אממ.. דיון מפגר שכזה :)

Dana Argamen

New member
אממ.. דיון מפגר שכזה :)

עקב העובדה שדיי נטשתי את הפורום לאחרונה, עלתה בי שאלה.. גם לכן הייתה תקופה שהרגשתן ש... דיי ירד לכן ממקפליי? אני מתכוונת - לא ירד ירד.. אני אוהבת אותם, ממשיכה לשמוע אותם, ונכנסת לפורום מידי פעם כדי להתעדכן והכל.. אבל לא יודעת.. זה לא כמו פעם.. ירדה לי כל ההתלהבות, אני כבר לא רואה סרטונים, אני לא שומעת אותם כ"כ הרבה כמו פעם.. ופעם הייתי אובסיסית, ברמות . אני לא מבינה.. מה קרה לי?! הגעתי למצב שאני כועסת על עצמי חחח זתומרת, איך זה שאתה ממש אוהב משהו ופתאום קצת.. נמאס לך? חברה שלי אמרה לי שאחרי כמה זמן זה חוזר אליך חחחח אוף איתי,אני רוצה את החשק שלי בחזרההה
קרה לכן פעם? ועוד משהו.. איך הייתן מגדירות "מעריצה טובה"? זתומרת, זאת מעריצה שכל היום רק מחפשת תמונות שלהם, דברים עדכניים, שומעת אותם כל היום.. או שזה ביטוי שמתייחס גם למעריצות שאוהבות אותם, נהנות לראות \ לשמוע אותם, אבל לא במידה יומיומית? דבר אחרון - הנה העוגת מקפליי שלי, שהחברה הכי טובה שלי הכינה לי ליומולדת .(אני יודעת שתיראי את זה - אז אוהבת אותך ילדה
) http://www.2send.us/picture.php?file=495fae2b45.JPG מה אתן אומרות? =]

אני לא חושבת שאת היחידה..

עד לפני כמה חודשים שמעתי אותם מלא חיפשתי מלא סירטונים, תמונות ובכלל מידע אבל בתקופה האחרונה אני פחות שומעת אותם ואני שומעת יותר להקות אחרות וזה.. ואני פחות מחפשת סירטונים שלהם או תמונות או מידע או כל דבר אחר.. אני עדיין אוהבת אותם מאד אבל ההגזמה פחתה חח. כי ממש הגזמתי באובססיה שלי אליהם ועכשיו זה נעשה קצת יותר נורמלי אני חושבת. כי צריך לדעת להתמקד בעוד דברים ולא רק בדבר אחד כל הזמן.. אבל אני עדיין אוהבת אותם מאד

rox love BSM

New member
מתי שזה קרה לי...

פשוט צפיתי בדברים שלהם ביוטיוב,בריאונות וזה.. ופשוט אי אפשר שלא להתאהב בהם מחדש... אבל לפעמים אפשר לקחת הפסקה ממשהו ואז לחזור אליו,יש עוד הרבה להקות מעולות שחבל לפספס... אז אל תכעסי על עצמך,וחברה שלך צודקת עוד כמה זמן את תראי משהו,או תשמעי איזשהו שיר שלהם ותתאהבי מחדש...

Dana Argamen

New member
אז זהו, שלא אכלתי XD

בהתחלה חתכתי חתיכה שבמקרה הייתה הגיטרה של דני... ופשוט לא יכולתי לעשות את זה !! חחחחחח לאכול לדני את הגיטרה?! חח קיצר, בסוף חתכתי מלמעלה את כל הציפוי, ושמתי בפריזר..

Bleed for Me

New member
אני ממש מבינה אותך

זה קורה לי עם הרבה להקות (ככה זה כשאוהבים הרבה
) גם אני לא שומעת אותם כמו פעם, ואני כבר לא רואה סרטונים.. זה בדרך כלל קורה בין אלבום לאלבום..אני אישית עצבנית עליהם (חחח) יש להם בחירות גרועות לסינגלים (ושלא נדבר עם הקליפים הגרועים שלהם..),הם אומרים שהם מתבגרים אבל לא תמיד רואים את זה (חוץ מBW שבאמת הפתיע אותי באלבום האחרון....) הם כבר לא ילדים שעושים שטויות (הם בעונת המעבר חח),מנסים להתבגר ורואים את זה..אולי האלבום הבא יפתיע והכל יחזור אליך..לכי תדעי..צריך לחכות חח...

m i c k e y 15

New member
אני מקווה שאלבום יפתיע

שיהיה יותר בוגר כזה.. *אהמאני רוצה וונדרלנד אהמ* חחח

Dana Argamen

New member
לא לא לא! הוא שלי =D

כמעט והתפתיתי לאכול את השפתיים האלה גררררר חח

Dana Argamen

New member
זה רק אני או ש..

