אממ האנשים כאן ממש מעשנים סמים?

swirrrly

New member
אממ האנשים כאן ממש מעשנים סמים?

ואם כן, אז יש לי מה להגיד. אני מבינה שאתם מפיקים מזה הנאה, ואני מכבדת את זה. אבל תבינו, שברגע שאתם לוקחים את הג´וינט הזה, מצופה לכם הרס עצמי כלשהו, נפשי או פיסי, קל או קשה, בטוח תחטפו מזה. אבל הנאות אחרות, אפילו אקסטרים ספורט, לא בהכרח מלווים בפגיעה. אלא רק בסיכון של הפגיעה. ומה יותר כיף? לצנוח חופשי מגובה של כמה מאות מטרים טובים, ולקחת את הסיכון הלא כל כך גדול של להיפצע\למות, או לקחת סם, ממכר, שכל פעם שתקחו אותו ההרגשה תהיה רק יותר גדולה, ולרעה, וכל מה שקיבלתם זה חצי שעה של "אושר", שאותו אפשר להשיג בחלומות (בעיקר צלולים - נושא מעניין שלא מביא נזק כלל וכלל) במילא, או בקיום יחסי מין?

swirrrly

New member
פאק! כרגיל יש לי טעות -

בשורות האחרונות בקשר לסמים: ההרגשה = הפגיעה

tiger

New member
בסססדר אמא

דרך אגב לאקסטרים ספורט יש גם אחוזי תמותה כל שהם.לסמים קלים(מוצרי קאנביס) אין.מה לעשות,אי אפשר למות מיזה.מהאקסטרים ספורט אפשר לצאת נכים או מתים מה גם שמדובר בהיתמכרות לסם שניקרא אדרנלין שאני לא סגור לגבי כמה נזקים להיתמכרות כזו יש... ומי אמר לך שמסמים קלים ניגרמת כזו היתדרדרות כמו שתיארת?זה ממש לא נכון. אני לא מאלה שמנסים להטיף כאן לשימוש בסמים קלים או קשים אבל אני נידהם כל פעם לגלות את הטעויות והדעות הקדומות שאנשים מגלים כשהם מנסים להביע בנושא את דעתם.יכול אפילו ליהיות שדעתך ממש מקובלת עלי.גם אני חושב שיש רבים שהיה מוטב להם לעשות ספורט ולא להישתמש בסמים אבל הדרך בה בחרת להציג את הדברים נישמעת בערך כמו מה שסבתה שלי היתה אומרת לו היו מוציאים אותה מהקבר כדי לישאול. כן הרבה אנשים כאן מין הסתם "באמת מעשנים סמים" אבל עדיין מי שמחליט ליצנוח מימטוס לתוך חור באדמה מסכן את עצמו הרבה יותר.חוץ מיזה את יודעת כמה סמים קלים או קשים לוקח כל אחד שעוסק בתחום האקסטרים ספורט?ההיגיון אומר שאם יש סמים בספורט אז יש סמים גם באקסטרים ספורט
חוץ מיזה:מה הקשר?

swirrrly

New member
רק רציתי להגיד

שאני חושבת שאתם עושים לעצמכם נזק בטוח, כשאפשר להנות ממשהו אחר כשיש רק סיכון לנזק והוא לא בטוח... אגב, הקטע עם הסבתא (כתבת עם ה´) - לקחת כעלבון או מחמאה? אני מאוד מתלבטת בעניין הזה...

זהר פלד

New member
את יודעת, זה לא סותר...

אפשר לעשות ספורט וגם לעשן איזה ג´וינט מדי פעם. אפילו אם זה ספורט אתגרי. וכן, את עושה לעצמך איזה שהוא נזק קטן בכל ג´וינט, אבל מצד שני, ניסית פעם ללכת ברגל בתוך תל אביב, לדוגמא? הנזק שזה עושה לראות הוא מדהים - גדול יותר מאשר סיגריות. בנוסף, יש לך מוגש איזה נזקים את יכולה לעשות לעצמך בצניחה חופשית? או ברכיבה על אופנוע שטח? או בגלישת גלים? ודוגמאות לא חסרות. כמו שאמר טייגר, לג´וינטים אין אחוזי מוות, בניגוד לספורט אקסטרים. בנוסף, קנביס איננו ממכר. עוד נקודה לרעת הטיעון שלך. חוצמזה, אני לא חושב שאפשר לתאר סטלה כ "אושר", ובודאי שאי אפשר להשיג אותה מיחסי מין, או אפילו מחלומות צלולים.

Paradise Lost

New member
באמת, פנינות חוכמה...

