אממ.. היי.

Harpush

New member
אממ.. היי.../images/Emo71.gif

יש לי בעיה רצינית. אתמול איזה י"אניק די.. איך לומר? שם עליי עין. היינו דיי מחובקים כל הערב וכאלה. ובאמת שאין לי בעיה וזה. אבל קשה לי להאמין שהוא נדלק עליי. אני פשוט לא מבינה למה, אני קטנה ממנו בשלוש שנים, ואני לא נראת טוב. ואתמול דיי דחיתי אותו והוא נרתע. הרסתי -עוד- סיכוי. אין לי ביטחון עצמי נמוך בעיקרון. אז איך לקרוא לזה?

אף פעם

אבל אף פעם אל תעמידי עובדות כמו "אני לא נראית טוב". זה נכון שבגיל ההתבגרות יש ביקורת עצמית גבוהה וכל הזמן משווים בין עצמנו לבין אחרים. אבל לעולם אל תגידי לעצמך שאת לא נראית טוב!! 'מחשבה בוראת מציאות' למה דחית אותו? כי "אין סיכוי שהוא נדלק עליי כי אני לא נראית טוב וחבל להתחיל משהו בכלל" ? אני חוזרת לאותה נקודה. אשמח לעוד פרטים.

MidNight Flame

New member
נסי לתקן,

אל תוותרי, הרבה פעמים אתן מוותרות בגלל חוסר ביטחון וחבל, אתן מפסידות.

חופית..../images/Emo140.gif

אני חושבת שאין דבר כזה מצב " בלתי הפיך " מלבד המוות. אם את רוצה משהו איתו, אם את רוצה להכיר אותו תלכי לדבר איתו, תנסי להסביר לו למה דחית אותו. נסי להכיר אותו, לראות מה הכוונות הטהורות שלו - אל תשללי מהתחלה! ובקשר אלייך? עשי רשימה של 10 היתרונות שיש לך, ואני בטוחה שיש! תיראי כמה מעלות יש לך ובך! אל תזלזלי בעצמך :) - בהצלחה בובה -

MidNight Flame

New member
הגדרה של "חיים" -

מחלה מדבקת וסופנית המועברת ביחסי מין, בעלת שיעור תמותה של 100%.

goldy

New member
חשבתה ליראות פסיכולוג?../images/Emo151.gif

אני יודע שההגדרה מצחיקה אבל אים אתה מאמין בזה אז כניראה שיש לך דיכאון סמוי.

MidNight Flame

New member
פסיכולוגיה בגרוש

לוקח את ההומור שלי ומשליך את זה על דיאגנוזה שאפילו פסיכיאטר לא היה עושה אחרי מפגש אחד.

Harpush

New member
תודה, לקחתי לתשומת ליבי ../images/Emo71.gif

את כל מה שכבתבתם. וואו הפורום הזה יעיל!

למעלה