אממ ההופעה הראשונה בסיבוב ההופעות של גאנז "החדשים" שמוגדרת כהופעת רוק מצויינת לפי מה ששמעתי. הכתבה
B boazgilad New member 18/5/06 #1 אממ ההופעה הראשונה בסיבוב ההופעות של גאנז "החדשים" שמוגדרת כהופעת רוק מצויינת לפי מה ששמעתי. הכתבה
B boazgilad New member 18/5/06 #2 סליחה זה לא הסיבוב הופעות זה היה מין הקדמה לסיבוב הופעות שיהיה בקיץ? באירופה
D danduuu New member 18/5/06 #4 אני יודעת שהגאנס החדשים אמורים להופיע באיזה פסטיבל ביוני או יולי נראה לי..בדנמרק אם אני לא טועה עם HIM ,טריביום,בולט פור מיי ואלנטיין ועוד כל מיני
אני יודעת שהגאנס החדשים אמורים להופיע באיזה פסטיבל ביוני או יולי נראה לי..בדנמרק אם אני לא טועה עם HIM ,טריביום,בולט פור מיי ואלנטיין ועוד כל מיני
ש ש ח ר ו נ ת New member 19/5/06 #7 את האמת שיש משלחת ישראלית לפסטיבל רוק בווינה שגאנז ומטאליקה הם המופעים המרכזיים בו, ומופיעים שם גם אליס אין צ'יינס, פלסיבו ועוד כמה.... זה באמצע יוני בערך. אם מישהו מעוניין אני יכולה לפרסם פה את הפרטים...
את האמת שיש משלחת ישראלית לפסטיבל רוק בווינה שגאנז ומטאליקה הם המופעים המרכזיים בו, ומופיעים שם גם אליס אין צ'יינס, פלסיבו ועוד כמה.... זה באמצע יוני בערך. אם מישהו מעוניין אני יכולה לפרסם פה את הפרטים...
G Ghost Of Perdition New member 19/5/06 #9 אמממ. גאנז? לא בדיוק, אבל שיהיה. מטאליקה לצערנו זה כבר לא מטאליקה. אליס? בחייך, בלי ליין מה זה שווה? פלסיבו? שיהיה :| חבל על 5 אלף שקל. לדעתי
אמממ. גאנז? לא בדיוק, אבל שיהיה. מטאליקה לצערנו זה כבר לא מטאליקה. אליס? בחייך, בלי ליין מה זה שווה? פלסיבו? שיהיה :| חבל על 5 אלף שקל. לדעתי
J jenngirl New member 19/5/06 #10 ../images/Emo45.gif../images/Emo82.gif זה בסוף יוני תחילת יולי,איפשהו בדנמרק.הם יופיעו וגם בוב דילן,פרנז פרדיננד,מוריסי,הסטרוקס. ופרטים יש בקישור ששמתי.
../images/Emo45.gif../images/Emo82.gif זה בסוף יוני תחילת יולי,איפשהו בדנמרק.הם יופיעו וגם בוב דילן,פרנז פרדיננד,מוריסי,הסטרוקס. ופרטים יש בקישור ששמתי.
J jenngirl New member 19/5/06 #14 תבטל את טורקיה../images/Emo3.gif../images/Emo82.gif או שתמצא עוד עבודה.