אממ..היי..אני חדשה כאן..

crazy smiley

New member
אממ..היי..אני חדשה כאן..

אני אומר את האמת, כבר המון שנים שהייתי מאוהבת באנשים שונים, וזה התחיל מכיתה ג'...(סיפור ארוך)..נדלקתי על מישהו.. עם השנים תמיד הרגשתי "הידלקות" על בנים שונים.. אבל..מעולם לא היה לי קשר עם מישהו..אני חושבת שזה רק לטובה.. כבר 3 ימים ברצף שחברות שלי מספרות לי כמה חבר שלהן חמור/מטומטם/מתנהג כמו מפגר..ומכאן מתחיל הסיפור שלי.. עד לא מזמן הייתי מאוהבת במישהו, אבל..מאז שהתחיל כל העניין עם החברות שלי... אני גיליתי שהכל סתם...שאני פשוט לא מבינה למה אני משקרת לעצמי.. שזה פשוט לא שווה את זה.. הרי בסוף כל מערכת יחסים תסתיים מתישהו..אז למה להתחיל..?? ואתמול בלילה, אני חשבתי על זה...ואז זה הגיע.. הידיעה שבעצם אני לא נמשכת יותר לאף אחד.. גיליתי שאני א-סקסואלית.. פשוט לא בא לי יותר לשמוע על בנות שרע להן עם החבר, אני כרגע לבד ואני חושבת שעדיף ככה.. מאוד שמחתי לראות שיש כאן פורום כזה, שאני לא לבד בעניין הזה.. אני מאוד מקווה שתקבלו אותי כאן..(חח..אני מרגישה כמו לצאת מהארון) ואני ממש מצטערת שחפרתי לכם..

נטע523

New member
לא מבינה למה את כותבת פה..

אין שום קשר בין מה שכתבת לאסקסואליות.. אסקוסאלים הם אנשים שלא מרגישים משיכה מינית מכל סוג שהוא,והם ככה תמיד. זה לא קשור לבחירה או להמנעות מבחירה ממערכת יחסים בגלל שהחבר מפגר וכו' הייתי ממליצה לך יותר לקרוא פה בהודעות ובשאלות של מתענינים כי מה שכתבת ממש לא קשור לפה דרך אגב אני חושבת שמערכת זוגית זה דבר נפלא וחבל לוותר על זה אפילו שרע לפעמים ואסקסואלים,חלקם לפחות,כן מעוניינים במערכת זוגית-רומנטית.

crazy smiley

New member
זה לא קשור לבחירה...

ואני מצטערת... (אתם יכולים למחוק את ההודעה..) אני לא ממש מבינה מה זה...פשוט.. הסתכלתי באתר איזשהו...ולא ממש..אני חשבתי שככה קוראים לזה.. אני ממש מצטערת..

crazy smiley

New member
ואם אני כבר כאן..../images/Emo4.gif

(ושוב פעם, אני ממש מצטערת...לא הבנתי את עצמי...) אז איך בעצם אני מגדירה את עצמי אם אני לא נמשכת לבנים ולא לבנות..??? לא משיכה רגשית ולא משיכה מינית..פשוט כלום!! אני פשוט הפסקתי להרגיש את זה וזה ממש מוזר..

p019

New member
א-מיניות זמנית

מדי פעם מגיע לכאן מישהו שאומר שהוא היה מיני ועכשיו הוא כבר לא. סביר להניח שזה יחזור ואת תחזרי להימשך. וגם עם לא עדין יש הבדל בין א-מיני קבוע וא-מיני זמני. הבדל ביכולת להבין ביכולת להתחבר. אין כאן בשום מקרה טוב או רע. ובהחלט אין שום צורך להתנצל. גם אם הא-מיניות שלך כיום היא זמנית - את מוזמנת להישאר בפורום ולספר לנו על עצמך, או כל דבר שבא לך לדבר עליו. יש מוסג נוסף שנראה א-רומנטיות - וזה קשור למשיכה הרגשית - או הרצון למצא בן זוג (ההגדרה לא לחלוטין מוחלטת עד כמה שידוע לי). אדם יכול להיות א-מיני וא-רומנטי , או א-מיני ורומנטי או מיני ו... טוב, אני חושבת שהבנת את הרעיון

