אממ..היי?

ComfortablyNumb

New member
אממ..היי?../images/Emo54.gif

שאאאאאלווווום..
אני דניאל..בת 14 ומשו(?) מראשל"צ
ואני חדשה(?)
אה ואני מכירה כבר את זיוש ודנהלה(
) טוב אז תאהבו אותי.
טה טה.

fushi e

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo95.gif

הראשל"צים האלה משתלטים פה על הפורום אה?
אני פושי! תהני

חחח תראו אותההההה!!!!! ../images/Emo110.gif

למה ישלך בעיה עם ראשלצ"ים?
סתם בייב
דניאלע ברוכה הבאה

DrKasperrrr

New member
סוף סוףףףף ../images/Emo28.gif../images/Emo28.gif

דניאל ברוכה הבאה! אנשים דניאל תהיה איתנו בהופעה ב 22 אז תכירו!.. חן תעשה לה נאום:\

ComfortablyNumb

New member
זיושקע../images/Emo9.gif../images/Emo54.gif

ספאנק יו
דרך אאאאאאאאאגב..עוד כמה שעות יהיה לי את הדיוידי
אבל אני חייבת לראותותו לפני שרואים אצלך

DrKasperrrr

New member
את לא..../images/Emo28.gif../images/Emo28.gif

או שאת לא באה אליי!!!! ושכחי מאוכל. תישארי מקל לכל החייים.

ComfortablyNumb

New member
נו יא נוד../images/Emo54.gif

אני רוצה לראות את זה
יו כמה שנים לוקח לאחותי לחזור?!:[[[[[[ ואני רוצה לאכול אצלך אוכל של אבא השף
. פליז?

DrKasperrrr

New member
:))))))))../images/Emo28.gif../images/Emo28.gif

חבר של אחותי קנה את הדיוידי והוא נמצא כרגע בתוך טריטוריית הבית שלי! ואם אני ארצה אפילו אני אוכל לראות אותו. לפנייך!!!!!

ברוכה הבאה דניאל../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo168.gif

אז... נעים מאוד, אני חן הוכמן ואני מאוד מאוד מאוד מאוד שמח שהחלטת להצטרף אלינו
ועוד יותר מאוד מאוד מאוד מקווה שתישארי איתנו
אז ככה: את מוזמנת לעיין לך ברחבי הפורום וכמובן גם להגיב על הדברים השונים כאן בפורום
מאמרים - מומלץ מאוד מאוד מאוד לקרוא את כל המאמרים. מאמרים בעלי ידע רחב מאוד, ומעמיק!!!! אם יש לך איזשהו מאמר שאין לנו, או משהו שאת כתבת וכו'... נשמח אם תשלחי את זה אליי ואני אשים במאמרים
ניתן לשלוח אליי דרך האימייל או האיי סי קיו המצורפים בסוף ההודעה.
גלריות - קיימות בפורום שלוש קטגוריות של גלריות : 1. "גלריית התמונות של "מוניקה סקס" - זוהי בעצם גלרייה ענקית, ומלאה תמונות... וכמו כן גם ללא ספק הפינה הגדולה והמפותחת ביותר בפורום! הגלרייה מכילה מלא תמונות של מוניקה, אם זה מהופעות ועוד... 2. "גלריית התמונות של חברי הפורום" - בגלרייה זו מופיעות תמונות של החברים בפורום בעצם! נשמח מאוד אם גם את תרצי להופיע שם ובשביל זה, את שוב צריכה לשלוח לי את זה דרך האיי סי קיו
או דרך האימייל המצויינים בסוף ההודעה. 3. "רקעים לשולחן עבודה" - גלרייה זו לא עוסקת בעצם רק ברקעים לשולחן עבודה... אלה גם בכל הדברים שהמוכשרים שבפורום הכינו. אך כמו כן... גם יש בה רקעים יפים לשולחן העבודה. אם גם את מוכשרת כזו ויודעת להכין דברים יפים... את מוזמנת לשלוח אותם אליי ואני כבר אדאג שהם יופיעו בגלרייה! שוב... לשלוח דרך האימייל והאייסיקיו המופיעים בסוף ההודעה.
לוח אירועים - הלוח אירועים של הפורום מתעדכן לעיתים קרובות... ובדרך כלל גם מתעדכנים בו הופעות, וכמו כן גם תאריכי ימי הולדת של חברי הפורום. אם את מעונינת שגם התאריך שלך יופיע שם... שוב.., אז שלחי לי אותו...
כמו כן..., את מוזמנת גם לעיין בדברים השונים שלא הזכרתי וכמובן גם מופיעים בעמוד הראשי!!!! כמו הסקר, הודעות נבחרות וכו'.... ועוד משהו אחד.., את לא צריכה לפחד לפתוח שירשורים אז.., מקווה שקארת עד הסוף
ו... מקווה מאוד מאוד מאוד שתהני כאן
אז.. שוב
תהני
שלך
חן הוכמן אייסיקיו - 154979156 אימייל - [email protected]

למעלה