממ בעיה קטנה :|

maxtv

New member
אממ בעיה קטנה :|

טוב אז יש מקלדת ועכבר חדשים :) עכשיו הבעיה שלי היא כזאת : אני לוחץ על W - ללכת ישר אבל נניח אני נתקל בקופסא זה מפסיק ללכת ואני צריך ללחוץ שוב על W כדי ללכת דוגמא : אני הולך : wwwwwwwwwwwwwwwwwww נתקל בקופסא וזה מפסיק ללכת :| בעעע איזה קשה להסביר..מקווה שהבנתם..

EizoTop

New member
נצל"ש בדיקת חתימה :$

PinKy The KiNg

New member
הסבר יותר טוב ,

הוא לוחץ רצוף על W שהוא ניתקל בקופסא הוא צריך ללחוץ שוב ע לW כדי ללכת .. במקום להמשיך ללחוץ על W

תשובה בפנים

אתה רגיל להיכנס בקופסאות ולהמשיך ללכת כי ככה וככה רוב הזמן אתה שיכור אז המשחק בא לגמול אותך משתייה

razaR2

New member
לא בטוח שזה קשור

אבל ידועות הרבה בעיות בקאונטר למשתמשי מקלדת/עכבר אלחוטיים

omerst

New member
רז צודק...

מקלדות ועכברים אלחוטיים שולחים הרי כל הזמן מידע,וקורה לפעמים שמידע "הולך לאיבוד",או שהוא לא מתקבל,או שהוא נחסם או כל דבר אחר-ובמקרה כזה,בנורמאלי אין שום בעיה,אבל כשתאה משחק במשחק פעולה,שכל נגיעה הכי קלה במקלדת משפיעה-זה יכול להיות רע מאוד... בכל מקרה... אם אתה יכול,תנסה למצוע מתאם מיוחד מUSB למלקדת (לחור הכי עליון במחשב,שיש לעכבר ומקלדת,נראה לי קוריאם לו PS משהו,בכל מקר-החפש התאמה כזאת,ותחבר דרכו את המקלדת... יש מצב שזה יעבוד,לחבר שלי הייתה בעיה דומה,זוה עבד...

razaR2

New member
אתה אמרת שאני טועה

והוא אמר לך שאני צודק. אני מניח שזה הקשר

omerst

New member
אין לי משקפים כאלה: ../images/Emo22.gif,יש לי רק כאלה: ../images/Emo98.gif

לי יש בעיה עם הקיר ../images/Emo4.gif

אני לוחץ נגיד על W בשביל ללכת כאילו קדימה, אוקי ? ואז אני הולך והולך ואז פיתאום כשאני מגיע לקיר זה נעצר לי ולא הולך יותר
אני ממש מבועס מזה מיששהו יודע מה הבעיה בלאט ?

KillerA

New member
גם לי ../images/Emo201.gif

אני רגיל לעבור דרכו אבל זה כבר לא מצליח לי ואני נתקע בו
קנה אוזניות ותצליח

omerst

New member
לא מכיר את הבעיה בCS

אבח באנרייל,יש פקודה שמסדרת את זה: הולכים ל"קונסול" (`) ורושמים שם ghust ואז אפשר ללכת דרך קירות,והבעיה מסתדרת...אני מנייח שבCS יש איזשהי פקודה כזאת,אני פשוט לא מכיר אותה...מצתער:p

למעלה