אממ... הזמינו אותי!!!

Naych

New member
אממ... הזמינו אותי!!! ../images/Emo3.gif

אהלן
נחומי, 18, אבן יהודה. התמכרתי... (סוג של...) קניתי את Hopes and fears ממש בלי לשמוע אותו ובלי להכיר שירים חוץ מSOMEWHERE ויצא שהתאהבתי והדיסק איתי כל הזמן... אם לא באוטו אז אני מקשיב לו מהפלא
Bad dream (אני יודע שהוא לא מהדיסק
) Everybody's Changing הם האהובים... תכוונו אותי לפי מספרי דיסקים.. איזה מס' קניתי מתוך כמה? אז.. אני כנראה כאן כדי להישאר, אני רק אשנן את מס' הפורום

ברוך הבא ../images/Emo24.gif

יאייי- הסיפור שלך של קין הוא ממש כמו שלי (לפחות ההתחלה...) ששמעתי את SOWK, ורק לפיו קניתי את H&F- אחת ההחלטות הטובות בחיי
... אוקיי- מספרי דיסקים (לא שיש יותר מדי)- 1. Hopes and Fears המושלם
2. Under the Iron Sea-מתוכו לקוח גם BAD DREAM שלך... ועוד הרבה הרבה שירים מהממים!!! אתה חייב חייב חייב לקנות אותו!! הוא אמנם לא מושלם כמו H&F- אבל הוא שווה לא פחות ממנו
חוץ משני הדיסקים יש גם כמובן מלא מלא בי-סיידים משובחים, שחלקם טוב יותר אפילו משירים שנכנסו לאלבומים... אחרי שתשמע את כל UTIS- נעשה לך חינוך בי-סיידי!!
ו---תישאר, תישאר!!!!!
-כי מסתבר שאין הרבה כאלה שנשארים... איפה הגר, לדוגמא?!-
ו-אני שרי, 19.5

Pure M

New member
וולקאם!../images/Emo13.gif

H&F הוא הדיסק הראשון, יש גם את השני והאחרון שיצא בינתיים, Under The Iron Sea המצוין. שני הדיסקים משובצים בשירים פשוט אדירים, ואני בטוח שתהנה מהם

Naych

New member
גם אני ../images/Emo3.gif אני אקנה ואתן רשמים ../images/Emo3.gif

ה' אני לא יודעת למה אבל קראתי את זה "אקנה"

כמו פצעי הבגרות
והייתי צריכה לקרוא את המשפט כמה פעמים כדי להבין למה לעזאזל את משווה עצמך לתופעה שגורמת לאלפי בני נוער להיות מחוטטים
וואו, העברית שלי באמת נהייתה גרועה, וזו מסקנה שהגעתי אליה החג. עצוב!

Naych

New member
את לא באמת גולשת כאן ../images/Emo6.gif

יש לך בכלל דיסק שלהם
??

אני אני אני הזמנתי! יש לך הזמנת VIP../images/Emo6.gif

מה שלומך?
תישאר, אני סוגדת לך כבר מההתחלה

Naych

New member
באמת ספרי לי ../images/Emo6.gif

סתם אנחנו מכירים מעצם היותנו מנהלים שנינו.. אבל את סוגדת לי כבר מההתחלה?
מחמאה
גם אני לך מה, קין

נו זה ברור

ברגע שהוא עשה "מאוהב" על זה שהזכרתי משהו על קין בפורום המנהלים- הדרך לסגידה היתה קצרה

Naych

New member
היי קארין ../images/Emo24.gif

כיף לענות לכולם, זתומרת, אפפעם לא עשיתי את זה אבל כאן זה מסתדר לי
מאיפה את קארין?

אוי אתה לא רוצה לדעת!

סתם, מעפולה
מעפולה:) וואי, אני רואה שאתה אשכרה משתלב פה! יפההה... הרוב דווקא לא, אז ח"ח והמשך כך!

justin9

New member
../images/Emo9.gif

אני ג'ניפר בת 21 מקרית מוצקין... אחותי גם חברה בפורום קוראים לה לסלי ולמרות שלאחרונה לא יוצא לה לרשום כאן היא גם מוסרת לך ברכת שלום!
וגם אני קניתי את תקוות ופחדים בהתבסס על שמיעה קלה ביותר
ואיזה כיף שזה היה הצעד החכם ביותר שלנו

למעלה