snoopytush

New member
קודם כל ברוך הבא לפורומנו הצנוע!../images/Emo24.gif

לדעתי את באמת קצת התבלבלת בכתובת... אני חושבת שמה שקרה ממה שהבנתי זה שמרוב שחברותיך חפרו לך על החבר המעצבן שלהם איבדת את החשק ושאולי אם היו מספרות לך כל הזמן כמה זה נפלא התגובה היתה הוכה. בכל מיק את עודך צעירה וחוסר הניסיון שלך ניכר עצתי לך תזרמי עם החיים תנסי תראי תחליטי.

goanin

New member
אני חושב שמה שהיא כתבה כן קשור

אז מה אם היו לה הדלקויות על בנים בעבר. זה קורה גם לסביות לדוגמא, אבל זה לא בא ממקום מיני אלא ממקום יותר חברתי. אז יכול מאד להיות שהכותבת היא אסקסואלית, והודעתה קשורה לפורום ומקומה בפורום גם אם היא לא אסקסואלית.

avi1283

New member
אין לך

על מה להצטער, מקבלים פה את כולם. אם מאז ומעולם את לא נמשכת מינית לבנים ולבנות אז את אכן אסקסואלית. העניין הוא שלפי ההודעה הראשונה שלך מתקבל הרושם שאת רק הפסקת להימשך בגלל שאת לא רוצה להתאכזב ואמיניים הם אנשים שמעולם לא נמשכו מינית או ליחסי מין, ואין לזה קשר לאיך הם תופסים את הזוגיות. אז אם זה אכן המקרה אצלך שרק הפסקת זמנית להימשך אז אולי לא כדאי לך לוותר כל-כך מהר. לא כל מערכת יחסים מסתיימת מתישהו, ההורים שלי עדיין נשואים באושר ויש לי ידידות וחברים במערכות יחסים טובות שהם נהנים מהם. אולי את אכן רק נמשכת בצורה רומנטית ולא בצורה מינית אבל נראה לי שזה משהו שאת תצטרכי לברר בעתיד. בכל מקרה ברוכה הבאה, ואת כמובן מוזמנת להישאר כאן.

Xylophone

New member
את צודקת

אף פעם לא הבנתי את הבנות 16 האלה שחושבות שהן ישארו עם החבר כול החיים. הרי זה ברור שהם יפרדו. אולי את פשוט חכמה מדי בשביל השטויות של האהבה הראשונה וכל זה
באמת, מה הטעם לצאת עם מישהו בגיל 16-17. הרי אין לזה סיכוי לשרוד! אז למה לבזבז זמן. הגיוני. כנראה שאצלך המוח יותר חזק מהצורך. למצוא אהבה קבועה יש יותר סיכויים בגילאי 22 ומעלה, לדעתי. וגם אז זה לא 100% ורוב הסיכויים שזה לא יחזיק. בקיצור, מי שמיני צריך לחפש והרבה. ואני אישית שמחה שע"י היותי אסקסואלית נחסך ממני כאב הראש הזה

הסתברותית אכן יש להניח שהם אכן יפרדו

ולמרות זאת, כבר נתקלתי בזוגות נשואים כבר עשר, עשרים שנה ואף יותר, שהם ביחד מאז גיל 17-16. אני לא יכולה לטעון שהם הרוב, או שזה המצב השכיח, אבל מצד שני, גם אי אפשר לטעון בנחרצות ש"אין לזה סיכוי לשרוד". לפעמים המציאות חזקה מהסיכויים.

latebloomer66

New member
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

תעוף מפה ותחזור לפורום שלך בחזרה .

למעלה