מה שאת בעצם אומרת, בכל ההשוואה המגוכחת על "בטוח תחטפו מזה" לעומת "לא בהכרח מלווה בפגיעה", הוא שאם משהו גורם לנזק - ולו מזערי - יש להיזהר ולהימנע ממנו; ומצד שני, כאשר מדובר על עניין שיש סיכוי שיגרום לנזק רציני ואף למוות, אך אין הדבר בטוח במאה אחוז - דווקא הוא הטוב מבין השניים? לפי ההגיון הזה, עדיף לנסוע באופן על המהירות הגבוהה ביותר שמותרת, מאשר לשתות כל יום כמה כוסות קפה... מבחינת ה"סיכון", כמובן? אני לא יודע איך ההגיון שלך עובד, אבל מבחינתי עדיף שיגרמו לי נזקים גופניים מזעריים (כאלה שלא עולים על תזונה לקויה, אי-עיסוק בספורט ובפעילות גופנית, צריכה קבועה של קפאין, ושאר דברים שאת לא תטרחי לכתוב עליהם הודעות מטיפות בפורומים), מאשר שמקור ה"כיף" שלי יהיה מסוגל להרוג אותי או להפוך אותי לנכה בכל פעם שאני עוסק בו. עם זאת, את לא תראי אותי בא לפורום קופצי-בנג´י ומסביר להם למה כדאי להם להפסיק לעשות את מה שהם אוהבים. עוד משהו: אולי *מבחינתך*, ובדרך ההצגה הסובייקטיבית והשיקרית (כן, שיקרית, ואני ארחיב בהמשך) שלך, ספורט קיצוני "עדיף" (לא שאני רואה בכלל את המקום להשוואה...) על עישון גראס, אבל יש אנשים שיחלקו עלייך, וזכותם. מה לעשות, לא כולם חושבים כמוך. ובנוגע לשקרים: נתחיל מכך שגראס הוא לא "סם ממכר", ואם רק תרצי - בכיף אני אפנה אותך לנתונים, מחקרים ומה שרק בא לך שיראו לך את זה. שנית, אורכה של סטלה הוא הרבה יותר מחצי שעה, ו"אושר", כפי שכבר אמרו פה, הוא תיאור מאוד לא מתאים פה. גם את הקשר לחלומות צלולים לא הבנתי... את מדברת על לחוות סטלה בחלום צלול או סתם על חלום צלול כלשהו? אם מדובר על חלום צלול אחר, הרי אין בכלל טעם להסביר מדוע הדבר אינו רלוונטי. אם מדובר על סטלה, הרי שבאותה מידה אני יכול להגיד לך להפסיק לקיים יחסי-מין במציאות - זאת בהתחשב בסכנות השונות הנובעות מכך - ולעשות זאת רק בחלומות צלולים, שם לדעתך התחושה זהה, אך חסרת סיכון. ומה לעזאזל הקשר בין גראס לבין יחסי מין? בקיצור, שטויות, שטויות ועוד שטויות, כמו רוב המתנגדים לקנביס.

אחים שלי למה שלא לשלב?

ביום לעסוק בספורט אתגרי או כל עיסוק אחר ובערב לשבת בסבבה ולעשן בכייף! ותאמינו לי אין דבר יותר ברי לנפש מזה!

זהר פלד

New member
ספורט אתגרי או אקסטרימי?

(קיצוני משום מה לא נשמע טוב...) אקסטרים ספורט דורש רמת ריכוז גבוהה מאוד, וזה דבר שקצת קשה להשיג אחרי לילה של עישונים...

tiger

New member
אני דוקא ראיתי את אחד מה"אקסטרימים"

לועס עלי קוקה כחלק אינטגרלי מהטיפוס שלו על איזה הר קרח

tiger

New member
עלי קוקה=סמים קשים

מה ששוב מראה לנו שאין שחור ולבן בשום דבר.

gilgalad

New member
לעיסת עלי קוקה לא גורמת לסוטול

משתמשים בעלי קוקה כדי להימנע מהשפעות של מקומות גבוהים. האינדינים של דרום אמריקה לועסים כל הזמן כדי לא לחטוף מחלת גבהים. ומנסיון, זה עוזר בכזה גובה, בלי סוטול כלל.

tiger

New member
הכל טלוי לאיך אתה מגדיר לעצמך סוטול

ובתור מי שלעס פעם (אחת) אני יכול בשקט להגיד שזה מיסטל אותי טוב טוב... אמנם לא הייתי על הר גבוה אבל הרגשתי שאני על אחד.מה שעוד נכון לומר שלעיסת עלי קוקה היא מינהג עתיק מאוד ונחשב לבריא מאוד בקרב האינדיאנים והבושמנים של דרום אמריקה וזה רק האדם הלבן שהחליט לזקק את התמצית של העלים האלה לקוקאין ולהעצים מיצד אחד את התחושות וגם את הנזקים.ברור שלעיסת עלי קוקה היא לאין שיעור יותר בריאה מכל שימוש אחר בקוקאין אבל עדיין אין מקום להיתמם ולומר שזה מזון לתינוקות...זה לא.האינדיאנים מישתמשים בזה ליפני הליכות ארוכות או יציאה לצייד ומילחמות לא ביגלל ש"אין לזה סוטול"...יש לזה השפעה מעוררת ומאוד נעימה.סם ממריץ מה שניקרא.חלש יותר מהקוקאין זה נכון אבל עדיין...

dod_basim

New member
אמממ שם לב

לxGames שיש.... האלא שנוסעים על אופנועיים הפוך ואלא עם הפעלולים....הם אולי מרוכזים אבל לדעתי גם לא מעט מעושנים...

למעלה