אממ...היי כולם

אממ...היי כולם

אני חדשה פה... ורציתי לשאול משהו: אני עכשיו בת 12 ואני מרגישה לא מטופחת.. מה כדאי לי לקחת כדי לטפח את עצמי או מה כדאי לעשות...

ברוכים הבאים

מאיזה בחינה את מרגישה לא מטופחת? זה תלוי.. ממה שאני זוכרת מגיל 12 זה שבנות מתחילות להוריד שיערות מהרגליים, לשים חזייה, ולהתלבש קצת אחר.. אם תגידי מה מפריע לך אני אשמח לעזור..

כן.. לדעתי זה בטח הרגשה שלך

בכל מקרה אם בא לך לטפח את עצמך כדי שתרגישי יותר טוב את יכולה לשטוף את הפנים בסבון פנים כל יום.. לשים עלייך קרם גוף גם בשביל שהעור שלך לא יהיה יבש וגם זה מוסיף קצת ריח.. ככה אני בטוחה שזה ייתן לך הרגשה טובה. אני לא מבינה גדולה בטיפוח העור.. אבל אני בטוחה שזה ייתן לך הרגשה אחרת ברגע שאת מטפחת את עצמך קצת.

NeTuSh2

New member
היי מותק ../images/Emo23.gif

לדעתי יש כמה דברים שיכולים לעזור לך להרגיש שאת מטפחת את עצמך, וגם יעזרו לך בכלליות: כמו שנאמר... (1) להוריד שערות (בעזרת שעווה), הכי טוב על ידי מקצוענית בנוסף (2), ממליצה לך לקנות את 3 השלבים של לוריאל PURE: 1- סבון פנים, 2- מי פנים, 3- לחות לפנים זה ממש טוב!!! וקל
(3) את יכולה גם לקנות ליפגלוס עדין ליומיום של JADE (חחחח המלצה חמה על מספר 108 או 101) (4) תשימי קרם ידיים, מחזק ציפורניים (של חברת תפוח) וזה לא יותר מדי, וזה בסדר גמור :) בהצלחה

LadySpeedStick

New member
תעשי גבות (גם שפם אם צריך)

אולי זה נשמע קצת מוזר, אבל כשתעשי, את לא תאמיני כמה זה משנה את הפנים שלך. ולדעתי, זה כבר הצעד הראשון שהופך אותך למטופחת. נכון שזה לא קשור בחומרים, משחות וקרמים למניהם, אבל זה אחד הדברים (לדעתי- הדבר) שנותן לך מראה חיצוני נשי מאוד. אני לא בעד להתחיל במי פנים בגיל הזה. גם לא מק-אפ. זה נורא לא בריא לעור, ועדיף להשתמש בזה בגיל יותר מאוחר. 15+ חוצמזה שאת בכלל לא מתאפרת, אז זה עוד יותר מיותר. אם בכל זאת בא לך, אני ממליצה על קרם גרגירים של קרוליין. שוטפים איתו ת'פנים פעמיים-שלוש בשבוע. זה בקבוק שפורפרת בצבע תכלת. אגב, הסידרה ההיא של "לוראל" pure עשתה את הפנים היבשות שלי לשומניות מאוד.

למעלה