כרגע אמרת שאת שמנה כי אכלת אותו מה שאומר שבעצם רמזת ש.... דאגי שמן ?! תיזהרי במילותייך ילדה
לא אבל רציני, איך יכלת לאכול אותו???? XD

מאיושSP

New member
האמת..

זה נכון. ז'תומרת, זה לא קרה לי עם מקפליי אבל עם סימפל פלאן כן.. אהבתי אותם בטירוווווף מלפני שנתיים.. ועד כיתה השנה ויש לי מליארד תמונות/פוסטרים/סרטונים וזה. פשוט הייתי אובססיבית ברמות כמו שאני עכשיו למקפליי.. ולאדעת, השנה כבר לא שמעתי אותם בכלל וכבר די ירד לי מהם.. ונראלי זה בגלל שאחרי שפשוט כל החיים שלי היו סביבם, נמאס לי. אז אני כבר לא אובססיבית אבל מדי פעם זה נחמד להתעדכן והכל.. ולשמוע שירים נוסטלגים וזה=] בקטנה P: ולגבי מקפליי אני לא ככה ואני עדין באובססיה מטורפת אליהם.. אבל בטח מתישהו זה יקרה לי (נאי מקווה שלא) ולגבי השאלה השניה.. אני לא חושבת שיש כזה דבר מעריצה טובה. אבל כן, אני חושבת שאם מישהי אוהבת אותם רק בגלל המראה אז זה שיטחי, ומעצבן אותי לראות אנשים כאלה, שלא באמת מעריכים את המוסיקה שהם עושים.. אנלא חושבת שבשביל להיות מעריצה חייבים להתעדכן ולראות סרטונים כמונו והכל.. אבל אנחנו כאלה

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifאממ

קרה לי שירד לי ממקפליי, אבל חזר לי אליהם מהר מאוד. לאיודעת, היו איזה שבוע שבועיים שלא שמעתי אותם,לא ראיתי סרטונים וכאלה.. והבנתי כמה אני מתגעגעת למוזיקה שלהם.. וזהו ת'כלס חזרתי לשמוע אותם כמו פעם והכל.. אפעם לא הייתי אובססיבית אליהם, הערצתי אותם, ואני עדיין מעריצה. רגיל. כאילו לאיודעת, לא יותר מדי ולא פחות מדי. כמו שצריך..

LironPoynter

New member
לא קרה לי עם מקפליי, אבל,

פעם הייתי מכורה לגריןדיי. אבל ממש מכורה. הדיסקים שלהם כבר קופצים לי מרוב ששמעתי אותם ומרוב שריטות. החדר שלי היה מכוסה פוסטרים שלהם והכל, עכשיו תלוי אצלי רק אחד גדול שאני ממש אוהבת ואני שומעת מדי פעם כדי להתרענן כי הם טובים. אבל אני כבר לא במצב של סגידה מטורפת לבילי ג'ו, ואני לא עוקבת אחריי החיים שלהם. מקפליי תפסו את המקום שלהם אחרי תקופה שלא הייתה לי להקה שהיא פייבוריט.

JuSt My LuCk

New member
הייתה לי גם תקופה כזאתי

אבל לאיזה חודש ואז ראיתי את ה-UCAP שהקלטתי XDDD והם עלו לי בחזרה חחח XDDDDD

kelly7i

New member
גאד איך עושים ככה תמונה על העוגה?

ומכירה את זה, מבינה את הראש שלך, אבל מה הטקע בלהיות "מעריצה" זה למילה מטומטמת, להעריץ בנאדם וזהף אני לפחות חושבת שיותר נכון לאהוב בנאדדם ולהעריך אותו והכל, אבל המילה להעריץ זה להיות שפוטים כאלה בעע כמה פעמים אמרתי שאני גרועה בלהתבטא? ותמיד הלהט הראשוני הוט ה- להט! וקשה לו לחזור.. מבינה מאוד, וכמה שזה מצער=[

למעלה